- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Olmazmı hiç .. Değişim sonuç çok iyiarada çok fark dimi çok şükür Allah'a gerçekten ihtiyacım vardı cnm bnm yaa teşekkür ederim
Rica ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmazmı hiç .. Değişim sonuç çok iyiarada çok fark dimi çok şükür Allah'a gerçekten ihtiyacım vardı cnm bnm yaa teşekkür ederim
bu cumartesi iz kremlerine başlıcam 1 buçuk aylık olduğumda da silikon bantlara başlıcaz dd drm yaklaşık 3 ay kullancaz dd dr birde spora başlıcam zamanı bana söylicwkmiş beni arkadaşının pilates salonuna yönlendireceğini söyledi dr takmis bana seni taş yapıcam diyooOlmazmı hiç .. Değişim sonuç çok iyi
Rica ederim
Ohh ohhhh ne güzelbu cumartesi iz kremlerine başlıcam 1 buçuk aylık olduğumda da silikon bantlara başlıcaz dd drm yaklaşık 3 ay kullancaz dd dr birde spora başlıcam zamanı bana söylicwkmiş beni arkadaşının pilates salonuna yönlendireceğini söyledi dr takmis bana seni taş yapıcam diyoo
Güzelim ben resim koymadım ondan görmüyorsundur önceki resmim doktorda pazartesi istiyeceğim şimdiki halide beni mutsuz ettiği için koymadım ben illa mini olma demem olup iyi sonuç alan var ama genelde istenildiği gibi değil bi de beyde öyle 5 gün sonra işe dönüş falan durumlarıda olmadı bildiğin bayağı ağrı olmasada sıkıntılı bi süreç geçirdim bu gün 28. Günüm iyiyim ama sadece küçülmüş ama hala bombe bi göbeğim var benden sonra ameliyat olan kskulem ve elmalışeker arkadaşlarımızınki tamdı ve çok mrmnunlar nasip tam olup memnun olmayan da var ne desek yalancok tesekurler cerena, simdi benim ne yapmam gerekiyor onu anlamadim, bende size izliyorum sanirsam, ve o zama resim gorebilirmiyim? yada nasil gorecegim yaa ben cok utaniyorum kendimi cahil hissetim iki gundur bu isi cozmeye calisiyorum,,
Ben de göremiyorum sanırım beni de çıkarmışsınbak cnm
okBen de göremiyorum sanırım beni de çıkarmışsın
Beni de izlemeye alabilirmisinMerhaba, şimdi sen uyuyorsundur tatlı rüyalar diliyorum albümüm bir müddet kapalıydı fakat dün itibari ile açmış bulunuyorum resimlerimi görebilmen için nick name'e tıklarsan açılan küçük pencerede zuzu53'ün fotoğrafları diye bir yazı göreceksin yazının üstüne bir tık yaparsan resimleri göreceksin. Sevgiler
Harika ötesi... Sevindim adına.
çok teşekkürler canm inşallah seninde çok zaman geçmeden dilediğin görünüme kavuşursun yürekten dilerim gönlünce gelişir sürecin inşallahHarika ötesi... Sevindim adına.
Benide izlemeyi bırakmışınCan'ım tekrar görebilirmiyim
okBenide izlemeyi bırakmışınCan'ım tekrar görebilirmiyim
bnm var cnm bakabilirsinBir cok yeni yada eski uye izliyorum ve cogu ameliyattan sonra resim yuklemedi
Kizlar resim yukleyin siz bizi gordunuz sira bizde
Gordumm canim senin resimleri masallah degisim muhtesemm daha da guzel olacak boyle gidersebnm var cnm bakabilirsin
Son haliBir cok yeni yada eski uye izliyorum ve cogu ameliyattan sonra resim yuklemedi
Kizlar resim yukleyin siz bizi gordunuz sira bizde
teşekkür ederim hayatımGordumm canim senin resimleri masallah degisim muhtesemm daha da guzel olacak boyle giderse
aminnnn arkadaşım inşallah herkesin göbişleri çok güzel olsun
baktım baktım yorumları yaptım evrim geçiren hatun muhteşemsin
canm sana yorum yaptığın yerde bişeyler yazdım okudunmubaktım baktım yorumları yaptım evrim geçiren hatun muhteşemsin
canm sana yorum yaptığın yerde bişeyler yazdım okudunmu
beklerim hayatımahhahah okudum okudum whatsupdan yazacağım sana o tarafa zıplayabilirim önümüzdeki hafta
Insallah az kaldi allahim izni ile :)