- 9 Temmuz 2019
- 11
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi Cemre akol
Evet kendisi burun icinde yaptigi isleri bildigi icin ve revizyon fiyatlari cok uctugu icin onda karar verdimMerhaba ben de yamukluktan şikayetçiyim sizin gibi. Eylülde 1 yıl olacak. Aynı doktora mı revizyona karar verdiniz?
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ancak iyi araştırın. Sitede revizyonundan memnun olan da olmayan da çok var. Burun işi biraz kumar gibiEvet kendisi burun icinde yaptigi isleri bildigi icin ve revizyon fiyatlari cok uctugu icin onda karar verdim
Evet ne yazik ki aslinda ben doktorumu kendi cocukluk doktorumun onerisi ile buldum ikisi eski arkadasmis yanliz benim doktorum ilk aylarimda ki yamukluvu kabul etmedi hep masaj yap dedi eliyle ittirdi acilar cektim bir seneyi doldurdum en sonunda madem istiyosun duzelteyim dedi ama mecbur yapmak zorunda oyuncak degil bu 20 yasindayim burnum yamukluvu disinda hala sis kenarlardan sordugumda yedigine ixtigine dikkat et diyor ne alakasi varsa ama yapmak zorunda yapicakta baska doktora binlerce lira veremem guvenemem allah hepimizin yardimciis olsun guzel arkadasimBen de aynı şekilde düşünüyorum ancak iyi araştırın. Sitede revizyonundan memnun olan da olmayan da çok var. Burun işi biraz kumar gibi
evet haklısınız yapmak zorunda. Benimki de masaj yap masajla düzelecek dedi ama kemik masajla içeri oynar mı. Pandemiden dolayı gidemedim tam 1 yıl dolunca gideceğim ben de sizden güç alarak düzeltmesi için direticem. Takip edicem konunuzu umarım istediğiniz gibi olur.Evet ne yazik ki aslinda ben doktorumu kendi cocukluk doktorumun onerisi ile buldum ikisi eski arkadasmis yanliz benim doktorum ilk aylarimda ki yamukluvu kabul etmedi hep masaj yap dedi eliyle ittirdi acilar cektim bir seneyi doldurdum en sonunda madem istiyosun duzelteyim dedi ama mecbur yapmak zorunda oyuncak degil bu 20 yasindayim burnum yamukluvu disinda hala sis kenarlardan sordugumda yedigine ixtigine dikkat et diyor ne alakasi varsa ama yapmak zorunda yapicakta baska doktora binlerce lira veremem guvenemem allah hepimizin yardimciis olsun guzel arkadasim
Kesinlikle diretin benim doktorumda beni ciddiye almadi halada almiyor aneliyati sanki benim ozel istegimmis gibi tamam yapariz diyor ama doktorun kendi hatasi ise ayni doktor yapmak zorunda oyle ya da boyle kabil etti ve burda kendini belli etti cunku kendi hatasi sizde kesinlikle ustune gidin benim yasim kucuk diye bekkide beni ciddiye almiyor ama siz usteleyin madem doktor oldular islerini duzgun yapsinlar elimden geldiginde yardimci olmaya calisirimevet haklısınız yapmak zorunda. Benimki de masaj yap masajla düzelecek dedi ama kemik masajla içeri oynar mı. Pandemiden dolayı gidemedim tam 1 yıl dolunca gideceğim ben de sizden güç alarak düzeltmesi için direticem. Takip edicem konunuzu umarım istediğiniz gibi olur.
Evet yaştan dolayı baskıyı tahmin ediyorum, teşekkürler umarım istediğiniz gibi olur her şeyKesinlikle diretin benim doktorumda beni ciddiye almadi halada almiyor aneliyati sanki benim ozel istegimmis gibi tamam yapariz diyor ama doktorun kendi hatasi ise ayni doktor yapmak zorunda oyle ya da boyle kabil etti ve burda kendini belli etti cunku kendi hatasi sizde kesinlikle ustune gidin benim yasim kucuk diye bekkide beni ciddiye almiyor ama siz usteleyin madem doktor oldular islerini duzgun yapsinlar elimden geldiginde yardimci olmaya calisirim
Size uzulmeyin
Evet bende katiliyorum benimde doktorum kendi hatasi oldugu icin basta ne kadsr kabul etmese de simdi etti ve doktor prasi vermiceksiniz dedi sadece hastahane masrafi bana ait keisnlikle diretin arkasini birakmayinYinede doktoruna göster kalıcı birleyse kendi hatası bedavaya düzeltmeli
İnsallah sizinde oyle olur dualarim sizinleEvet yaştan dolayı baskıyı tahmin ediyorum, teşekkürler umarım istediğiniz gibi olur her şey
Bir kac ay sonra ozellikle altinci aydan sonra kemik ile sislik arasinda ki farki anlayabiliyosunuz odeme bagli yamuklukile burnun kendi yamukluvu da anlasikiyor zaten ben kendimden biliyorumKemik değil o şişme sadece iner
Evet bende katiliyorum benimde doktorum kendi hatasi oldugu icin basta ne kadsr kabul etmese de simdi etti ve doktor prasi vermiceksiniz dedi sadece hastahane masrafi bana ait keisnlikle diretin arkasini birakmayin
BEN bir seneyi doldurduktan sonra doktoruma mesaj attim gelmek istedigimivelirttim zaten araya oandemi girmisti bir sene dolduysa gitmeniz belki daha iyi olabilir cunku karsi tataf artik size odem sislii gibi bahaneler uretemiyor kisacaai yalani kalmiyor ve kabul etmek zorundakliyor bundan dolayi isin psini birakmamanizi oneririm ikinci baska doktor tercih edenler devar ama bir buenu en iyi ilk yapan doktor bilirve egitim aldiklarina gorw duseltmek zorundalarEvet ilk şişme gibi göründü ama sonrada emin olamadım, geç olmadan gitmeliki adam işin içinden sıyrılmamalı
Bilmiyorum doktorun başka yere gitme ihtimalide göze alınmalı çünkü, bazı doktorlar hem tatil amaçlı başka şehirlere transfer oluyorlar bazen dikkat edilmeli, hastanenin diğer şubeleri varsa değişiklik için sağa sola gidiyorlar buna dikkat edilmeliBEN bir seneyi doldurduktan sonra doktoruma mesaj attim gelmek istedigimivelirttim zaten araya oandemi girmisti bir sene dolduysa gitmeniz belki daha iyi olabilir cunku karsi tataf artik size odem sislii gibi bahaneler uretemiyor kisacaai yalani kalmiyor ve kabul etmek zorundakliyor bundan dolayi isin psini birakmamanizi oneririm ikinci baska doktor tercih edenler devar ama bir buenu en iyi ilk yapan doktor bilirve egitim aldiklarina gorw duseltmek zorundalar
Bu ihtimali dusunmemistim evet haklisiniz ama doktorunuza ulasma imkaniniz varken en kolay sekilde ve israrci olarak bu konuyu diretmek en dogeusu cunku yuzumuzde biz tasicaz omue boyu onlar degilBilmiyorum doktorun başka yere gitme ihtimalide göze alınmalı çünkü, bazı doktorlar hem tatil amaçlı başka şehirlere transfer oluyorlar bazen dikkat edilmeli, hastanenin diğer şubeleri varsa değişiklik için sağa sola gidiyorlar buna dikkat edilmeli
Onlar para derdindeler çoğu yüzün önemli olduğunu düşünmeyenBu ihtimali dusunmemistim evet haklisiniz ama doktorunuza ulasma imkaniniz varken en kolay sekilde ve israrci olarak bu konuyu diretmek en dogeusu cunku yuzumuzde biz tasicaz omue boyu onlar degil
Herkese merhaba uc hafta önce burun estetiği oldum burnumda aynı zamanda devilasyon problemi vardı burnumdan dört et alındı kapalı rinoplasti ameliyatı oldum ılk ki hafta gayet iyiydi burnum da normal ağrılar vardı ama son dört beş ğ gündür burnumda inanılmaz bir şişlik ve sağa tarafa doğru bir yanukluk var estetik öncesinde de sağ tarafa doğru bir yamukluk vardı bugün doktoruma gittim yamuk olan tarafı diğer tarafa doğru bastırmamı söyledi biraz ağrılı olan bir haraket ama yap dedi günden güne burnum sağ tarafa kayıyor bu sorunu ılk zamanlar yaşayan var mı geçer mi lütfen yardım edin