Estetik ilk haftası yamukluk!

Ben de aynı şekilde düşünüyorum ancak iyi araştırın. Sitede revizyonundan memnun olan da olmayan da çok var. Burun işi biraz kumar gibi
Evet ne yazik ki aslinda ben doktorumu kendi cocukluk doktorumun onerisi ile buldum ikisi eski arkadasmis yanliz benim doktorum ilk aylarimda ki yamukluvu kabul etmedi hep masaj yap dedi eliyle ittirdi acilar cektim bir seneyi doldurdum en sonunda madem istiyosun duzelteyim dedi ama mecbur yapmak zorunda oyuncak degil bu 20 yasindayim burnum yamukluvu disinda hala sis kenarlardan sordugumda yedigine ixtigine dikkat et diyor ne alakasi varsa ama yapmak zorunda yapicakta baska doktora binlerce lira veremem guvenemem allah hepimizin yardimciis olsun guzel arkadasim

Evet ne yazik ki aslinda ben doktorumu kendi cocukluk doktorumun onerisi ile buldum ikisi eski arkadasmis yanliz benim doktorum ilk aylarimda ki yamukluvu kabul etmedi hep masaj yap dedi eliyle ittirdi acilar cektim bir seneyi doldurdum en sonunda madem istiyosun duzelteyim dedi ama mecbur yapmak zorunda oyuncak degil bu 20 yasindayim burnum yamukluvu disinda hala sis kenarlardan sordugumda yedigine ixtigine dikkat et diyor ne alakasi varsa ama yapmak zorunda yapicakta baska doktora binlerce lira veremem guvenemem allah hepimizin yardimciis olsun guzel arkadasim
evet haklısınız yapmak zorunda. Benimki de masaj yap masajla düzelecek dedi ama kemik masajla içeri oynar mı. Pandemiden dolayı gidemedim tam 1 yıl dolunca gideceğim ben de sizden güç alarak düzeltmesi için direticem. Takip edicem konunuzu umarım istediğiniz gibi olur.

evet haklısınız yapmak zorunda. Benimki de masaj yap masajla düzelecek dedi ama kemik masajla içeri oynar mı. Pandemiden dolayı gidemedim tam 1 yıl dolunca gideceğim ben de sizden güç alarak düzeltmesi için direticem. Takip edicem konunuzu umarım istediğiniz gibi olur.
Kesinlikle diretin benim doktorumda beni ciddiye almadi halada almiyor aneliyati sanki benim ozel istegimmis gibi tamam yapariz diyor ama doktorun kendi hatasi ise ayni doktor yapmak zorunda oyle ya da boyle kabil etti ve burda kendini belli etti cunku kendi hatasi sizde kesinlikle ustune gidin benim yasim kucuk diye bekkide beni ciddiye almiyor ama siz usteleyin madem doktor oldular islerini duzgun yapsinlar elimden geldiginde yardimci olmaya calisirim
Size uzulmeyin

Kesinlikle diretin benim doktorumda beni ciddiye almadi halada almiyor aneliyati sanki benim ozel istegimmis gibi tamam yapariz diyor ama doktorun kendi hatasi ise ayni doktor yapmak zorunda oyle ya da boyle kabil etti ve burda kendini belli etti cunku kendi hatasi sizde kesinlikle ustune gidin benim yasim kucuk diye bekkide beni ciddiye almiyor ama siz usteleyin madem doktor oldular islerini duzgun yapsinlar elimden geldiginde yardimci olmaya calisirim
Size uzulmeyin
Evet yaştan dolayı baskıyı tahmin ediyorum, teşekkürler umarım istediğiniz gibi olur her şey

Evet bende katiliyorum benimde doktorum kendi hatasi oldugu icin basta ne kadsr kabul etmese de simdi etti ve doktor prasi vermiceksiniz dedi sadece hastahane masrafi bana ait keisnlikle diretin arkasini birakmayin

Evet ilk şişme gibi göründü ama sonrada emin olamadım, geç olmadan gitmeliki adam işin içinden sıyrılmamalı

Evet ilk şişme gibi göründü ama sonrada emin olamadım, geç olmadan gitmeliki adam işin içinden sıyrılmamalı
BEN bir seneyi doldurduktan sonra doktoruma mesaj attim gelmek istedigimivelirttim zaten araya oandemi girmisti bir sene dolduysa gitmeniz belki daha iyi olabilir cunku karsi tataf artik size odem sislii gibi bahaneler uretemiyor kisacaai yalani kalmiyor ve kabul etmek zorundakliyor bundan dolayi isin psini birakmamanizi oneririm ikinci baska doktor tercih edenler devar ama bir buenu en iyi ilk yapan doktor bilirve egitim aldiklarina gorw duseltmek zorundalar

BEN bir seneyi doldurduktan sonra doktoruma mesaj attim gelmek istedigimivelirttim zaten araya oandemi girmisti bir sene dolduysa gitmeniz belki daha iyi olabilir cunku karsi tataf artik size odem sislii gibi bahaneler uretemiyor kisacaai yalani kalmiyor ve kabul etmek zorundakliyor bundan dolayi isin psini birakmamanizi oneririm ikinci baska doktor tercih edenler devar ama bir buenu en iyi ilk yapan doktor bilirve egitim aldiklarina gorw duseltmek zorundalar
Bilmiyorum doktorun başka yere gitme ihtimalide göze alınmalı çünkü, bazı doktorlar hem tatil amaçlı başka şehirlere transfer oluyorlar bazen dikkat edilmeli, hastanenin diğer şubeleri varsa değişiklik için sağa sola gidiyorlar buna dikkat edilmeli

Bilmiyorum doktorun başka yere gitme ihtimalide göze alınmalı çünkü, bazı doktorlar hem tatil amaçlı başka şehirlere transfer oluyorlar bazen dikkat edilmeli, hastanenin diğer şubeleri varsa değişiklik için sağa sola gidiyorlar buna dikkat edilmeli
Bu ihtimali dusunmemistim evet haklisiniz ama doktorunuza ulasma imkaniniz varken en kolay sekilde ve israrci olarak bu konuyu diretmek en dogeusu cunku yuzumuzde biz tasicaz omue boyu onlar degil

Bu ihtimali dusunmemistim evet haklisiniz ama doktorunuza ulasma imkaniniz varken en kolay sekilde ve israrci olarak bu konuyu diretmek en dogeusu cunku yuzumuzde biz tasicaz omue boyu onlar degil
Onlar para derdindeler çoğu yüzün önemli olduğunu düşünmeyen
Kendilerinin estetik imkanı bolca varken estetik bile olmayan insanlar

Kizlar merhaba, basta olan yamukluk malesef duzelmiyor. Odem ayri yamukluk ayri, doktorlar da her yamuklugu odem diye umid ediyolar sanirim. Benim ilk ameliyatim sonrasi burnum ve burun deliklerimde yamukluk vardi, evet delikler zamanla cok az da olsa duzeld8 ama yamukluk odemler indikce belirgin hale geldi.
Ben sansliydim ki daha bisey demeden doktorum kemigin yamulmus icime sinmedi yeniden kucuk bir islemle duzeltcem dedi. 3 gun once revizyon oldum atel cikinca sonucu gorcem ama ilk ameliyatima nazaran atel icinde bile belli olan duzluk var deliklerim esit en azindan

Ben daha 3 gün önce ameliyat oldum. Ameliyat öncesi bana yaşayabileceğim problemler ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Bazen gezici ödem denen bölgesel şişlikler olabiliyormuş. Sizinki de öyle olabilir bence. Ayrıca çok yeni ve şu anda ödem olduğu da bariz. Süreç içinde gelişmeleri yazarsanız biz de takip edelim

Benim burnum ameliyattan çıktığım andan itibaren eğri. Çünkü ameliyattan önce eğriliği düzelteceğim diyen doktorum ameliyat anında eğriliğin düzelmeyeceğine kanaat getirmiş ve düzeltmek için uğraşmamış.

Herkese merhaba uc hafta önce burun estetiği oldum burnumda aynı zamanda devilasyon problemi vardı burnumdan dört et alındı kapalı rinoplasti ameliyatı oldum ılk ki hafta gayet iyiydi burnum da normal ağrılar vardı ama son dört beş ğ gündür burnumda inanılmaz bir şişlik ve sağa tarafa doğru bir yanukluk var estetik öncesinde de sağ tarafa doğru bir yamukluk vardı bugün doktoruma gittim yamuk olan tarafı diğer tarafa doğru bastırmamı söyledi biraz ağrılı olan bir haraket ama yap dedi günden güne burnum sağ tarafa kayıyor bu sorunu ılk zamanlar yaşayan var mı geçer mi lütfen yardım edin

burnunuzun şu anki durumu nasıl? şişlikler indi mi?

X