Estetik ilk haftası yamukluk!

Cemre akol

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
11
2
26
Herkese merhaba uc hafta önce burun estetiği oldum burnumda aynı zamanda devilasyon problemi vardı burnumdan dört et alındı kapalı rinoplasti ameliyatı oldum ılk ki hafta gayet iyiydi burnum da normal ağrılar vardı ama son dört beş ğ gündür burnumda inanılmaz bir şişlik ve sağa tarafa doğru bir yanukluk var estetik öncesinde de sağ tarafa doğru bir yamukluk vardı bugün doktoruma gittim yamuk olan tarafı diğer tarafa doğru bastırmamı söyledi biraz ağrılı olan bir haraket ama yap dedi günden güne burnum sağ tarafa kayıyor bu sorunu ılk zamanlar yaşayan var mı geçer mi lütfen yardım edin

Eklentiler

• BCF21088-2B92-4D1A-B2CA-2A379C01816A.jpeg
    BCF21088-2B92-4D1A-B2CA-2A379C01816A.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 1.087
  • 3F963939-09A1-4692-86C6-A473A01414AF.jpeg
    3F963939-09A1-4692-86C6-A473A01414AF.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 1.104
Çoğunluk böyle dedi evet ama ilerleyen aylar ve yollarda burnu böyle kalanlar varmış ne maddi ne manevi açıdan ikinci bir ameliyatada müsait değilim be yazık ku çok kötüyüm cok
Böyle kalması da ihtimaller arasında ama kalmaması da bir ihtimal sonuçta değil mi? Canınızı sıkmayın bi 3 ay olsun bakalımç

Aynı problem bendede var,atel çıktığı ilk günden itibaren sağa doğru biraz yamukluk var(ameliyat olmadan öncede aynı yöndü).3.Hafta dan sonra masaj yapmamı istedi doktor 2 haftadır yapıyorum bastırarak ama dürüst olmak gerekirse kemik kaynamış gibi artık sertleşti burun kenarları felan ne kadar düzelir bilemiyorum :KK70: yinede yapmaya devam ediyorum ve takmıyorum o kadarda :) .

Aslında burnun yamuk değil ortadaki kemik gayet düzgün inmiş görünüyor. Fotoğrafa göre solda daha çıkık bir ödem olduğu için yamuk geliyor sana o tarafı elinde kapatıp fotoğraf çekince düzgün gelir sanada

keşke bu sıkıntı yasayan uyeler tekrardan gırıp bılgılendırseler üyeleri cunku bende 2,ay oldu amelıyatım ve burnum sola, dogru yamuk merak ettım bı gelışme oldumu szde

Aynı problem bendede var,atel çıktığı ilk günden itibaren sağa doğru biraz yamukluk var(ameliyat olmadan öncede aynı yöndü).3.Hafta dan sonra masaj yapmamı istedi doktor 2 haftadır yapıyorum bastırarak ama dürüst olmak gerekirse kemik kaynamış gibi artık sertleşti burun kenarları felan ne kadar düzelir bilemiyorum :KK70: yinede yapmaya devam ediyorum ve takmıyorum o kadarda :) .

Masaj isteyen doktorun kendi beceremediği bir şeyi başkasının üstüne yıkmaktan başka bir çabası olmadığı kanaatindeyim.

Masaj isteyen doktorun kendi beceremediği bir şeyi başkasının üstüne yıkmaktan başka bir çabası olmadığı kanaatindeyim.
kesınlıkle banada oyle gelıyor bendede aynı sorun var onun duzeltmedıgını bız, duzeltıcez, oylemı cok zor hatta yamuk olmayan burunu yamulttu

nerden biliyorsun
Daha önce yaşadığım için. Düzgün yapılan burun kalıp gibi çıkıyor zaten. Tabi şişlik falan oluyor ama şişliği kemer zannetmek falan imkansız çünkü yumuşak bir doku. Düzgün yapılmamışsa eğrilik kemer vs kalmışsa bu yumuşak ödemli doku değil sert bir şey oluyor. Ama doktorlar ödem mi kıkırdak mı anlamayınca masaj yap ödemdir iner falan diyorlar. Estetik sonucu iyi olan birçok kişiye sorabilirsin. Masajla düzelmiş 1 kişi olmadığı gibi, düzgün olan sonucun masajla düzelmeye ihtiyaç duyduğu 1 örnek dahi duymadım.

bende 20 Eylül’de oldum. Ödeme bağlı yamukluk vardı. Ödem geçtikçe düzelecek dedi doktor öyle de oldu. Yamukluk kemikten değilse zaten düzelecektir. Ama bende şimdi de girinti çıkıntılar var burun yüzeyimde. Canımı sıkıyor. Kıkırdakmış biri çıkıyor biri sönüyor. Doktor 7-8 aydan sonra kalmayacak dedi inşallah öyle olur 😒

Daha önce yaşadığım için. Düzgün yapılan burun kalıp gibi çıkıyor zaten. Tabi şişlik falan oluyor ama şişliği kemer zannetmek falan imkansız çünkü yumuşak bir doku. Düzgün yapılmamışsa eğrilik kemer vs kalmışsa bu yumuşak ödemli doku değil sert bir şey oluyor. Ama doktorlar ödem mi kıkırdak mı anlamayınca masaj yap ödemdir iner falan diyorlar. Estetik sonucu iyi olan birçok kişiye sorabilirsin. Masajla düzelmiş 1 kişi olmadığı gibi, düzgün olan sonucun masajla düzelmeye ihtiyaç duyduğu 1 örnek dahi duymadım.
mantıklı evet benden oncede benım doktora estetık amelıyat olan bırı var ve burnu kemerlı yamuktu ılk gunden düz ve cok guzeldı oylede kaldı değişmedı dmekkı basta neyse sonrasıda o acıksacı bu değilmi sıkıntı 😒

bende 20 Eylül’de oldum. Ödeme bağlı yamukluk vardı. Ödem geçtikçe düzelecek dedi doktor öyle de oldu. Yamukluk kemikten değilse zaten düzelecektir. Ama bende şimdi de girinti çıkıntılar var burun yüzeyimde. Canımı sıkıyor. Kıkırdakmış biri çıkıyor biri sönüyor. Doktor 7-8 aydan sonra kalmayacak dedi inşallah öyle olur 😒
biraz ıcımızı rahatlattı bu yazdıkların ama hc umudum yok duzelmıyı dıyenlerde var kafam cok karışık 😒 2 bcuk ay olcak

X