kizlar acayip dertliyim. Tam 10 yil sonra bana ne olduysa bir cesaret geldi ve ameliyat olmaya karar verdim.ameliyat gunumu de aldim. Ancak ise yeni girdim
Ameliyat oldugum gun is yerimde tam 5 aydir calisiyor olacagim. Estetik icin nasil izin isteyebilirim bilmiyorum. İnanilmaz yogun bir donem bir de tam da ameliyat gunu organizasyonel birsuru degisiklik yapilacak. Ben nasil 10 gun yokum raporluyum diyebilirkm nolur yardim
Sağlık söz konusu olunca hiç bir Şey diyemiyor olmaları Lazım.siz paşa paşa 10 günlük raporunuzu ALIN operasyon geçirdim dersiniz,tabi benim düşündüğüm kadar kolay olmayabilir ama inş her şey yolunda gider sizin için )
Sağlık söz konusu olunca hiç bir Şey diyemiyor olmaları Lazım.siz paşa paşa 10 günlük raporunuzu ALIN operasyon geçirdim dersiniz,tabi benim düşündüğüm kadar kolay olmayabilir ama inş her şey yolunda gider sizin için )
Desteginiz icin cok tesekkurler umarim ama daha 1 senemi de doldurmadigim icin problem olmasindan korkuyorum
Kizlar siz isten nasil izin aldiniz kac gun rapor aldiniz yoksa yillik kzin mi kullandiniz.
Bir se bantli ise gideniniz var mi??
Desteginiz icin cok tesekkurler umarim ama daha 1 senemi de doldurmadigim icin problem olmasindan korkuyorum
Kizlar siz isten nasil izin aldiniz kac gun rapor aldiniz yoksa yillik kzin mi kullandiniz.
Bir se bantli ise gideniniz var mi??
Benmde bi yyil olmadı ise gireli burun ameliyatı olcam nefes alamayrm dedim hemen hastaneye yattm rapor yazılıp yatış ve çıkış artı on gün daha daha snra ister uzatysnz on gün daha ister calsablr raporu alysnz bende tektim patron kurdurdu ama isime dev edyrm şuan.d
bende geçen yıl işe başladıktan 20 gün sonra burun ameliyatı oldum ama estetik değildi. septum oldum. daha önceden randevu almıştım bugüne randevu verdiler dedim patronuma öylede olmuştu gerçekten. şimdi de martta estetik olmayı düşünüyorum. İzin almak konusunda kararsızım. izin vermezse senelik izin de vermez sonucta. kendi kendime düşünüp duruyorum. olmadı haber vermicem sonra arayıp düştüm burnum kırıldı derim diye düşündüm ama bilemedim kararsız kaldım
Benmde bi yyil olmadı ise gireli burun ameliyatı olcam nefes alamayrm dedim hemen hastaneye yattm rapor yazılıp yatış ve çıkış artı on gün daha daha snra ister uzatysnz on gün daha ister calsablr raporu alysnz bende tektim patron kurdurdu ama isime dev edyrm şuan.d
Canim peki bir anda ise burnun degismis olarak gidince patron kizmadi mi nasil acikladjn? Ben de dustum banyoda kirildi demeyi cok dusundum ama bence inanmazlar ya
Ama KBB yapmam GT plastik ta ol dedi burnunda çöküntü olsblr seklini ellemem dedi blyodu plastkte olacağımı kemeri de aldrcam dedm ama bu kadaruzun ssüreceğini tahmn etmemiş tabi