Estetik Cerrah Tavsiyesi Bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba canım; ben 5 gün önce liposakşın ve meme büyütme yaptırdım. Doktorum Etiler'de Dr. Aylin Karanlık. Kendisini bu siteyi aylarca takip ederek buldum. Ama dünya tatlısı bir insan, hastalarına verdiği değer inan kendini pazarlama taktiği değil. Bir abla, bir arkadaş gibi, insanı çok rahatlatıyor. Güle oynaya girdim ameliyata. Şu anda benim için erken kaç hafta sonra koşacağını söyleyemem. Ama korse içinde çok rahat oluyorsun. Meme ameliyatım olmasa , ameliyat olduğumun farkında olmayacağım. Hemen olmayacaksan 2 hafta sonra bunun yanıtını veririm. Biliyosundur. 3 hafta korse giyiliyor. Öptüm canım sana kolay gelsinhihoyyyt

canım naci çelik ilk görüşmede ücret alıyor mu? ben de gidip görüşmek istiyorum da

quenn açıkçası naci çeliği ben de merak ediyordum.burdan biri ameliyat olmuştu,çok güzel ve doğaldı.kendi beğnemiyordu o ayrı ama cidden çok güzeldi.ama başka hiçbir hastasının fotoğrafını görmediğim için naci bey hakkında muallakta kaldım tabi.senin resimlerini görmek isterim ben de sorun olmazsa

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de aynı şekilde naci bey'in yaptığı burunları görmek istiyorum. Yardımcı olabilirsenz sevinirimmm.Şimdiden teşekkür ederim.

cnm ben bikaç ay önce hem dudak hem göğüs ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. dr coşkun erçel tavsiye ederim

Kizlar estetik ameliyat diyince aklima op.dr.oğuz kılıç geliyor.meme ameliyati oldum oldukca da basaril cok memnunum .iz kalmadi :))) yumusacik silikon oldugu anlasilmiyor :))

Merhabalar arkadaşlar, burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. Kemerli olan burnumun törpülenmesi ve ucunun şekillenmesi gerekiyor. Bu işin uzmanı olan bir doktor tavsiye etmenizi rica edecektim. Şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…