- Konu Sahibi EU1
Arkadaşlar, 'liposuction' ya da 'liposhaping' yaptırmayı düşünüyorum.
İki yıl önce İSTANBUL'da, şimdi ismini vermek istemediğim çok medyatik, ünlü bir klinikte, bir kaş asma ve yanak asma operasyonu geçirdim.
Revizyondan sonra,sonuç fena olmadı ama,ne yazık ki ,öğle arası operasyonu diye reklamı yapılan bu işlemlerin''sadece ameliyatı yapan doktorlar için''öğle yemeği arası kadar bir süreyi ifade ettiğini ,bir ay boyunca kapıcıdan bile saklanmak zorunda kalarak tecrübe ettim.
Dolayısıyla ilk teşebbüsümden sonra ''estetik operasyon'' kavramına karşı bir fobi oluştu bende..
Ama bu ''liposuction'' a gerçekten ihtiyacım var. Araştırmalarıma göre,iyileşmek için, üç hafta bir ay süre öngörüyorlar .. Ama bir önceki tecrübemden dolayı bana inandırıcı gelmiyor..
Bununla ilgili en gerçekçi bilgiyi yaşayanlardan öğrenebilirim diye düşünüyorum..
Aktif bir işle uğraşıyorum . Operasyondan ne kadar süre sonra koşmaya, akrobasiye,dans etmeye başlayabilirim?Aranızda tecrübe edeniniz var mı?
Ve yapacağı operasyonu ''bitse de gitsek'' diye geçiştirmeden ;masada,''şımarık ve güzellik budalası, bir günlük yevmiye kaynağı'' değil de ''hisleri,zorunlulukları sebebiyle, en azından saygı gösterilmesi gereken ve tanrının bahşettiği hazinesini onun parmaklarına emanet edebilecek kadar güvenen bir HASTA'' nın yattığının farkındalığında olarak; gerçekleştirecek anlayışlı ve deneyimli bir doktor önerebilir misiniz?
Merhaba canım; ben 5 gün önce liposakşın ve meme büyütme yaptırdım. Doktorum Etiler'de Dr. Aylin Karanlık. Kendisini bu siteyi aylarca takip ederek buldum. Ama dünya tatlısı bir insan, hastalarına verdiği değer inan kendini pazarlama taktiği değil. Bir abla, bir arkadaş gibi, insanı çok rahatlatıyor. Güle oynaya girdim ameliyata. Şu anda benim için erken kaç hafta sonra koşacağını söyleyemem. Ama korse içinde çok rahat oluyorsun. Meme ameliyatım olmasa , ameliyat olduğumun farkında olmayacağım. Hemen olmayacaksan 2 hafta sonra bunun yanıtını veririm. Biliyosundur. 3 hafta korse giyiliyor. Öptüm canım sana kolay gelsinhihoyyyt