• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Cerrah Tavsiyesi Bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar, 'liposuction' ya da 'liposhaping' yaptırmayı düşünüyorum.
İki yıl önce İSTANBUL'da, şimdi ismini vermek istemediğim çok medyatik, ünlü bir klinikte, bir kaş asma ve yanak asma operasyonu geçirdim.
Revizyondan sonra,sonuç fena olmadı ama,ne yazık ki ,öğle arası operasyonu diye reklamı yapılan bu işlemlerin''sadece ameliyatı yapan doktorlar için''öğle yemeği arası kadar bir süreyi ifade ettiğini ,bir ay boyunca kapıcıdan bile saklanmak zorunda kalarak tecrübe ettim.
Dolayısıyla ilk teşebbüsümden sonra ''estetik operasyon'' kavramına karşı bir fobi oluştu bende..
Ama bu ''liposuction'' a gerçekten ihtiyacım var. Araştırmalarıma göre,iyileşmek için, üç hafta bir ay süre öngörüyorlar .. Ama bir önceki tecrübemden dolayı bana inandırıcı gelmiyor..
Bununla ilgili en gerçekçi bilgiyi yaşayanlardan öğrenebilirim diye düşünüyorum..
Aktif bir işle uğraşıyorum . Operasyondan ne kadar süre sonra koşmaya, akrobasiye,dans etmeye başlayabilirim?Aranızda tecrübe edeniniz var mı?
Ve yapacağı operasyonu ''bitse de gitsek'' diye geçiştirmeden ;masada,''şımarık ve güzellik budalası, bir günlük yevmiye kaynağı'' değil de ''hisleri,zorunlulukları sebebiyle, en azından saygı gösterilmesi gereken ve tanrının bahşettiği hazinesini onun parmaklarına emanet edebilecek kadar güvenen bir HASTA'' nın yattığının farkındalığında olarak; gerçekleştirecek anlayışlı ve deneyimli bir doktor önerebilir misiniz?

Merhaba canım; ben 5 gün önce liposakşın ve meme büyütme yaptırdım. Doktorum Etiler'de Dr. Aylin Karanlık. Kendisini bu siteyi aylarca takip ederek buldum. Ama dünya tatlısı bir insan, hastalarına verdiği değer inan kendini pazarlama taktiği değil. Bir abla, bir arkadaş gibi, insanı çok rahatlatıyor. Güle oynaya girdim ameliyata. Şu anda benim için erken kaç hafta sonra koşacağını söyleyemem. Ama korse içinde çok rahat oluyorsun. Meme ameliyatım olmasa , ameliyat olduğumun farkında olmayacağım. Hemen olmayacaksan 2 hafta sonra bunun yanıtını veririm. Biliyosundur. 3 hafta korse giyiliyor. Öptüm canım sana kolay gelsinhihoyyyt

Arkadaşlar Naci çelik hakkında ben buaraya bir kaç şey yazmak istiyorum aylarca kendime dr aradım ve inanın gitmediğim dr araştırmadığım okumadığım forum kalmamıştır burun ameliyatım benim için çok önemliydi çok kaygılarım ve korkularım vardı normalde forumları taip eden biri değilim ama adam okadar emeğinin karşılığını verdi ve ben yeni burnumla okadar mutluyumki onun için ne yapabiirim diye düşündüm hediye para vs. dışında yani vakit ayırıp hakkında guzel şeyler yazmaktır sanırım en iyisi mukemmel bi dr.mus ve benim burnum gerçekten çok guzel oldu tüm suratım değişti 1 haftada normal hayatıma dondumm (11 mayısta ameliyat oldum)eğer burun estetiği yaptırmayı düşünüyosanız kesinlikle tavsiye ediyrm mrk edenler fln varsa resimlerimide gönderebilirim kaydirigubbakcemile2

canım naci çelik ilk görüşmede ücret alıyor mu? ben de gidip görüşmek istiyorum da:61:

Arkadaşlar Naci çelik hakkında ben buaraya bir kaç şey yazmak istiyorum aylarca kendime dr aradım ve inanın gitmediğim dr araştırmadığım okumadığım forum kalmamıştır burun ameliyatım benim için çok önemliydi çok kaygılarım ve korkularım vardı normalde forumları taip eden biri değilim ama adam okadar emeğinin karşılığını verdi ve ben yeni burnumla okadar mutluyumki onun için ne yapabiirim diye düşündüm hediye para vs. dışında yani vakit ayırıp hakkında guzel şeyler yazmaktır sanırım en iyisi mukemmel bi dr.mus ve benim burnum gerçekten çok guzel oldu tüm suratım değişti 1 haftada normal hayatıma dondumm (11 mayısta ameliyat oldum)eğer burun estetiği yaptırmayı düşünüyosanız kesinlikle tavsiye ediyrm mrk edenler fln varsa resimlerimide gönderebilirim kaydirigubbakcemile2

quenn açıkçası naci çeliği ben de merak ediyordum.burdan biri ameliyat olmuştu,çok güzel ve doğaldı.kendi beğnemiyordu o ayrı ama cidden çok güzeldi.ama başka hiçbir hastasının fotoğrafını görmediğim için naci bey hakkında muallakta kaldım tabi.senin resimlerini görmek isterim ben de sorun olmazsa:emir_bebek:

quenn açıkçası naci çeliği ben de merak ediyordum.burdan biri ameliyat olmuştu,çok güzel ve doğaldı.kendi beğnemiyordu o ayrı ama cidden çok güzeldi.ama başka hiçbir hastasının fotoğrafını görmediğim için naci bey hakkında muallakta kaldım tabi.senin resimlerini görmek isterim ben de sorun olmazsa:emir_bebek:

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de aynı şekilde naci bey'in yaptığı burunları görmek istiyorum. Yardımcı olabilirsenz sevinirimmm.Şimdiden teşekkür ederim.

yaklariciydi ki şık 3 aydr iyi bi estetik cerrah hakkında araştrma ypyrm.açıkcası birbirinize msjlarınz öyle samimiydi ve bilgi vericiydiki aradığım cvpları burada bulabileceğimi düşünüp üye oldum.arkadaşlar evlenmeyi düşünen ve eşine daha güzel görünmeyi isteyen biri olarak ameliyat olan arkadaşlardan hbr bkliycem.eğer burada doktor ismi vermeyi etik bulmuyosnzda mail adresime

cnm ben bikaç ay önce hem dudak hem göğüs ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. dr coşkun erçel tavsiye ederim

Kizlar estetik ameliyat diyince aklima op.dr.oğuz kılıç geliyor.meme ameliyati oldum oldukca da basaril cok memnunum .iz kalmadi :))) yumusacik silikon oldugu anlasilmiyor :))

Merhabalar arkadaşlar, burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. Kemerli olan burnumun törpülenmesi ve ucunun şekillenmesi gerekiyor. Bu işin uzmanı olan bir doktor tavsiye etmenizi rica edecektim. Şimdiden çok teşekkürler.

Back