• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Cerrah Tavsiyesi Bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahbuben merhaba,
suan istanbuld olmadigim icin arastirma sadece internetten yapabiliyorum. burun ameliyati olmak istiyorum ve karar vermesi guz bir olay. doktor secimi cok onemmli. tavsiye edebilecegin cerrah var mi?
ben 3 isim uzerinde duruyorum.
op.dr. teoman dogan
op. der. sureyya seneldir.
erol kislaoglu.
simdiden tesekkurler.
egr istersen mail adresime de yazabilirsin.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Mesaj editlenmistir...

valla ebrucum hiç çalışmadığım yerden soruyosun :)
burun konusunda diğer forumlara göz at istersen, bu konuda bilgim yok açıkçası.

Arkadaşlar Ankara Için Doktorlar Onermişsiniz Ya Bide Bunlarin Telini Ve Adreslerini De Verseniz Sanirim Tam Süper Olacak

karadenizdeki doktorlar izmirdeki doktorlardan daha uyguna yapıyor.arkadaşım izmirde 3küsür milyara yaptırırken başka bir tabnıdığım 1 küsür milyara yaptırmıştı.üstelik te çok güzel oldu.
kardenizlideki doktor malum,sürümden kazanıyo

Ali Barutçu- 9 Eylül Ünv. Estetik ve Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı- İzmir
Konu hakkında ilgisi olan herkes Ali Bey i tanır İzmirin 1 numarasıdır.

Banuska'cım merhaba:kahve: Allah izin verirse ben de İzmir'de göğüs büyütme ameliyatı olucam yalnız doktor konusunda kararsızım..Sen Ali Barutçu'yu önermişsin,bnm de aklımda Ufuk Bilkay,Cüneyt Özek,Ahmet Seyhan ve Ali Barutçu gibi isimler var kafamçokkarıştı çok kararsızım,birini diğerinden ayıramıyorum.Ufuk Bilkay,Cüneyt Özek ve Ali Barutçu hakkında güzel yorumlar var,Ahmet Seyhan'dan bahsetmemişler.Söylediğim doktorları tanıyorsan rica etsemm bana tavsiyede bulunabilir misin :a015: . .

merhaba bende merak ettim cerrahın adını ve nerede calıstıgını
biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz
ne ameliyatıydı acaba

sanırım sizde doktor araşatırması yapıyorum bende ankarada olmak istiyorum kafanıza ayatan bi doktor oldumu acaba

Merhaba Arkadaşlar,
size Bursa dan bir doktor önericeğim. Op.Dr.Bülent Cihantimur... Kendisi çok başarılı bir estetik cerrahtır. Ben de hastasıyım... özellikle burun estetiğinde Bülent Bey i şiddetle tavsiye edebiilirim size...

Ya bende Doktor Nebil beye bir muayne olup ameliyat olmak isitoyrum.
Herkes çok memnunum diyor bu forumda.
Gerçekten işinin ehli galiba.
Ameliyatları acaba genelmi yoksa lokal anestezi ilemi yapıyor ?
Ameliyatları nerde yapıyor hastanemi klinikmi ?

Ya bende Doktor Nebil beye bir muayne olup ameliyat olmak isitoyrum.
Herkes çok memnunum diyor bu forumda.
Gerçekten işinin ehli galiba.
Ameliyatları acaba genelmi yoksa lokal anestezi ilemi yapıyor ?
Ameliyatları nerde yapıyor hastanemi klinikmi ?

Cnm Nebil Bey'i tanımıyorum,onunla ilgili bişi diyemiycem ama estetik ameliyatların büyük bir çoğunluğu genel anesteziyle yapılıyor(örneğin göğüs büyütme,göğüs küçültme,burun ameliyetı) ve bir hastanenin ameliyathanesinde yapılması zorunluymuş duyduğuma göre:icecream:

Ama Hacettepe de çalışan Prof. Tunç ŞAFAK bey özel kliniğinde yapıyormuş ama.
Ferruh Beyle görüşmüşütüm oda klinik yada hastane yapabiliriz demişti.
Local yada genel anestezi ise tamamen kişiye bağlı demişti.
O yüzden genel mi yoksa lokalmi diye ameliyat olan arkadaşlara soruyorum.

Arkadaşlar, 'liposuction' ya da 'liposhaping' yaptırmayı düşünüyorum.
İki yıl önce İSTANBUL'da, şimdi ismini vermek istemediğim çok medyatik, ünlü bir klinikte, bir kaş asma ve yanak asma operasyonu geçirdim.
Revizyondan sonra,sonuç fena olmadı ama,ne yazık ki ,öğle arası operasyonu diye reklamı yapılan bu işlemlerin''sadece ameliyatı yapan doktorlar için''öğle yemeği arası kadar bir süreyi ifade ettiğini ,bir ay boyunca kapıcıdan bile saklanmak zorunda kalarak tecrübe ettim.
Dolayısıyla ilk teşebbüsümden sonra ''estetik operasyon'' kavramına karşı bir fobi oluştu bende..
Ama bu ''liposuction'' a gerçekten ihtiyacım var. Araştırmalarıma göre,iyileşmek için, üç hafta bir ay süre öngörüyorlar .. Ama bir önceki tecrübemden dolayı bana inandırıcı gelmiyor..
Bununla ilgili en gerçekçi bilgiyi yaşayanlardan öğrenebilirim diye düşünüyorum..
Aktif bir işle uğraşıyorum . Operasyondan ne kadar süre sonra koşmaya, akrobasiye,dans etmeye başlayabilirim?Aranızda tecrübe edeniniz var mı?
Ve yapacağı operasyonu ''bitse de gitsek'' diye geçiştirmeden ;masada,''şımarık ve güzellik budalası, bir günlük yevmiye kaynağı'' değil de ''hisleri,zorunlulukları sebebiyle, en azından saygı gösterilmesi gereken ve tanrının bahşettiği hazinesini onun parmaklarına emanet edebilecek kadar güvenen bir HASTA'' nın yattığının farkındalığında olarak; gerçekleştirecek anlayışlı ve deneyimli bir doktor önerebilir misiniz?

ankarada liposakşın yapan iyi bir dr a ihtiyaç vardır :)
artık diyet biter sonra ameliyat başlar..aceba bebek doğurduktan sonra mı yaptırsam yoksa daha önce mi kurtulsam bu yağlardan?bilgisi olan varsa yardım please..

leilah ben yeni üyeyim sana özelden mesaj atmak istiyorum ama nasıl gonderecegımı bılmıyorum:( bende de yuz sarkması problemı var ve bu durumu kafaya takmıs durumundayım ist ve ankarada 3-4 dr.gorustum ama ıcım pek rahat etmedı dogrusu ozellıkle bır dr tavırlarından cok rahatsız oldum muayne bıle etmedı acelesı var gıbıydı hıc ılgılenmedı:((.Senın bahsettıgın dr ısmını bana ozelden atabılırmısın...

Ali Barutçu- 9 Eylül Ünv. Estetik ve Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı- İzmir
Konu hakkında ilgisi olan herkes Ali Bey i tanır İzmirin 1 numarasıdır.

:nazar:Merhaba arkadaslar, siteyi yeni kesfedenlerdenim, Almanya`dan yaziyorum.Benim sorunum da 95 bedenlik gögüslerim.Yillardir istiyordum ama hem maliyeti hem de cocuklarimi emzirememe korkusu yüzünden olamamistim.Nihayet ben cocuklarimi (aldigim kilolarda gögüslerimi ) büyüttüm ve simdi ameliyat olmak istiyorum.Ali Barutcu ile görüstüm, sitesini inceledim ve fiyatida cok makül geldi bana insallah bir aksilik olmazsa 25 Haziran 2009 da ameliyat olacagim.Burun ameliyatlari üzerine birkac olumlu tavsiye okudum fakat kimse gögüs kücültme üzerine yazmamis sanirim.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Ameliyattan sonra en ince ayrintisina kadar fikirlerimi size yazarim.Söz.

yaklariciydi ki şık 3 aydr iyi bi estetik cerrah hakkında araştrma ypyrm.açıkcası birbirinize msjlarınz öyle samimiydi ve bilgi vericiydiki aradığım cvpları burada bulabileceğimi düşünüp üye oldum.arkadaşlar evlenmeyi düşünen ve eşine daha güzel görünmeyi isteyen biri olarak ameliyat olan arkadaşlardan hbr bkliycem.eğer burada doktor ismi vermeyi etik bulmuyosnzda mail adresime

Arkadaşlar Naci çelik hakkında ben buaraya bir kaç şey yazmak istiyorum aylarca kendime dr aradım ve inanın gitmediğim dr araştırmadığım okumadığım forum kalmamıştır burun ameliyatım benim için çok önemliydi çok kaygılarım ve korkularım vardı normalde forumları taip eden biri değilim ama adam okadar emeğinin karşılığını verdi ve ben yeni burnumla okadar mutluyumki onun için ne yapabiirim diye düşündüm hediye para vs. dışında yani vakit ayırıp hakkında guzel şeyler yazmaktır sanırım en iyisi mukemmel bi dr.mus ve benim burnum gerçekten çok guzel oldu tüm suratım değişti 1 haftada normal hayatıma dondumm (11 mayısta ameliyat oldum)eğer burun estetiği yaptırmayı düşünüyosanız kesinlikle tavsiye ediyrm mrk edenler fln varsa resimlerimide gönderebilirim kaydirigubbakcemile2

ıstanbul'da Naci Çelik'i şiddetle tavsiye ederim. ameliyat olmasanız bile mutlaka görüşün...

ilgi alaka ve insanlık bakımından ben de naci çeliği şiddetle tavsiye edenelerdenim.müthiş bir insan,çok samimi.ayrıca bi arkadaşıma randevu almak istedim ve önümüzdeki 12 gün boyunca hergün full dolu olduğunu öğrendim.bazen günde 3 tane ameliyatı oluyo :bbo: eee bu işin önemli bir noktası da tecrübe biliyorsunuz ki.hem bukadar çok insanın tercih etmesinin bir nedeni vardır,hem de bukadar tecrübeye kötü iş çıkarması daha düşük olasılıktır diye düşünmekteyim.muayenesi ücretsizdi ben gittiğimde ve fiyatları da çok fahiş değil.bence görüşülmesi gereken bir doktor alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Back