• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Cerrah Tavsiyesi Bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
yaklariciydi ki şık 3 aydr iyi bi estetik cerrah hakkında araştrma ypyrm.açıkcası birbirinize msjlarınz öyle samimiydi ve bilgi vericiydiki aradığım cvpları burada bulabileceğimi düşünüp üye oldum.arkadaşlar evlenmeyi düşünen ve eşine daha güzel görünmeyi isteyen biri olarak ameliyat olan arkadaşlardan hbr bkliycem.eğer burada doktor ismi vermeyi etik bulmuyosnzda mail adresime

ankarada mükemmel sonuç alacağınız bir estetik cerrahi var.2 hafta önce kimsenin cesaret edip yapamadığı bir ameliyatı başarıyla yaptı kızkardeşime isterseniz mail atarım

ankarada mükemmel sonuç alacağınız bir estetik cerrahi var.2 hafta önce kimsenin cesaret edip yapamadığı bir ameliyatı başarıyla yaptı kızkardeşime isterseniz mail atarım

Ankara da ben de iyi bir doktor arıyorum.Mesaj atarsan çok ]

merhaba bende merak ettim cerrahın adını ve nerede calıstıgını
biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz
ne ameliyatıydı acaba

kartvizitine bakmam lazım arkadaşlarım yarın burada yazarın telinide yazarım mükemmel bi iş çıkarttı dudağından oldu dudağı tamamen (ben) di ve düz bir alan olmadığından hiç bir doktor yanaşmadı yanaşanlarda eğik,yada gergin kalır dediler veeee bu doktor yaparım dedi.. vede yaptı şuana kardeşim ş.dışında dediği tek şey abla dudaklarım eskisinden daha güzel yarın buraya doktorun adını adresini yazarım tamam mı arkadaşlar

kızlar şimdi tel ettim kardeşime Dr.adı Muharrem Demiroğulları

esin2007, balıkesirde yaşıyorsun galiba, orada estetik ameliyat yapılmıyordur herhalde dimi? izmirde çok estetik ameliyat yapılıyor, izmirli kızlar malum kendine bakar.izmirde düşünürmüydün? yoksa illa istanbul ankara gibi mi düşünüyorsun?

banada ilerde lazım olucak kızlar ankarada varsa öle iyi bir doktor yazın buraya a.s.

esin2007, balıkesirde yaşıyorsun galiba, orada estetik ameliyat yapılmıyordur herhalde dimi? izmirde çok estetik ameliyat yapılıyor, izmirli kızlar malum kendine bakar.izmirde düşünürmüydün? yoksa illa istanbul ankara gibi mi düşünüyorsun?

merhaba izmirden düşünürmüydün diye sormuşsun arkadaşa bende bu kış çok istiyorum göğüs küçültme ameliyatı olmayı doktor tavsiyen varsa ben dikkate alırım kolay gelsin

kızlar konya da tavsiye edeceğiniz bir plastik cerrah var mı?nedim savacı nasıl acaba,bir fikriniz var mı?

kızlar ankara diorsanız benim doktorum var plastik cerrah ben ameliyat oldum adı ferruh bingül şiddetle tavsiye ederim....

Ali Barutçu- 9 Eylül Ünv. Estetik ve Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı- İzmir
Konu hakkında ilgisi olan herkes Ali Bey i tanır İzmirin 1 numarasıdır.

dr.fatih dagdelen istanbuldan süper bir doktor benim ameliyatimi da o yapti.dallinda 1 numarra.tavsiye ederim arkadaslar.

istanbul benim doktorum ..ESER MIK AYDOĞDU :)
KENDİSİ BAYANDIR:) BAYAN DOLU Bİ HASTANEDE AMELİYAT ETMEKTEDİR:)

sizce estetik ameliyatlarda bayan doktorlar mı yoksa erkek doktor lar mı daha başarılı?

Back