Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetik burun ameliyati, öncesi-sonrasi, ve bazi doktorlar hakkinda bilgi..
canım ben daha ameliyat olmadım ama Allah kısmet ederse bu hafta içinde olacağım gelişmeleri yazarıma.s. Bir de genelde bayıltarak yapıyorlar cnm ameliyatı o yönden korkun olmasın
bence en iyi doktor kim diye sorma öncelikle elindeki imkanlar dahilinde doktor burnuna baksın eğer iyi yapacağına inandığın doktora yaptır ama bütün doktorların hata payı var hata payı en az olan doktor emre ilhan diye biliyorum..
Benim burnumu cerrahpaşadan doç.dr. fatih öktem yaptı ve çok memnun kaldım,tavsiye ederim.Bu arada burnunuzu estetik cerraha değil kbb uzmanına yaptırın bence..
Fatih Öktem e ameliyat olduğunuz yazmışsın ben de burun ameliyatımı ona olmayı düşünüyorum deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim. Şekil ve fonksiyon olarak başarılı oldu mu?