- Konu Sahibi Rastapunzel
-
Bende bu haberi okudum ama size kendi yaşadığımı da anlatayım;ilk ameliyatımda doktora dava açacaktık savcılık rapor istedi ve adlı tıp kurumuna gönderdi adlı tıp kurumu rapora ' komplikasyon ,doktor hatası yok' yazdı ve savcılık bu yüzden kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verdi dava açmadım üstelik bana yapılan burun yüzde yüz hatalı ve çok belirgin şekilde kusurluydu. ben çözümü hakkımı helal etmemekte buldum muhattap olup kendimizi daha fazla yıpratmanın anlamı yok.ve şundan bahsetmekde fayda görüyorum:adlı tıp kurumu üniversite hastanesinden de rapor istedi ve üniversite hastanesindeki öğretim üyesi şunları söyledi:'ameliyatını yapan doktoru tanıyorum doktor doktoru korur doktor mesai arkadaşım tarafsız olamam duruma aksi rapor yazarsam da senin hakkına girmiş olurum' dedi ve savcılık kararı olmasına rağmen rapor bile yazmadı.buyurun size çok canlı bir örnek.bence hayatta uğradığımız haksızlıklar için yapabileceğimiz en güzel şey 'hakkımızı helal etmemek bugünün yarını var hiç kimsenin hakkı kimsenin yanına kalmaz en güzeli allaha havale etmek'.ayrica ameliyatta ölen insanlar için bile komplikasyon diyorlar o yüzden canımı kurtardigima şükrediyorum (!).burun ameliyatında insanları kör bırakıp yine de sorumluluk almadıklarını ve yine sihirli kelime 'komplikasyon'dediklerini de sıkça duyduğum için insanlara dava açın diyemiyorumEvet ben bu haberi forumda daha önce paylaştım ama herşeyi çok iyi bilen, bütün hukuki sürece hakim (!) arkadaşlar nedense inanmak istemiyor. Şartlamışlar kendilerini birşeye, herkese de yanlış bilgi vermeye devam ediyorlar.
Adli tıbbın hasta lehine rapor vermediği burnun fotoğrafını görebilir miyiz? Biz de bir bakalımDava etmedim aynı doktora ameliyat olan bi arkadaş dava açtı adli tıp hata var raporu vermedi. Bariz kusurlu bir burundu bir kenarından ip bile çıkmıştı
Burnunuzun fotoğrafını paylaşır mısınız? Ne kadar kusurlu olduğunu ve hangi durumlarda adli tıbbın hasta lehine rapor vermediğini biz de görelim.Bende bu haberi okudum ama size kendi yaşadığımı da anlatayım;ilk ameliyatımda doktora dava açacaktık savcılık rapor istedi ve adlı tıp kurumuna gönderdi adlı tıp kurumu rapora ' komplikasyon ,doktor hatası yok' yazdı ve savcılık bu yüzden kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verdi dava açmadım üstelik bana yapılan burun yüzde yüz hatalı ve çok belirgin şekilde kusurluydu. ben çözümü hakkımı helal etmemekte buldum muhattap olup kendimizi daha fazla yıpratmanın anlamı yok.ve şundan bahsetmekde fayda görüyorum:adlı tıp kurumu üniversite hastanesinden de rapor istedi ve üniversite hastanesindeki öğretim üyesi şunları söyledi:'ameliyatını yapan doktoru tanıyorum doktor doktoru korur doktor mesai arkadaşım tarafsız olamam duruma aksi rapor yazarsam da senin hakkına girmiş olurum' dedi ve savcılık kararı olmasına rağmen rapor bile yazmadı.buyurun size çok canlı bir örnek.bence hayatta uğradığımız haksızlıklar için yapabileceğimiz en güzel şey 'hakkımızı helal etmemek bugünün yarını var hiç kimsenin hakkı kimsenin yanına kalmaz en güzeli allaha havale etmek'.ayrica ameliyatta ölen insanlar için bile komplikasyon diyorlar o yüzden canımı kurtardigima şükrediyorum (!).burun ameliyatında insanları kör bırakıp yine de sorumluluk almadıklarını ve yine sihirli kelime 'komplikasyon'dediklerini de sıkça duyduğum için insanlara dava açın diyemiyorum
Kendi burnum olmadığı için burada paylaşamam.Adli tıbbın hasta lehine rapor vermediği burnun fotoğrafını görebilir miyiz? Biz de bir bakalım
Arkadaşınıza sorar mısınız? Belki yüzü görünmeyen sadece burun görünen bir fotoğrafı koymaya müsaade eder.Kendi burnum olmadığı için burada paylaşamam.
2 kilo kıyma mi aldık canım banka kayıtları var hastane kayıtları var her türlü ispat edilebilir
fatura aldiysan çok faydasi olur almadiysan işin zor.
Merhaba arkadaşlar,
2018 Nisan ayında nefes alamama problemiyle tavsiye üzerine Prof. Dr Hasan Ahmet özdoğan'a gittim. Açık estetik operasyon yapılacak dedi. Kendisi cerrahpasa üniversitesi KBB kürsü başkanı olmasına rağmen, internette gs başkan adayı olmasından başka bir bilgi neredeyse yok. Ne bir hasta yorumu ne fotoğraf. Ama tavsiye eden arkadaşım, muayenehanedeki birkaç kişi ve aldığı eğitimlerini göz önüne alarak ameliyat olsun dedim. Zira muayene ücreti bile 500 tl idi. Burnum kalkık ve kemersiz olduğu için çok estetik istemedim. Kendisi zaten kendine çok güvenen biri olduğu için yüze yakışan neyse ben yaparım dedi.
Ancak şu gün gelinen durumda burun deliklerimin biri yukarıda biri aşağıda, bildiğimiz yamuk ve burnumun eski kalkıklığı yok. Milletin burnu güzelleşir benim çirkinleşti, resmen 5 yaş yaşlandım. Çok mutsuzum. Kendisi biraz soğuk biri... Kendisiyle iletişime geçsem de çözüm alacağımı sanmıyorum. Estetik ameliyattan memnun kalinmayinca maddi manevi dava açma hakkımız varmış, hiç böyle bir yola başvuran oldu mu? Kendisi ya da tanıdığı dava açan var mı? Çünkü böyle bir hakkımız varmış sanırım. Aramızda avukat olanlarda bizi aydınlatırsa çok mutlu olurum.Zira çok mutsuzum.
[/QUOT Bu tür davalar sonuçsuz kalır gibi bir algı var ama artık eskisi gibi değil, yargıtay kararı olayı değiştirdi...ben de sonuç alamadığım bir estetik ameliyat geçirdim ve şu an dava açıyorum...siz de açın bence, hakkınızı arayın...
Emsal kararı biz paylaştık. Ancak arkadaşlar, adli tıptan olumlu rapor çıkmadığını iddia ediyorlar. İddialarını adli tıptan gelen hasta aleyhine raporu bizimle paylaşarak ispatlamalarını öneriyorum. Rapordaki mahkeme bilgilerini, isimleri vb. özel bilgileri karalayıp raporu burada paylaşsınlar. Paylaşamıyorlarsa da insanların aklında olumsuz kanaat oluşturmaktan bence vazgeçsinler.Estetik davalarında yeni bir karar var, eser metnine bağlandığı için artık eskisi gibi değil...dava açma ve taminat almanın önü açılmıştır....
Eğer memnun kalmadıysanız aynı doktor ücretsiz revizyon yapması gerekiyor. Eğer farklı bir doktora olursanız ücret ödersiniz.Valla ufak tefek ya da büyük ne fark eder. Suratının ortasında ve düzeltme için param yok. Ben o parayı borç harç bulmuş yaptırdım Benim doğal hali gayet güzel olan bir uzvumu bozdu. Şu zamanda bu nasıl bir şey. Biz de is yapıyoruz müşteri memnun kalmıyor 15 kez revizyon veriyor yapıyoruz
Memnun kalmazsaniz 6 ay içinde ameliyat ücretsiz olacak dedi. Ama ameliyattan sonra burnun yerine oturması 1 seneyi bulur dedi. Herkes yolunu buluyor ülkede. Olan kurnaz olmayan dürüst temiz insanlara oluyorEğer memnun kalmadıysanız aynı doktor ücretsiz revizyon yapması gerekiyor. Eğer farklı bir doktora olursanız ücret ödersiniz.
6 ay ile 1 sene arasında aşırı bir burun farkı olmuyor şişlikler iniyor sadece.Memnun kalmazsaniz 6 ay içinde ameliyat ücretsiz olacak dedi. Ama ameliyattan sonra burnun yerine oturması 1 seneyi bulur dedi. Herkes yolunu buluyor ülkede. Olan kurnaz olmayan dürüst temiz insanlara oluyor
Kim dedi bunu?Memnun kalmazsaniz 6 ay içinde ameliyat ücretsiz olacak dedi. Ama ameliyattan sonra burnun yerine oturması 1 seneyi bulur dedi. Herkes yolunu buluyor ülkede. Olan kurnaz olmayan dürüst temiz insanlara oluyor
DoktorKim dedi bunu?
Merhaba ben böyle bir dava açtım şuan stjyerliğimin son ayındayım , Bu tüketici işine giriyor tüketici mahkemesinde dava açmak da çok cüzi bir harca tabi şuan 210 tl gibi bir fiyat , bu dava da hem ödediğiniz ücreti olay tarihinden itibaren faiziyle alma imkanınız var hem de çektiğiniz acılardan ve vaadedilenden farklı olmasından dolayı maddi manevi tazminat alma imkanınız var , ancak dava açabilmek için tabiki DELİLE ihtiyaç var. Bu delillerde öncesi/sonrası fotoğrafları gibi...daha ayrıntılı bilgi için özel kutusundan mesaj da atabilirsinizMerhaba arkadaşlar,
2018 Nisan ayında nefes alamama problemiyle tavsiye üzerine Prof. Dr Hasan Ahmet özdoğan'a gittim. Açık estetik operasyon yapılacak dedi. Kendisi cerrahpasa üniversitesi KBB kürsü başkanı olmasına rağmen, internette gs başkan adayı olmasından başka bir bilgi neredeyse yok. Ne bir hasta yorumu ne fotoğraf. Ama tavsiye eden arkadaşım, muayenehanedeki birkaç kişi ve aldığı eğitimlerini göz önüne alarak ameliyat olsun dedim. Zira muayene ücreti bile 500 tl idi. Burnum kalkık ve kemersiz olduğu için çok estetik istemedim. Kendisi zaten kendine çok güvenen biri olduğu için yüze yakışan neyse ben yaparım dedi.
Ancak şu gün gelinen durumda burun deliklerimin biri yukarıda biri aşağıda, bildiğimiz yamuk ve burnumun eski kalkıklığı yok. Milletin burnu güzelleşir benim çirkinleşti, resmen 5 yaş yaşlandım. Çok mutsuzum. Kendisi biraz soğuk biri... Kendisiyle iletişime geçsem de çözüm alacağımı sanmıyorum. Estetik ameliyattan memnun kalinmayinca maddi manevi dava açma hakkımız varmış, hiç böyle bir yola başvuran oldu mu? Kendisi ya da tanıdığı dava açan var mı? Çünkü böyle bir hakkımız varmış sanırım. Aramızda avukat olanlarda bizi aydınlatırsa çok mutlu olurum.Zira çok mutsuzum.
Adli tıbbın kusurlu görmediği burnun fotoğraflarını paylaşırsanız biz de yorum yapabiliriz. Benim de burnumun revizyon olması gerekiyor ama ben dava açsam doktor kusurlu çıkmazdı. Çünkü, çökme yok, nefes sıkıntısı yok, burun sırtı oyulmamış, burun ucu kaldırılmamış. Şeklini beğenmiyorum ve estetik bir görüntüsü yok, eski haline benziyor ama kusurlu bulunabilecek bir burun da değil hem biçim hem fonksiyon olarak.Dava etmedim aynı doktora ameliyat olan bi arkadaş dava açtı adli tıp hata var raporu vermedi. Bariz kusurlu bir burundu bir kenarından ip bile çıkmıştı
Merhaba ben böyle bir dava açtım şuan stjyerliğimin son ayındayım , Bu tüketici işine giriyor tüketici mahkemesinde dava açmak da çok cüzi bir harca tabi şuan 210 tl gibi bir fiyat , bu dava da hem ödediğiniz ücreti olay tarihinden itibaren faiziyle alma imkanınız var hem de çektiğiniz acılardan ve vaadedilenden farklı olmasından dolayı maddi manevi tazminat alma imkanınız var , ancak dava açabilmek için tabiki DELİLE ihtiyaç var. Bu delillerde öncesi/sonrası fotoğrafları gibi...daha ayrıntılı bilgi için özel kutusundan mesaj da atabilirsiniz
Benim burnum değil o yüzden fotoğraf paylaşmam doğru olmaz. Dikiş ipinin cildi delip çıktığı bir burundu.Adli tıbbın kusurlu görmediği burnun fotoğraflarını paylaşırsanız biz de yorum yapabiliriz. Benim de burnumun revizyon olması gerekiyor ama ben dava açsam doktor kusurlu çıkmazdı. Çünkü, çökme yok, nefes sıkıntısı yok, burun sırtı oyulmamış, burun ucu kaldırılmamış. Şeklini beğenmiyorum ve estetik bir görüntüsü yok, eski haline benziyor ama kusurlu bulunabilecek bir burun da değil hem biçim hem fonksiyon olarak.
Dolayısıyla kişinin kendini nasıl gördüğü değil, başkalarının, adli tıbbın, doktorun hakimin nasıl gördüğü önemli. Fotoğraf paylaşmadan yorum yapamayız, hiçbir örnek diğerine benzemiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?