Estetigimi ogrenen sevgilim ve annesi

blabla0123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
31
6
Herkezw merhaba,

Size birsey sormak istiyorum, ben sevgilimden gizli gogus estetigi oldum 3 hafta once, aslinda soylemek istemedim özelim sonucta utandimda herseyimi bilmesini istemedim cunki bu konuda beni anlamiyacagini biliyordum ama sevgilim bunu ogrendi ve hic anlayis gostermedi beni dinlemedi bile ve ayrildi benden ve annesine soyledi ben kimsenin bilmesini istemiyordum annesi bana dediki basit seyler yapiyorsun gogus estetigide nedir sen kendini kime gostericeksin sadece kendi annem biliyordu ne yapacagimi bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz? Benim goguslerim cok kucuktu ve kendime guvenim yoktu sevgilim beni anlamiyacagini biliyordum kendi annem hep desteklwdi cunki 2 yildir dusundugum birseydi ama suan cok degisik duygular icindeyim bana demedigini birakmadilar cok mutsuzum :KK43:

Aranızda bu kadar bakış açısı farklılığı varsa beraber olmanız zaten hataymış, hadi sevgilin fikrini söyledi, annesine niye sana ne demedin? İnsanları hadleri olmadığı konularda konuşturuyorsunuz, ver cevabını sustur, dert etmene değmez. Sen nasıl mutluysan öyle davranırsın, kabul etmeyen çıkar gider.

Ne güzel işte ne mal olduklarını anlamışsın bence. Böyle senin kararına saygı duymayan insanlarla yolunun erken ayrılması bence güzel olmuş hiç mutsuz olma..
Katılıyorum arkadaşa, evlenmeden, çoluk çocuğun olmadan görmüşsün anneci olduğunu. Senin fikirlerini önemsemediğini . öküz bu erkekler yaa. Anasınıfı öğretmeniyim, bi kızlara bakıyorum, bi erkeklere sonra diyorum ki Allahım bana erkek evlat verme... Zaten artık adam gibi adam gerçek erkek denebilecek bi varlık kalmamış... Kadınlar gününde yaptığımız etkinlikte bile kendi işini kızlara yaptırıp kaytarmaya çalışan, baba olunca katımı dövücem çiçek alırsam affeder zaten diyen kerataları yontmaya çalışıyorum. Hamurları böyle bunların. En iyisi üzülme

Kaç yaşındasınız ?
Cahillikten öte davranmış sevgiliniz ve annesi.. Hele annesinin sizi araması hiç affedilecek bir durum değil. Sizene yahu diyemediniz mi ?

Ben 23 yasindayim sevgilim 24 yasinda 4.5 yildir bir birlikteligimiz var saygisiz yapmamak icin bisey diyemedim ama suan okadar kirginimki benim ozelimi annesine anlatmasi annesinin herseyi bilmesi gerekmiyordu benim babam bile bilmezken, ve ustelik sevgilimin ayrilmasi beni anlamamasi bana dediki benden gizledin bana yalan soyledin buda bir aldatma seklidir dedi kizlar bu bi aldatma sekli degil demi yani ben en ozelimi soylemek istemedim sadece simdi onu aldatmisim gibi davraniyor

Katılıyorum arkadaşa, evlenmeden, çoluk çocuğun olmadan görmüşsün anneci olduğunu. Senin fikirlerini önemsemediğini . öküz bu erkekler yaa. Anasınıfı öğretmeniyim, bi kızlara bakıyorum, bi erkeklere sonra diyorum ki Allahım bana erkek evlat verme... Zaten artık adam gibi adam gerçek erkek denebilecek bi varlık kalmamış... Kadınlar gününde yaptığımız etkinlikte bile kendi işini kızlara yaptırıp kaytarmaya çalışan, baba olunca katımı dövücem çiçek alırsam affeder zaten diyen kerataları yontmaya çalışıyorum. Hamurları böyle bunların. En iyisi üzülme

uzulmemek elde degil :KK43: cok zoruma gidiyor birde beni aldatma konumuna soktu ben gizledim diye buda bir aldatma sekliymis 4.5 yilimi verdim ben cok zoruma gidiyor bukadar anlayissiz ve ustelik ben aldatmisim gibi davranmasi ve ayrilmasi cok uzdu beni daha 3 hafta oldu ameliyat olali ve cok agir gecirdim ameliyatimi hala agrilarim var agrilarim var yapma dedim Allah iste benden gizlersen boyle olur sonun dedi kendimi cok kotu hissediyorum :KK43:

Ne güzel işte ne mal olduklarını anlamışsın bence. Böyle senin kararına saygı duymayan insanlarla yolunun erken ayrılması bence güzel olmuş hiç mutsuz olma..

4.5 yildir beraberiz neyapcagimi bilmiyorum cok aci cekiyorum suan 18 yasindan itibaren ben sevgilimle birlikteyim yani onunla buyudum ondan kopmam cok zor olucak ve ustelik beni aldatmis konumuna soktu alttada belirrtigim gibi neyapicagimi bilmiyorum :KK43:

Sevene çok zor biliyorum bunu hem de çok iyi. Ama inan evlenince nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya dedirtiyor böyleleri canım benim yol yakınken bas tekmeyi. Mal işte ona daha güzel gözükmek için canını acıtıp ameliyat olursun, kendi çok namus abidesi gibi aldatmaktan bahseder...

Çocuğun yok bağlayan bişey yok, kurslara yazıl, gez, öğren. Kendini geliştir.Unutursun... Bi süre üzülürsün ama kurslarda, gezmelerde aklına gelmez bile sonra. Çıtayı yükselt :KK66: sen kendi kültürüne, karakterine yatırım yap daha nezih insanlar çıkar karşına inşallah

uzulmemek elde degil :KK43: cok zoruma gidiyor birde beni aldatma konumuna soktu ben gizledim diye buda bir aldatma sekliymis 4.5 yilimi verdim ben cok zoruma gidiyor bukadar anlayissiz ve ustelik ben aldatmisim gibi davranmasi ve ayrilmasi cok uzdu beni daha 3 hafta oldu ameliyat olali ve cok agir gecirdim ameliyatimi hala agrilarim var agrilarim var yapma dedim Allah iste benden gizlersen boyle olur sonun dedi kendimi cok kotu hissediyorum :KK43:
Bak canım acıyor diyorsun bi göbek atmadığı eksik, doğum yaptığında acır mı bu sana, hamileliğinde Şevkat gösterir mi, ilk gecende incitmemeye dikkat eder mi? Bi düşün... Bak ben büyük pişmanlıkları olan bir evliliğe sahibim ve kızım var içim içimi yiyor ve hiçbir zaman değerli olmadım, herkes benden daha değerli onun gözünde, ve malesef senin hödük sevgilinde de benim eşimim ışığı var...tecrübe konuşuyor haa :KK66:

soylemediniz diye kizabilir hakli olarak ama su acidan bakarsa tabi ameliyata giriyosun haberim yok ya birsey olsa sana o sirada vs vs diye kirginlik yasayabilir ama bunu annesine anlatmasi ve bu yuzden ayrilmasi sacma annesinin ettigi laf daha sacma kime gostercen ne demek

Sinirlerim zıpladı resmen. Evet onunla büyümüşsün çok zor anlıyorum bizzat yaşadım 8 yıl sonra gelen ayrılığı... ayrılık başlı başına zor birşey de... daha aklı başında biriyle de büyüyebilirdin yani bu ne ya, kararına saygı duymayıp bir de annesine söylemesi, annesi de kim oluyorsa seni arama densizliğinde bulunması.. offf böyle bi aileye gelin mi gidilir. arkadaşların dediği gibi bol bol gez toz, kurslara katıl, kitap oku, oku, oku kendini geliştirmeye ver, ayrılıkların bi yandan böyle de güzel yanı vardır insanı gerçekten olgunlaştırır.. yaşın da daha küçük ki canım benim yıllar sonra iyi ki kurtulmuşum diyeceksin. Net...

Sinirlerim zıpladı resmen. Evet onunla büyümüşsün çok zor anlıyorum bizzat yaşadım 8 yıl sonra gelen ayrılığı... ayrılık başlı başına zor birşey de... daha aklı başında biriyle de büyüyebilirdin yani bu ne ya, kararına saygı duymayıp bir de annesine söylemesi, annesi de kim oluyorsa seni arama densizliğinde bulunması.. offf böyle bi aileye gelin mi gidilir. arkadaşların dediği gibi bol bol gez toz, kurslara katıl, kitap oku, oku, oku kendini geliştirmeye ver, ayrılıkların bi yandan böyle de güzel yanı vardır insanı gerçekten olgunlaştırır.. yaşın da daha küçük ki canım benim yıllar sonra iyi ki kurtulmuşum diyeceksin. Net...

umuyorumki kolay atlatirim zaten daha ameliyatin piskolojisini atlatamadim cok agrim oldu, ve sevgilimi cok seviyorum ilk sevgilimdi cunki o benim simdi neyapicagimi bilemiyorum en cokta zoruma giden beni aldatma konumuna sokmasi gizlemis olabilirim yani herseyi soylemek zorunda degilim benim vucudum ve benim ozelim belki diceksiniz gizlemeseydin diye ama anlayisla karsilamicagini biliyordum sabahtan beri agliyorum canim cok yaniyor, guclu olmaya calisiyorum ama olamiyorum cunki annesi kalbimi cok kirdi annesi bilsin istemiyordum bana karsi saygisizliklari ve uste cikmalari beni cok uzdu, kendilerini bide hakli goruyorlar ozur diledim gizledim diye ama belirttim kotu bisey yapmadim dedim, dusuncelerimiz cok farkli bu konuda annesi bide bana kime kendini gostericeksin demesi beni cok kirdi resmen bana kotu pozisyonuna soktu.. ve cok korkuyorum bidaha kimseyi boyle sevemicem diye cunki herseyin ilkini ben sevgilimle yasadim herkezde onu aricam diye cok korkuyorum sen nasil atlattin bu ayrilik surecini gercektende yeni gelen eskiyi aratiyormu,, ben kimseyi daha sevemem diye korkuyorum :KK43:

Bak canım acıyor diyorsun bi göbek atmadığı eksik, doğum yaptığında acır mı bu sana, hamileliğinde Şevkat gösterir mi, ilk gecende incitmemeye dikkat eder mi? Bi düşün... Bak ben büyük pişmanlıkları olan bir evliliğe sahibim ve kızım var içim içimi yiyor ve hiçbir zaman değerli olmadım, herkes benden daha değerli onun gözünde, ve malesef senin hödük sevgilinde de benim eşimim ışığı var...tecrübe konuşuyor haa :KK66:

Sendemi cok sevdin ilk basta canim cok uzuldum pisman oldugun icin insallah bundan sonra mutlu olursun, ilk basta kocan degisikmi davraniyordu sana?

Keşke başta söyleseydiniz, nereye kadar saklayacaktınız ki?

basta soyleseydim bile anlayis gostermezdiki, hem herseyimi anlatmak istemedim sonucta benim vucudum ve benim kararim evet sakliyamazdim ama soylemekte istemedim utandim bir yandanda .. :KK43:

Sendemi cok sevdin ilk basta canim cok uzuldum pisman oldugun icin insallah bundan sonra mutlu olursun, ilk basta kocan degisikmi davraniyordu sana?
Nişanlıyken elini suya batırsan baklava oluyor derdi. Daha neler neler yslancıymış. Hasta zannediyordum ama çok büyük bir ihtimalle domuz gibi sağlıklı. Gih geçmek için rol yapmış.şimdi benim suratıma bakmıyor konumu okursanız daha iyi anlaşılır. Beni kendine oyuncak etmiş meğerse

Çocuğun yok bağlayan bişey yok, kurslara yazıl, gez, öğren. Kendini geliştir.Unutursun... Bi süre üzülürsün ama kurslarda, gezmelerde aklına gelmez bile sonra. Çıtayı yükselt :KK66: sen kendi kültürüne, karakterine yatırım yap daha nezih insanlar çıkar karşına inşallah

insallah canim ama cok uzuluyorum o benim ilk sevgilimdi ve bidaha kimseyi sevemicegimden korkuyorum ilk duygularim yani herseyin ilkiydi onunla buyudum diyebilirim suan kendimi suclu hissetirdi bana sizce buyuk bir yanlismi yaptim ben acaba ama bukadarinida hak etmedigimi dusunuyorum ve annesinin yaptiklari simdiden bukadar olmaz yani

X