Estethica meme küçültme ameliyatı

levlabaden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1
0
31
Arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatıyla ilgili bir çok yerle görüştüm genelde fiyatlar 15 bin tl altında değildi fakat bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ataşehir estethica ile görüştüm ve 8500 tl fiyat aldım. Yalnız estethica’nın bir hastane değil tıp merkezi olduğunu öğrendim biraz önce ve bu beni tedirgin etti açıkçası, görüştüğüm doktor Burak Efeoğluydu kendisi güven verdi açıkçası fakat hala kuşkularım ve tedirginliklerim var bu konu hakkında deneyimleri olanlar bilgilendirirse çok sevinirim

merhaba, ben Mayısta haziranda meme küçültme için epey araştırdım. Ataşehir de Doktor Dicle Sevük ile görüştüğümde çok hoş sohbet birşekilde tüm sorularımı yanıtladı. İçime sindiği için ona ameliyat oldum. İlk gün biraz ağrı oldu Doktor Hanım da görüşmemizde söylemişti. ama ağrı kesici ile geçti.
Şimdi çok rahatım. DD giyerken şimdi B oldum :) fiyat konusunda da yardımcı oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…