• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder fondöten kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ada67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya nasıl atıyosunuz en açıkları 1 2 3 4 gibi gitmiyo ki lütfen bi danışmanla deneyin şunları çok geniş bi renk paleti var double wear in yok 1 bile koyu 3 4 esmerlere gider bilip bilmeden yorum yapıyosunuz biraz dikkat edin

merhaba, siteye bugün üye oldum) en ilgi duyduğum alan fondotenler olduğu için direk buraya damladım)) estee nin fondotenini almayı düşünüyorum sevil parfümeriden bir kaç güne kadar. fakat ben şuan nivea nın beauty lift ni kullanıyorum. gerçekten çok güzel çok doğal duruyor, arkadaşlarım yüzümdeki fondoteni değilde hangi bakım ürününü kullandığımı soruyor onu kullandığımda. fakat daha porselen bi cilt istediğim için estee ye merak sardım. gerçekten porselen gibi yapıyormu bu fondoten cildi??? çok merak ediyorum

benim kullandığım iki fondotenim var biri estee double wear biri vichy dermablend.
ikisini dönüşümlü kullanıyorum.
Vichynin fiyatı estee ile nerdeyse yarı yarıya ama ondan aşağı kalır yanıda yok 45 tl ye alıyorum vichy
70 tl ye estee

Bende bu fondötenden memnunum arkadaşlar. Yüzüm yağlı olmasına karşı parlama yapmıyor ve uzun süre dayanıyor.tabi sonrasında iyi temizlemek şart.:34:

açık buğday tene kaç numarası uyumlu? max factor lasting 105 koyu geliyor bana

Beyaz tenlilerene hangi numarasini onerirsiniz arkadaslar kullananlar yardimci olabilir mi lutfen

yağlı ciltte parlama yapıyormu bu estte wear fondoten benim cildim yağlı ondan kullananlar yorum alabilir miyim?

Bende clarins skin ılllusion aldım geçen ay,sample vermişlerdi daha önce çok beğenmiştim,ama şimdi o kadar da memnun değilim sanki,bu ürünü kullanan varmı?

Merhaba kizlar dün tekinacardan estelauder in perfectionist adlı yeni cikan fondötenini aldım. Bugun ilk denememi yaptım sonuc güzel tek rahatsız oldugum konu kokusu. Acı bozuk gibi kokuyor cok rahatsız oldum. Böyle bi durum normal mi sizce? Ben mi abartiyorum acaba. İceriginde ince kırışıklıkları azaltan bir formul varmış. Acaba ondan olabilir mi ?
Umarım kullananlar vardır ve yorumlarini paylasirlar. Verdiğim para çöpe gitmesin. Sanırım degistirmezler de di mi? :(

Merhaba kizlar dün tekinacardan estelauder in perfectionist adlı yeni cikan fondötenini aldım. Bugun ilk denememi yaptım sonuc güzel tek rahatsız oldugum konu kokusu. Acı bozuk gibi kokuyor cok rahatsız oldum. Böyle bi durum normal mi sizce? Ben mi abartiyorum acaba. İceriginde ince kırışıklıkları azaltan bir formul varmış. Acaba ondan olabilir mi ?
Umarım kullananlar vardır ve yorumlarini paylasirlar. Verdiğim para çöpe gitmesin. Sanırım degistirmezler de di mi? :KK43:
Normalde kozmetik ürünlerinin kokusu çok iyi oluyor,bence bir yerde testerını dene bakalım öylemi kokuyor.

Ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim, peeling yapsamda fondoten yuzumde hep pul pul oluyo :mad: Denemediğim marka kalmadı. Benim gibi bu durumu yaşayanlardan tavsiyelerini bekliyorumm:cry:

Ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim, peeling yapsamda fondoten yuzumde hep pul pul oluyo :mad: Denemediğim marka kalmadı. Benim gibi bu durumu yaşayanlardan tavsiyelerini bekliyorumm:cry:
Aynen bende de oluyor,duştan sonra nemlendirici sürüp fondöten sürersem iyi ama bir gün duş almadan nemlendirici ve fondöten sürünce pul pul oluyor,garip ama böyle acaba peeling mi yapmamız gerekiyor??

Canım ben herşeyi denedim. Peeling yapıyorum sonra nemlendirici sürüyorum. denemediğim nemlendirici de kalmadı açıkcası. ilk sürdüğümde güzel duruyor fondoten ama biraz zaman geçince pul pul oluyorum çaresini bulamadm henüz :(

Bende clarins skin ılllusion aldım geçen ay,sample vermişlerdi daha önce çok beğenmiştim,ama şimdi o kadar da memnun değilim sanki,bu ürünü kullanan varmı?
Merhaba bu ürünü merak ediyorum. Daha detaylı yorumlar mısın.kapatıcılığı bitişi nasıl

aynı dertten muzdaribim. fondöten kullanıp pürüzsüz gezelere özeniyorum.:KK1::KK61:

Bende de aynı problem vardı dermatolog bir merhem verdi. 3 gün sabah akşam sürdüm birkaç gün sonra sürdüğüm yerler soyuldu 4 aydır hiçbir problemim kalmadı :)

Back