Kryolan Supracolor muadil birşey daha ekonomik fiyatlı olsun diyorsanızda New well in porselen fondotenleri çok güzel.Double wear kullandım daha evvel ama cildim kalın olduğu için istediğim etkiyi bu dediğim ürünlerde buldum
Ben double wear aldım kızlar. Zaten cok fazla kullanmıyorum. Sadece özel günlerde. Önerileriniz için teşekkür ederim. Shiseido olabilirdi ama aklima bile gelmedi. Cildimr new well vs hic iyi gelmiyor benim. Sanirim içerikle alakalı. Aşırı da bulasma yapıyorlar. Uğraşamam onunla. Bebegim var çünkü mecbur double wear aldim. Hic bulaşmıyor
Ben double wear aldım kızlar. Zaten cok fazla kullanmıyorum. Sadece özel günlerde. Önerileriniz için teşekkür ederim. Shiseido olabilirdi ama aklima bile gelmedi. Cildimr new well vs hic iyi gelmiyor benim. Sanirim içerikle alakalı. Aşırı da bulasma yapıyorlar. Uğraşamam onunla. Bebegim var çünkü mecbur double wear aldim. Hic bulaşmıyor
Ay başında fondöten almak istiyorum. Kalıcı bulaşmayan. Malum isminizde anne kayınvalide ziyaretine gidicem. Sizce double wear mı alsam yoksa all day mi? Ya da önereceğiniz başka ürün var mıdır? Bulaşmayan bisey olsun istiyorum. Kullananlar fikir verebilir mi?
Nars ın günlük nemlenlendicili fondotenini öneririm 30 faktörlü kapatılıcılığı çok iyi , göz altı için de ayrı öneride bulunacağım kendim çok memnunum make up forever ı bi deneyin derim ben ikisi ile kapatıcılık sağlıyorum