Sivilce vs yapmadı değil mi? Benim cilt tipim karma. Yanak kısımları biraz kuru. Bütünleşmesi falan nasil sizce?Biraz maliyetli ama Double wear gerçekten iyi...
Cilt tipin yağlı karmaysa kesinlikle double wear inanilmaz kalıcı ve çok bereketli bir ürün şimdi yanılmıyorsam pompasınıda alabiliyorsun ayrı :) bulabileceksen charlotte tilbury magic foundation da tavsiye ederim bu ikisi benim favori fondötenlerimAy başında fondöten almak istiyorum. Kalıcı bulaşmayan. Malum isminizde anne kayınvalide ziyaretine gidicem. Sizce double wear mı alsam yoksa all day mi? Ya da önereceğiniz başka ürün var mıdır? Bulaşmayan bisey olsun istiyorum. Kullananlar fikir verebilir mi?
Teşekkür ederim önerin için. Peki ouble wear altina baz ya da nemlendirici ne kullaniyorsun? Ya da gerek var mi kullanmaya?Cilt tipin yağlı karmaysa kesinlikle double wear inanilmaz kalıcı ve çok bereketli bir ürün şimdi yanılmıyorsam pompasınıda alabiliyorsun ayrı :) bulabileceksen charlotte tilbury magic foundation da tavsiye ederim bu ikisi benim favori fondötenlerim
Şart makyaj bazı pudralı bitişi var kurutur cildini too faced hangover kullanıyorum. Makyaj bazı kullanınca fondöten daha güzel oturur kusmaz ve daha uzun süre makyajın durur yüzünde canımTeşekkür ederim önerin için. Peki ouble wear altina baz ya da nemlendirici ne kullaniyorsun? Ya da gerek var mi kullanmaya?
Kullandigim çok güzel bir fondotel varAy başında fondöten almak istiyorum. Kalıcı bulaşmayan. Malum isminizde anne kayınvalide ziyaretine gidicem. Sizce double wear mı alsam yoksa all day mi? Ya da önereceğiniz başka ürün var mıdır? Bulaşmayan bisey olsun istiyorum. Kullananlar fikir verebilir mi?
Ne acaba söyleyebilir misiniz?Kullandigim çok güzel bir fondotel var
Şart makyaj bazı pudralı bitişi var kurutur cildini too faced hangover kullanıyorum. Makyaj bazı kullanınca fondöten daha güzel oturur kusmaz ve daha uzun süre makyajın durur yüzünde canım
Dior kullandım fakat kapatıcılık olarak düşük hanımefendini yazdıgı kadarı ile kapatma özelliği fazla olan arıyor galibaBen Dior u cok begeniyorum ve uzun süredir kullaniyorum, kalici ve cok da hafif
Dogru estee lauder o yönden daha güclü.. yani bana günlük cok agir geliyor daha cok hafta sonu/gece makyaji estee lauder i tercih ediyorum ... ama her ikiside süperler yani:))))))Dior kullandım fakat kapatıcılık olarak düşük hanımefendini yazdıgı kadarı ile kapatma özelliği fazla olan arıyor galiba
Sagol canim önerin icin dior da cok iyi biliyorum ama bulasma ozelliginden dedigim gibi dolayı estee tercih ettimDogru estee lauder o yönden daha güclü.. yani bana günlük cok agir geliyor daha cok hafta sonu/gece makyaji estee lauder i tercih ediyorum ... ama her ikiside süperler yani:))))))
Double wear tabaka olarak kalın bir dokusu var. İleri yaşların ürünü bence. İnce dokulu istiyorsanız shiseido önerebilirim. Genç ciltlere daha uygunAy başında fondöten almak istiyorum. Kalıcı bulaşmayan. Malum isminizde anne kayınvalide ziyaretine gidicem. Sizce double wear mı alsam yoksa all day mi? Ya da önereceğiniz başka ürün var mıdır? Bulaşmayan bisey olsun istiyorum. Kullananlar fikir verebilir mi?
Ay başında fondöten almak istiyorum. Kalıcı bulaşmayan. Malum isminizde anne kayınvalide ziyaretine gidicem. Sizce double wear mı alsam yoksa all day mi? Ya da önereceğiniz başka ürün var mıdır? Bulaşmayan bisey olsun istiyorum. Kullananlar fikir verebilir mi?
Cilt tipin yağlı karmaysa kesinlikle double wear inanilmaz kalıcı ve çok bereketli bir ürün şimdi yanılmıyorsam pompasınıda alabiliyorsun ayrı :) bulabileceksen charlotte tilbury magic foundation da tavsiye ederim bu ikisi benim favori fondötenlerim
Kryolan Supracolor muadil birşey daha ekonomik fiyatlı olsun diyorsanızda New well in porselen fondotenleri çok güzel.Double wear kullandım daha evvel ama cildim kalın olduğu için istediğim etkiyi bu dediğim ürünlerde buldumKullandigim çok güzel bir fondotel var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?