Estee lauder double wear mı YSL all day mi kızlar?

Akell

Elhamdülillah her günümüze...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
443
554
53
Ay başında fondöten almak istiyorum. Kalıcı bulaşmayan. Malum isminizde anne kayınvalide ziyaretine gidicem. Sizce double wear mı alsam yoksa all day mi? Ya da önereceğiniz başka ürün var mıdır? Bulaşmayan bisey olsun istiyorum. Kullananlar fikir verebilir mi?

Biraz maliyetli ama Double wear gerçekten iyi...
Sivilce vs yapmadı değil mi? Benim cilt tipim karma. Yanak kısımları biraz kuru. Bütünleşmesi falan nasil sizce?

Cilt tipin yağlı karmaysa kesinlikle double wear inanilmaz kalıcı ve çok bereketli bir ürün şimdi yanılmıyorsam pompasınıda alabiliyorsun ayrı :) bulabileceksen charlotte tilbury magic foundation da tavsiye ederim bu ikisi benim favori fondötenlerim

Teşekkür ederim önerin için. Peki ouble wear altina baz ya da nemlendirici ne kullaniyorsun? Ya da gerek var mi kullanmaya?

Teşekkür ederim önerin için. Peki ouble wear altina baz ya da nemlendirici ne kullaniyorsun? Ya da gerek var mi kullanmaya?
Şart makyaj bazı pudralı bitişi var kurutur cildini too faced hangover kullanıyorum. Makyaj bazı kullanınca fondöten daha güzel oturur kusmaz ve daha uzun süre makyajın durur yüzünde canım

Eklentiler

• 06633A65-4D86-4794-88C6-11548D2DBE89.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 172
estee lauder double wear kesinlikle. ciltte kalıp gibi durmuyor. gün boyunca kalıcılığını koruyor. fırça ile sürüldüğünde daha iyi bir sonuç elde ediliyor.

Kullandigim çok güzel bir fondotel var

Dior kullandım fakat kapatıcılık olarak düşük hanımefendini yazdıgı kadarı ile kapatma özelliği fazla olan arıyor galiba
Dogru estee lauder o yönden daha güclü.. yani bana günlük cok agir geliyor daha cok hafta sonu/gece makyaji estee lauder i tercih ediyorum ... ama her ikiside süperler yani:))))))

Onu da düşünmüştüm canim ama estee aldim . Ama lancome cok güzel onu da sevi yorum. Ama bulasma olmasın diye bebegim var yeni ondan estee aldim

Dogru estee lauder o yönden daha güclü.. yani bana günlük cok agir geliyor daha cok hafta sonu/gece makyaji estee lauder i tercih ediyorum ... ama her ikiside süperler yani:))))))
Sagol canim önerin icin dior da cok iyi biliyorum ama bulasma ozelliginden dedigim gibi dolayı estee tercih ettim

Double wear tabaka olarak kalın bir dokusu var. İleri yaşların ürünü bence. İnce dokulu istiyorsanız shiseido önerebilirim. Genç ciltlere daha uygun

Kullandigim çok güzel bir fondotel var
Kryolan Supracolor muadil birşey daha ekonomik fiyatlı olsun diyorsanızda New well in porselen fondotenleri çok güzel.Double wear kullandım daha evvel ama cildim kalın olduğu için istediğim etkiyi bu dediğim ürünlerde buldum

Ben double wear aldım kızlar. Zaten cok fazla kullanmıyorum. Sadece özel günlerde. Önerileriniz için teşekkür ederim. Shiseido olabilirdi ama aklima bile gelmedi. Cildimr new well vs hic iyi gelmiyor benim. Sanirim içerikle alakalı. Aşırı da bulasma yapıyorlar. Uğraşamam onunla. Bebegim var çünkü mecbur double wear aldim. Hic bulaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…