Essence Kozmetik Ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

dudak kalemi, kaş kalemi, all about far paleti, likit eyeliner'ı var bende ve hepsinden de memnunum. rujları da aklımda, deneyeceğim... bir de aydınlatıcısını denemeyi düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz aydınlatıcı ürünü var mı? yalnız simli değil de sedefli bir yapısı olursa iyi olur...

ben essencenin ojelerini ve kaş için jelini çok seviyorum böyle şeffaf rimel gibi gerçi bulmak çok zor izmirde pek bulamıyorum :)

Ben de izmir de tam olarak istediklerimi bulamıyorum cnm, ya az stok geliyor, ya da kızlar hemen alıyor =))) Ege park mavişehir watsons ve gratis ten memnunum aklında olsun, daha geniş mağaza, sabah gidersen de bomboş oluyor :)

Ojeleri çabuk çıkıyor ama çok kolay sürüldüğü ve hızlı kuruduğu için vazgeçemiyorum. Makyaj bazını da denedim ama açıkçası memnun kalmadım. Matte lipglosslarını ise şiddetle tavsiye ediyorum çok kalıcı ve renkleri harika özellikle açık tonlarda olanları, tüm rujlarımı kenara itmeme neden oldu.

Dudak kalemi ve likit kapatıcısıni aldım kapkapatıcısıni memnun değilim dudak kalemi güzel hemde ucuz.

Şöyle birşey söylim sana rimellerini tek geçerim, kullanıyorum ve tavsiye ederim.. çok pahalı rimeller de kullandım fakat essence'nin rimelleri harika kesinlikle.

rimeli kirpiklerimi döküyo ancak far bazından çok memnunum günlük kullanmak için ucuz, hafif ve ideal :) sabah yaptığım göz makyajı akşama kadar duruyor ve renklerini çok güzel belli ediyor

bir de stays no matter what göz kalemini kullanıyordum, kalem çok güzel. Yanlız normal kalem gibi değil plastik gibi üzeri, ucu bittiği için şu an açamadım kalemtraşla öyle duruyo

Fiyatına göre performansı iyi olan ürünleri var iki tane rujunu kullanıyorum memnunum.
Farlarından, allıklarından pek memnun kalmadım ama asansörlü göz kalemleri gayet iyi yani ancak deneme yanılma yönetmiyle iyi ürünü bulabilirsiniz diye düşünüyorum.:)

Cilt makyaj ürünleri hariç her ürünü kullandım, tekrar alırım dediklerim:

long lasting rujlarından 07 - bu renge bayılıyorum, tam günlük-naturel-mat bir ruj, 8-9 tl
all about cupcake - bu da çok doğal duran, parıltıları olan pembe bi ruj, 8 tl
superfine eyeliner - keçeli kalem uçlu bi eyeliner, sürümü kolay ve günlük makyajımın vazgeçilmezi , 9 tl civarında
kaş farı - eyeliner fırçası yardımıyla kaşlarımı dolduruyorum, harika ve çok doğal bir görüntü oluyor, 9 tl civarında
dudak kalemleri - fiyat/performans açısından harikalar, 3.5 tl
long lasting göz kalemleri, özellikle 02-hot chocalate - sürümü oldukça kolay asansörlü göz kalemleri, 3-4 tl gibi bir şey
floral grunge allığı harika ama elimde bir sürü allık olduğu için bir daha almam, indirimde 3.5 tlye almıştım

Cilt ürünlerini tavsiye etmem, çünkü essence markası makyaja yeni başlayan genç kızlara hitap ediyor. Kapatıcılıkları iyi sayılmaz. Zaten cilt ürünlerinde paraya kıyıp iyi markalardan şaşmamak lazım, sonradan ah vah etmemek için.

ben rimelini kullaniyordum inanilmaz hoşuma gidiyordu upuzun oluyodu kirpiklerim 3 4 kere devamli aldim daha sonra bozdu gibi sanko bendenmi kaynakli urundenmi bilemiyorum ama topak topak olmuştu kirpiklerim dah sonrada almadim zaten

essencenin bir tek pureskin 4 ü bir arada makyaj temizlemesini kullanıyorum yeni çıkmış sanırım gratisteki bayan öyle dedi ürünleri hakkında bilgim olmadığı için bilmiyorum ama güzel temizliyor tek tük çıkan sivilcelerimi geçirdi.

Dudak kalemlerini cok seviyorum far bazı rimel ve ojesnide kullandm gayet iyi bnce bide kaş jeli ni cok övüyorlardi bi bulamadim gitti

merhaba, essence ten fondöten, göz altı kapatıcısı, eyeliner ve ruj aldım şimdiye kadar. sıvı fondötenini almıştım ve sadece 4 rengi var (10-20-30-40 şeklinde); ben buğday tenliyim ve 20 yi almıştım ancak bronzlaştığım halimden daha koyu oldu:) 10 u aldım yani en açığını o bile koyu oldu ikisi de elimde patladı. ayrıca oksitlenmeye aşırı müsait fondötenler o yüzden çabuk koyulaşıyo ciltte. Göz altı kapatıcısını da başarılı bulmadım çünkü asla kapatmadı, morluk şikayeti olmayanlar kullanabilir bence. Rujları ise çok tatlış ama kalıcılık konusunda başarısız. eyeliner ını ise tavsiye edebilirim çünkü suya dayanıklı ve sileceğiniz zaman asla gözünüzün etrafını panda gibi simsiyah yapmıyo, kolay temizleniyo ama gün içinde oldukça dayanıklı. mavi kapaklı ve waterproof olan.

elimde kaş farı var ve memnunum,nyc markasında istediğimi bulamayınca tesadüfen almıştım ve çok memnun kaldım,tavsiye ederim.

Çok büyük ümitlerle aldığım far paleti çok kötü çıktı. Renkleri gayet hoş ama yapısı o kadar kötü ki göze sürülmüyor resmen. Bu paletin bitmesi için gün sayıyorum resmen.
Ayrıca siyaj ojesini almıştım. Fırçası çok kötüydü. Sürmesi çok zordu. Sürünce de hemen çıktı 2 güne. Bi daha da almam.

bende kaş farını beğenerek kullandım birde kaş maskarasını. farları idare eder, stik şeklindeki krem allığını almıştım çok kötü, dudak kalemleri başarılı, maskara bazıda iş görüyor elim pek gitmesede ten ürünlerini hiç denemedim fikrim yok, aklımda kabı pembe olan oldukça övülen maskarasını denemek var

stay natural kapatıcısı çok iyi. çizgilere dolmuyor.

likit eyelinerı (sert uçlu olan) iyi. sürümü kolay, kalıcılığı da iyi.

3d farlarının parlaklığı mükemmel. yumuşacık yapıları var.

silky touch allığı da fiyatına göre oldukça kaliteli.

all about nude far paleti oldukça güzel. mat ve sedefli renkler var. özellikle mürdüm olan koyu renk çok güzel.

sivilce kurutucu jeli de çok iyi. gerçekten vaat ettiğini yerine getiriyor.

pure skin pudrası beni hassas cildimde sivilcelenme vb. bir duruma sebep olmadı, bunu da severek kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…