Essence Kozmetik Ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
gratiste satıldığını biliyorum ve fiyatları uygun.kullanan var mı ürünlerini.tavsiyeniz var mı??

Açıkçası bende hemen hemen her ürünü var ve fiyatına göre oldukça başarılı buluyorum

En beğendiğim ürünü soft touch köpük fondöten. Mat duruşu ve kolay uygulanabilir olmasıyla kısa sürede temel makyaj malzemelerim arasına girdi, kullanmanı öneririm. 4 rengi olması lazım, sana uygunu bulmak sana kalmış.

Ojelerinin renk seçenekleri güzel ve dudak kalemleri harika.

Çok ucuz bir marka olduğundan fiyatına göre karşılığı kat kat fazla

Aydınlatıcısı benefitin highbeami olarak gösteriliyor, şiddetle tavsiye ediyorum

Ben farlarini ve eyelinerini kullaniyorum cok memnunum,
loreal eyelinerina güvenip almistim hic degmedi bile.

hm iyi o zaman gratise bi ara bakarım belki 14 şubat ta indirim de olur gratiste:)allıkları nasıl acaba.bi de fiyatları ne kadar mesela sizin aldıklarınız ne kadardı hatırlıyomusunuz.?tşkr ederim fikir paylaşımları için de:)

Bende şeftali rengi bir allık var. Ondan çok memnunum. Hem kalıcı hem de doğal bi görüntü veriyor.

Bende şeftali rengi bir allık var. Ondan çok memnunum. Hem kalıcı hem de doğal bi görüntü veriyor.

allığın fotosunu çekip buraya koyabilirmisiniz rica etsem?hangi allığı acaba .merak ettim ve kaça aldınız.?

Merhaba, essence secret it girl bunun adı. tam şeftali rengi gibi. Yanakta da duruşu çok doğal ve kalıcı. 8,5 tl'ye aldım.

Yanakta duruşunun resmini çekip gönderirim akşama =) evet gerçekten çok güzel bi ürün. Memnun kalırsınız

tekli farları 5.50 veya 6.50 arası. neredeyse bütün tekli farları var ben de, hepsinden çok memnunum, içindeki parıltılar ve simler güzel gözüküyor, ve uçmuyor gözümden. 2 3 tane rimeli var, ama daha kullanmadım. gothic serisi gibi bir şey olan rimelini 1 2 kere denedim, kötü değildi. rujları çok güzel, onların da fiyatı 7 liraydı muhtemelen küsüratlı olabilir. lipgloss'lar 6 küsür fiyat olarak. yağlı tavuk yemişsin gibi oldukça parıltılı yapıyor, ve yapış yapış tutmuyor. compax pudraları var karışık renklerden oluşan, onları allık olarak kullanıyorum. göz altı kapatıcısı var 2 farklı tonu, kapatıcılığı fena değil, ama iyi de değil. jel eye-line'ı ve fırçası idare eder. fondotenleri açık tenliler için ideal, bir çok renk çeşidi var ama çoğu açık tenliler için.
ojelerini hiç denemedim.

genel olarak çok çok memnunum, özellikle fiyatı çok uygun.

hm demekki hem uygun hem güzel bi marka:)denicem en yakın zamanda.çok teşekkürler tavsiyeler için:)bana fikir verdin

Rica ederim =) hem fiyatı iyi hem ciltteki duruşu. Memnun kalırsınız .

Ben essence ürünlerinden çok memnunum. Kaş kalemi harika. Farları fiyat/performans açısından çok iyi. ancak 3 renkli kapatıcısını sevmedim. XXL shine parlatıcılarının hepsini almış olabilirim. Parlatıcıdan nefret eden ben bile bu parlatıcılardan başka birşey kullanmıyorum. Daha bir çok ürün var. Soran olursa söylerim ancakkk MY BASE ILLUMINATING makyaj bazı. Tam bir MUCİZE. Bunu highlight olarak kullanıyorum. Böyle bir doğal ışıltı olamaz. Su bazlı mat bitirişli bir fondöten kullandığım için my base i (illuminating yani pembiş kaplı olan) fondötenimle karıştırıyorum. 35635465463. tane ışıklı görüntümüz hazır =)) 3 tane bitirdim şimdiye dek. HARİKA birşey. bir devrim.

Essence nin dudak kalemleri ve jel eyelineri ve fırçası ve dahi allığı ve bir çok ürününü kullandım.
Kullandıklarım içinde hiç birinden bir şikayetim olmadı hatta jel eyelinerlerına hastayım :))
Sadece krem farları çok kalitesiz ama, jel eyelineri mac ile yarışacak raddede kaliteli ki zaten bir çok blog ve site yazdı bunu.

Renk olarak paris ve london baby şiddetle öneririm.
Özellikle paris simsiyah bir renk.

Ben Essence'sin ürünlerini uzun zamandır kullanıyorum.Burada olmadığı için yaşadığım yerden stok yapmıştım dönerken.Gelince burayada geldiğini gördüm ve resmen standın başında ablamla göbek attık :) Gerçi stoğu boşa yapmış oldum :)

Ben en çok eyelinerdan memnunum.Fırçayla sürülenden kullanıyorum çünkü diğer kalem gibi olanlara kıyasla uzun süre kalıcı ve akmıyor
Fiyat ve performans on numara ben herkese tavsiye ederim.

2 adet far paleti, ruj, dudak ve goz kalemlerini satin aldim. M.a.c vb kaliteli markalarla ayni kalitede ve cok daha ucuz oldugu iddia edilen essence'den ben hic memnun kalmadim. Tebesir gibi kalin ve pigmentasyonu dusuk farlari, kaliciligi sifir olan dudak kalemi beklentileri karsilamiyor ne yazik ki. Ruju ve goz kalemi icin fena degil diyebilirim. Mac gibi markalarin bence yanindan bile gecemez, kalite acisindan golden rose ayarinda diyebilirim...

Geçenlerde siyah renk farını aldım ama gri gibi oldu, smokey eye makyajı için kullanırım demiştim, şimdilik idare ediyorum. Pembe renkteki allığını aldım, rengi çok hoşuma gitti, ancak başka far büyük ihtimalle almam. Watsons larda NYC (New York Color) diye bir marka var onun 4'lü farları gerçekten çok hoş ve çok uyumlu/kalıcı renk paletleri var. Fiyatları da 10-15 tl arası birşeydi yanlış hatırlamıyorsam

ben essencenin ojelerini ve kaş için jelini çok seviyorum böyle şeffaf rimel gibi gerçi bulmak çok zor izmirde pek bulamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…