Ne kadar incesiniz bu kadar ayrîntılı yazdınız5 yıldır TSS'si (eşimin işi sebebiyle)olup 2,5 yıldır gebe kalmaya çalışan biri olarak söylüyorum ki, bence ilk olarak devlet hastanelerinde veya özelde (maddi durumunuza bağlı) genel tam teşekküllü bir muayene, kan tahlili, görüntüleme vs bütün işlemleri yaptırıp (ki bu gebelik öncesi eşlerin zaten yapılması gereken bir sağlık taraması bana göre) o şekilde eğer değerlerinizde gebeliğe engel bir sıkıntı çıkmazsa (dilerim çıkmaz) o şekilde sigorta başlangıcı yapın derim. Eğer olur da değerlerinizde mesela amh,lh,prolaktin,FSH vs gibi değerler ilaç tedavisi ile duzelebiliyor ona göre sigorta başlatıp gebelik için hazır olursunuz. Naçizane tavsiyem umarım süreç dilediğiniz gibi ilerler ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
10 gün önce muayene oldum doktorum hic bir problem olmadığını söyledi fakat ek bir tahlil de yapmadı. Daha önce denemediğimizi bildirdiğim için muhtemelen. Tüm bu bilgilerle bilmediğimiz bir yolculuğa çıkacağız dilerim isteyen herkesin kalbinden geçenler gerçekleşir