• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esrarkeş gibiyim kızlar

Oradaki kan dolaşımını hızlandırman gerek ben yatmadan bir buz küpünü iki göz altıma sürerim eriyene kadar bir de göz kremimi değiştirdim hoşuma gitti, kapatıcı kullanacak kadar morluğum yok o sebeple ürün tavsiye etmiyorum

Merhaba hangi göz kreminden memnun kaldınız acaba merak ettim? Ben 20 yaşındayım daha göz kremi kullanmaya başlamadım ama mimarım hafiften çizgiler renk değişimleri görüyorum yavaş yavaş kullanayım diyorum da

Merhaba hangi göz kreminden memnun kaldınız acaba merak ettim? Ben 20 yaşındayım daha göz kremi kullanmaya başlamadım ama mimarım hafiften çizgiler renk değişimleri görüyorum yavaş yavaş kullanayım diyorum da

Thalia diye bir markanın göz kremi sabunlar falan da güzel

Goz altı aydinlatici arıyorum bulamıyorum.Benefitin var 140 tl .Gerek yok.Var mı kullananinız?

Kapatici sur canım benimde biraz morluk var herşeyi denedim geçmedi genetik işte kapatici sürüyorum=)

Benimki genetik mesela, aynı sizin gibi göz altlarım çok koyu. Tenim de şeffaf gibi bembeyaz, doğal olarak sizinle aynı tarz durumlara maruz kalıyorum. Genetik olduğu için makyaj ürünü dışında yöntemlerin işe yarayacağını düşünmüyorum ben açıkçası. Çocukluğumdan beri böyleyim.

Önerim Mac Pro Longwear Concealer, memnunum.

Back
X