Esrarkeş gibiyim kızlar

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Merhaba kızlar,bu sıcaklarda vaktinizi ayirip konumu okudugunuz için bastan tesekkur edip konuya giriyim.
Kendimi bildim bileli göz altlarim genetik olarak mor baslikta belirttiğim gibi esrarkeş gibiyim beni tanimayan kesin bu kiz birşeyler kullanıyor der o derece bence.
Babamin guzel gözlerini almak yerine annemin göz alti morluklarini almisim biçare yillardir buna bi çözüm ariyorum.
İnsanların artik göz altlarina ne oldu öyle diye sormalarindan sıkıldım soranlara kafa göz dalasim geliyor delleniyorum.
Bu derdime çözüm için fikirlerinizi bekliyorum kizlar saygilarimla cevap veremezsem yanitlariniza bilin ki sıcaktan buharlaşmisimdir:)

ben balmın gözaltı kapatıcısından başka çözüm bulamadım :olamaz:
kremler falan biraz aydınlatıyor ama benim gibi beyaz tenli olup tüm kılcal damarları görünenlerdenseniz kapatıcıdan başka çözüm yok.

Canım bende de aynı sorun var Loreal Paris True Match gözaltı kapatıcısı kullanıyorum çok güzel. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Bir de göz altına dolgu yaptır bence ben küçük olduğum için yaptırmıyorum 2-3 seneye yaptıracağım inşallah. Gözaltı morluğu ameliyatı riskli ama dolgu aynı görevi görüyor ve risksiz :)) Benim de dövesim geliyor hasta mısın falan diyenleri:kızgın:

ayni dertten muzdarip bir adet ben! makyajla halledebildigimiz bir sorun oldugu icin ben sukur ediyorum, Allah baska sorunlar vermesin.

tavsiyem MAC'in pro longwear serisinden dogru renkte bir concealer'ini kullanman. kullanmadigim denemedigim marka kalmadi.
ayrica goz cevren kuru olunca dahada belirgin oldugu icin gozalti kreminide kullanmalisin bence. o konuda yasina gore uygun bir krem secmen dogru olandir, mesela Clinique'ten all about eyes. Ben bikac ay once ayni gozalti kreminin 'rich' versiyonuna gectim, artik gulerken cizgilerim gitgide belirginlesmeye basladi cunku..

gunahindan korkuyorum ve istemiyorum, yoksa lazerle guzel tedavi yontemleri cikmis. filler'ler cok, gecici bi cozum ayrica bu seferde goz altlarim biraz sis duracak yuzumun sekli semali bozulacak istemiyorum o yuzden.

mutlaka kapatıcı kullanın.
benim de ailemde herkesin göz altı ışıl ışıl ama benimki hafif mor. her zaman kapatıcı kullanıyorum.
bir kozmetik mağazasına gidip deneyin fikir alın, cildinize uygun bi şey versinler.
bunun başka çözümü yok.
bunca zamandır nasıl kapatıcı kullanmadınız asıl?
çünkü gerçekten kötü görünüyor. yorgun gösteriyor.

ayni dertten muzdarip bir adet ben! makyajla halledebildigimiz bir sorun oldugu icin ben sukur ediyorum, Allah baska sorunlar vermesin.

tavsiyem MAC'in pro longwear serisinden dogru renkte bir concealer'ini kullanman. kullanmadigim denemedigim marka kalmadi.
ayrica goz cevren kuru olunca dahada belirgin oldugu icin gozalti kreminide kullanmalisin bence. o konuda yasina gore uygun bir krem secmen dogru olandir, mesela Clinique'ten all about eyes. Ben bikac ay once ayni gozalti kreminin 'rich' versiyonuna gectim, artik gulerken cizgilerim gitgide belirginlesmeye basladi cunku..

gunahindan korkuyorum ve istemiyorum, yoksa lazerle guzel tedavi yontemleri cikmis. filler'ler cok, gecici bi cozum ayrica bu seferde goz altlarim biraz sis duracak yuzumun sekli semali bozulacak istemiyorum o yuzden.

ben hiç mac denemedim. bobbi brown denemiştim. memnun kalmamıştım. kryolan kullanıyorum şu an ama mükemmel değil o da. mac tamamen kapatıyor mu? hani bazı kapatıcılar alttan alta belli eder morluğu. ben onu sevmiyorum işte.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende de aynı problem var.
İmkanın varsa göz altı botoxları var. Çok iyi bir doktorla işlem yaptırırsan geçer. İlerde de çok rahatsız oluyorsan estetik olmalısın.
Ama yok diyorsan ben de denedim gerçekten inanamadım clc cristality göz altı kremi diye bir ürün var. Videolarından seyret. Uzun vadede tedavi ediyor ve göz altını toparlıyor. Bu aralar ben de alacağım. Düğün vs. çok gerekli bu göz altılarla çıkamam.

Biraz tuzlu ama değer. İstersen hangi şehirdeyse satılan yeri bul git ve denemek istediğini söyle. Dene. İçine sinerse ki eminim sinecek al ve kullan.

Ürün tavsiye edenler olmuş ama hiç bir ürün göz altı torbalarına çare değil. En iyisini kullandım ne paralar döktüm.. Şişliği asla almaz o ürünler ve bir süre sonra gün içinde ürün uçup gidiyor ve mos mor kalıyorsun. Buz, patates, salatalık, yeşil çay vs hepsi yalan fasa fiso ve geçici.

Tekrar söylüyorum hiç bir maddi çıkarım falan yok sadece denediğim ve gözlerime inanamadığım için söylüyorum
clc cristality göz altı kremi isteyenler gidip denesin, videolarını izlesin... Sürer sürmez görüyorsunuz şişin indiğini ve morluğun kaybolduğunu. Acaba dedim bu kadar etkili bir krem zarar verir mi? Aksine uzun vadede göz altını tedavi ettiğini ve artık kremi kullanmaya ihtiyacı kalmayan kullanıcılar gördüm. Yakında alacağım yine burda başlık açarım resimli falan :)

Merhaba arkadaşım,

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Mac studio finish concealer kullanıyorum. Altına corrector alman gerekecek turuncu renk. Bobbi Brown'u deneyeceğim ben corrector için. Ama boya ile kapatmaktan sıkıldım. Göz altı ışık dolgusunu araştırıyorum.

Merhaba kızlar .. bir çoğunuz ürün önermiş ne yazık ki ürünle daha berbat yıpranmıs ve nefes almayan göz altlarina sahip oluyorsunuz:) ben size iyi bir kozmetolog yada dermatolog bulup ışık dolgusu yaptirmanizi öneririm. Ne paranız yansın ne moraliniz bozulsun bu arada kendim de estetisyenim asla göz altlarima sürmem sadece aydinlatma amacli belli noktalara kullanirim

Oradaki kan dolaşımını hızlandırman gerek ben yatmadan bir buz küpünü iki göz altıma sürerim eriyene kadar bir de göz kremimi değiştirdim hoşuma gitti, kapatıcı kullanacak kadar morluğum yok o sebeple ürün tavsiye etmiyorum

Ürün tavsiye edenler olmuş ama hiç bir ürün göz altı torbalarına çare değil. En iyisini kullandım ne paralar döktüm.. Şişliği asla almaz o ürünler ve bir süre sonra gün içinde ürün uçup gidiyor ve mos mor kalıyorsun. Buz, patates, salatalık, yeşil çay vs hepsi yalan fasa fiso ve geçici.

Tekrar söylüyorum hiç bir maddi çıkarım falan yok sadece denediğim ve gözlerime inanamadığım için söylüyorum
clc cristality göz altı kremi isteyenler gidip denesin, videolarını izlesin... Sürer sürmez görüyorsunuz şişin indiğini ve morluğun kaybolduğunu. Acaba dedim bu kadar etkili bir krem zarar verir mi? Aksine uzun vadede göz altını tedavi ettiğini ve artık kremi kullanmaya ihtiyacı kalmayan kullanıcılar gördüm. Yakında alacağım yine burda başlık açarım resimli falan :)

Deneyeyim dedim ama 250 liraymış yaw
Zorda kalsam alırdım ama

Doğal yöntemlere de yönelmek lazım. Çünkü kapatıcılar bir süre sonra göz altını yıpratıyor, bağımlı hale geliyorsun. Ben dört sene aralıksız kullandıktan sonra artık kapatıcısız ekmek almaya gidemez hale gelmiştim. Şimdi kullanmıyorum. Yukarıda yazılmış kan dolaşımını hızlandırmak gerekiyor. Kozmetik marketlerde buzlukta tutulabilecek göz pedleri var. Onlardan edinin.

Bol su, düzenli bir hayat ve uyku çok önemli.
Patates ve salatalık da iyi geliyor. Nette bulabilirsiniz nasıl uygulanacağını.
Sigara da mosmor yapıyor, bırakmak 6 ayda epey fark etti. Şu an ten makyajı hiç yapmıyorum.

Kapatıcıyı da çok güzel seçmek lazım. Kimisi kuru ciltler için kimisi yağlı ciltler için. Çok hassas bir bölge yıpratmamak lazım. Sürekli kullanmamak lazım.

Merhaba kızlar,bu sıcaklarda vaktinizi ayirip konumu okudugunuz için bastan tesekkur edip konuya giriyim.
Kendimi bildim bileli göz altlarim genetik olarak mor baslikta belirttiğim gibi esrarkeş gibiyim beni tanimayan kesin bu kiz birşeyler kullanıyor der o derece bence.
Babamin guzel gözlerini almak yerine annemin göz alti morluklarini almisim biçare yillardir buna bi çözüm ariyorum.
İnsanların artik göz altlarina ne oldu öyle diye sormalarindan sıkıldım soranlara kafa göz dalasim geliyor delleniyorum.
Bu derdime çözüm için fikirlerinizi bekliyorum kizlar saygilarimla cevap veremezsem yanitlariniza bilin ki sıcaktan buharlaşmisimdir:)

bi resim mi atsan tek gözünün :D çare kapatıcılarda

Watsonstan pure beauty nin goz alti kremini almistim. Hoz torbalari icindi ama morluklarada iyo geliyordu. 1 ay kullandim belirgin fark vardi sonrasinda biraktim. gerci birakmasam belki uzun vadede bi ise yarardi ama onu deneyebilirsiniz.

Oradaki kılcal damarların çokluğundan morluk oluyor, ameliyatla geçiyor. Tanıdığım biri ameliyatını olmuştu yüzüne resmen renk gelmişti pasparlak olmuştu, bir araştırın isterseniz.

Gözlere salatalık maskesi yapıldıgında azalıyordu sanırım. Internetten göz altı morlukları icin yapabileceginiz maskeleri arastırın ve düzenli olarak yapın, belki faydasını görürsünüz. Bir de mutlaka morluklar icin kapatıcı kullanın, isinizi görür.

Canım bendede aynı problem var. Göz altı kapaticisi kullanırım hep. Tabi hazırlıksız yakalandığım anlarda oluyor. Ne oldu? Neyin var ?hasta misin? Sorularından bende biktim

Işık dolgusu yapılıyor. İstersen bir plastik cerrah ya da dermotoloğa sor canım.

Back
X