• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esrarengiz Bir Zayıflama Günlüğü

Zayıf incecik olabilir miyim?

• Ankete Katılan
    18
Çok iyi olmuş canım bende yarın evime gidiyorum şükür dikkat ettim 10 gün 2 kilo gitti ama wc sorunum var evime gideyim düzenimi oturtacağım buradan destek olalım birbirimize
Süper canım 2 kilo az değil hiç ki ekmeği tatlıyı kessek bile çok faydasını görürüz

Helllööööö günlükçüm bugün diyette ilk günüm son olmasın diye de seni açıyorum ki, senin gıybetini yapanlar için bi günlük ilişkinin meyvesi dedirtmeyeceğim :KK73::halay:
İki bebem var biri 2 yasında diğeri 1 aylık henüz 40 ım bile çıkmadan lohusalık şişkolatalığımla, sarkan göbeğim bıngıl bıngıl kollarım ve taze streçlenmiş dana budu baldırlarımla sana teslim oluyor,
Eski fotoğraflara bakıp iç geçirmektense kürkümü postunu çıkarıp eriyip incelip iç cümle aleme geçirtmeyi planlıyorum, subaneke dinimiz amin :KK71::KK73::KK71::KK73::KK71::KK73::KK71::KK73:
Herşey tam kilo başlangıcı hedefi eksik 🙈

Süper canım 2 kilo az değil hiç ki ekmeği tatlıyı kessek bile çok faydasını görürüz
Annemin evin de yine annem hazırlayıp önüme getiriyor kendi evimde o rahatlık olmayacak bol salata ve sebzeye abanacağım yemek yemeğe vakit buldukça 90.9 dan 88.9 u gördüm. Öğün ama aşırı ödem tutuyorum 3 gündür wc yok veeee 4 aydır adet Yok

Annemin evin de yine annem hazırlayıp önüme getiriyor kendi evimde o rahatlık olmayacak bol salata ve sebzeye abanacağım yemek yemeğe vakit buldukça 90.9 dan 88.9 u gördüm. Öğün ama aşırı ödem tutuyorum 3 gündür wc yok veeee 4 aydır adet Yok
Hadi söyle söyle kaçsın 🤣
75.8 idim canımcım biz de gizli saklı yok :KK53:
Protein ve salata artık benim de yapacağım şey odur tatlımmm en kolayı
O değil de tuulete çözüm bulmak lazım benim de derdim o

Ben geldim günlükçüm

Ara saat 16
1 muz

Akşam yemeğim saat 19
4 domates soslu köfte
Salata
İki kaşık yoğurt

Ayy bugün zorlandım biraz çok aç gezdim tatminsizlik oldu yemekten sonra da iki lokma tavuklu pide 1 bardak süt iki kaşık da oğlanın bisküvili mamasından yedim 😱

Pisimm ya şu sendekş gazdan aççık da bize ver bendeki kaliteaiz bi gazmış arada sönüyo

Selam gunlukcum kedi geldi

Kahvalti oncesi 4 kayisi

Kahvaltim
Omlet
Bi kac dilim kaşar

Oglen
Sutle musli bir kase

Aksam
Etli kabak yemegi
Yogurt

Suan acim cok fena offff bebe aglayinca kalktim sofradan alel acele tepistirip soyle guzel yavas yavas yeseydim keske

Hayirli cumalar gunlukcum ben geldim

Dun aksam canim feci seyler cekti zor zaptettim kendimi iki kuru kayisi yedim oturdum yerime ehuehhehe

Kahvaltim saat 10
IMG_20190503_100615.jpg

Merhaba bende dogum yapali 2 ay oldu diyetisyene basladim bu 2.haftam ilk hafta 1.200 gr. Vermisim hepside yagdandi bu hafta bilemiyorum cenazemiz vardi pazartesi tartilicam. Diyet listemde sabah 2 ogle 1 aksam 1 olmak uzere 4 dilim tam bugday ekmegi var doktor belediyenin ekmegini tavsiye etmisti ama ben kendim yapiyorum. Birde mesela kahvaltida 1 kasik pekmez bir ara ogunde tahin helva var bir ogunde kuru incir activia var. Bayaga doyurucu ve sut yapan bir liste

Bu arada 69 la basladim suan 67.8 im hedefim 58 en kotu 60 olmak :D kendi günlüğüm var orada yaziyorum bende arada

Merhaba bende dogum yapali 2 ay oldu diyetisyene basladim bu 2.haftam ilk hafta 1.200 gr. Vermisim hepside yagdandi bu hafta bilemiyorum cenazemiz vardi pazartesi tartilicam. Diyet listemde sabah 2 ogle 1 aksam 1 olmak uzere 4 dilim tam bugday ekmegi var doktor belediyenin ekmegini tavsiye etmisti ama ben kendim yapiyorum. Birde mesela kahvaltida 1 kasik pekmez bir ara ogunde tahin helva var bir ogunde kuru incir activia var. Bayaga doyurucu ve sut yapan bir liste
Bu arada 69 la basladim suan 67.8 im hedefim 58 en kotu 60 olmak :KK70: kendi günlüğüm var orada yaziyorum bende arada
Gunaydin hosgeldin gunlugume :KK37:
Diyetisyenle yol almak en guzeli en dogrusu zaten ben de bi sure kendim gidip sonra diyetisyene ugrayacagim.
Bebisini de gule gule buyut saglicakla insallah listenin fotografini paylasabilir misin? Fikir olur bana da:KK49:

Tabiki kendi sayfamda vardi kopyaliyim hemen sanada kolay gelsin :süslü:

Sabah uyaninca buyuk bardak ilik su 2 tam ceviz

Kahvalti:
2 dilim esmer ekmek
1t. kasik pekmez
3,4 zeytin
2 dilim az yagli/suzme peynir
Bol cig sebze ozellikle dere otu
1 yumurta

Ara:
10 çiğ badem
1 porsiyon meyve
1 bardak bitki cayi'sut arttirici'

Ogle:
1 kase corba
8 kasik sebze
1 kase yogurt
1 dilim esmer ekmek

Ara:
1 bardak süt
1 dilim tahin helva
1 bardak bitki cayi

Aksam:
1 kase corba
120 gr et/tavuk/balik/köfte
Bol salata
1 dilim ekmek

Ara:
2 kuru incir
Activa

Listem bu sekilde :)

Sabah uyaninca buyuk bardak ilik su 2 tam ceviz

Kahvalti:
2 dilim esmer ekmek
1t. kasik pekmez
3,4 zeytin
2 dilim az yagli/suzme peynir
Bol cig sebze ozellikle dere otu
1 yumurta

Ara:
10 çiğ badem
1 porsiyon meyve
1 bardak bitki cayi'sut arttirici'

Ogle:
1 kase corba
8 kasik sebze
1 kase yogurt
1 dilim esmer ekmek

Ara:
1 bardak süt
1 dilim tahin helva
1 bardak bitki cayi

Aksam:
1 kase corba
120 gr et/tavuk/balik/köfte
Bol salata
1 dilim ekmek

Ara:
2 kuru incir
Activa

Listem bu sekilde :)
Cok doyurucu gorunuyor canim bol ara ogunlu sut artiriran bi diyet olmus

Selam gunlukcum yogun bir hafta sonunun ardindan yine burdayim. Diyet mi bozdum tabiki hayir kendimi frenlemekte zorlandigim zamanlar oluyor ama kucuk opsiyonlarla gecistiriyorum durumu.

C.tesi gunu disardaydik ve donerle biraz lavas yemek durunda kaldim aksam da arnavut cigeri vardi ekmeksiz lavassiz yedim.
Bugun daha dikkatli ogun yaptim kendime:halay:

Reddettiklerim ise soyle, makarna, kola, patates kizartmasi, kizarmis tereyagli ekmek ve recel :skandal:

Back