• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esrarengiz Bir Zayıflama Günlüğü

Zayıf incecik olabilir miyim?

• Ankete Katılan
    18

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2010
13.876
38.106
798
Helllööööö günlükçüm bugün diyette ilk günüm son olmasın diye de seni açıyorum ki, senin gıybetini yapanlar için bi günlük ilişkinin meyvesi dedirtmeyeceğim :KK73::halay:
İki bebem var biri 2 yasında diğeri 1 aylık henüz 40 ım bile çıkmadan lohusalık şişkolatalığımla, sarkan göbeğim bıngıl bıngıl kollarım ve taze streçlenmiş dana budu baldırlarımla sana teslim oluyor,
Eski fotoğraflara bakıp iç geçirmektense kürkümü postunu çıkarıp eriyip incelip iç cümle aleme geçirtmeyi planlıyorum, subaneke dinimiz amin :KK71::KK73::KK71::KK73::KK71::KK73::KK71::KK73:

Başlangıç kilo : 75.5
Güncel: 74
İlk Hedef:65
Son Hedef:58

Son düzenleme:
Kahvaltım saat 9.00
IMG_20190429_085458.jpg

Bir huniliyi nerede görsem tanırım, selam olsun ey hunili :halay:
Ekmeği birden kesmeyin yalnız. Vücut duraklama dönemine girecek ya, o dönemde ekmeği iptal etmek duraklama dönemini daha kolay atlattırır.
Öğlen 4 değil 8 kaşık, akşam 4 kaşık.
Kolay gelsin.

Bir huniliyi nerede görsem tanırım, selam olsun ey hunili :halay:
Ekmeği birden kesmeyin yalnız. Vücut duraklama dönemine girecek ya, o dönemde ekmeği iptal etmek duraklama dönemini daha kolay atlattırır.
Öğlen 4 değil 8 kaşık, akşam 4 kaşık.
Kolay gelsin.
Huni kardeşliği yaşasın :KK53:
Bi süre kafama göre takılayım sonra baktım gitmiyor kilolar bir bilene danışır diyetisyene para bayılırım gibi geliyor ehuhehe nasipse amin
4 kaşık 5 kaşık gibi ölçülemeyi hiç sevmiyorum aslında ama ipinden boşalmışcasına yediğim için bi şekilde bana burrssttt hörssstt denilmesi lazım
Haaa bir de ekmek konusunda haklısın ama günde 2 ekmek yiyorum (bugün hariç) ekmek görünce hasretle sarılır bırakamazsam diye korkuma elleşmeyeyim hiç dedim :KK70:

Huni kardeşliği yaşasın :KK53:
Bi süre kafama göre takılayım sonra baktım gitmiyor kilolar bir bilene danışır diyetisyene para bayılırım gibi geliyor ehuhehe nasipse amin
4 kaşık 5 kaşık gibi ölçülemeyi hiç sevmiyorum aslında ama ipinden boşalmışcasına yediğim için bi şekilde bana burrssttt hörssstt denilmesi lazım
Haaa bir de ekmek konusunda haklısın ama günde 2 ekmek yiyorum (bugün hariç) ekmek görünce hasretle sarılır bırakamazsam diye korkuma elleşmeyeyim hiç dedim :KK70:
Günde iki ekmek miiiiii :KK200: Ayyyy şılap şulup, ben de diyetteyim de ondan gözlerimden kalpler fışkırdı.
10 kilo verdim, hani 5 tane daha versem tadından yenmez de, bıktım. Etrafımdakilere "bence bu kilo bana çok yakıştı, önceki kilom kötüymüş aslında" gibi subliminal mesajlar veriyorum ki inansınlar. Yalana inandıran şey istikrarla söylenmesidir sonuç olarak (Bakınız ülke siyasetçilerinin inandırma gücü).
Diyet yaparken insan dostu kim düşmanı kim iyi anlıyor yalnız.
" Ayy şekerim verdin mi o kadar" ( Türkçe meali yoooo vermedin, hiç belli olmuyor)
" X de yapıyor diyet görsen nassıııııı zayıfladı nasssıııı" ( Xin vermesi gereken kilo 5 idi)
" Aaaaa lütfen bak, senin için aldım bu çikolatayı" ( Yürüyor musun bana acaba)

Direkt kesmek elbette en güzeli, ben sadece ileriyi düşündüm hemen, duraklama dönemimdeyim ben, daha fazla ne kesebilirim bilmiyorum yani. =(

Günde iki ekmek miiiiii :KK200: Ayyyy şılap şulup, ben de diyetteyim de ondan gözlerimden kalpler fışkırdı.
10 kilo verdim, hani 5 tane daha versem tadından yenmez de, bıktım. Etrafımdakilere "bence bu kilo bana çok yakıştı, önceki kilom kötüymüş aslında" gibi subliminal mesajlar veriyorum ki inansınlar. Yalana inandıran şey istikrarla söylenmesidir sonuç olarak (Bakınız ülke siyasetçilerinin inandırma gücü).
Diyet yaparken insan dostu kim düşmanı kim iyi anlıyor yalnız.
" Ayy şekerim verdin mi o kadar" ( Türkçe meali yoooo vermedin, hiç belli olmuyor)
" X de yapıyor diyet görsen nassıııııı zayıfladı nasssıııı" ( Xin vermesi gereken kilo 5 idi)
" Aaaaa lütfen bak, senin için aldım bu çikolatayı" ( Yürüyor musun bana acaba)

Direkt kesmek elbette en güzeli, ben sadece ileriyi düşündüm hemen, duraklama dönemimdeyim ben, daha fazla ne kesebilirim bilmiyorum yani. =(

Duraklayınca vücut sıkılaşır deyyii bi şehir efsanesi vardır ona inan ona güven diyetine devam et sen 10 kilo da şahane bu arada yarılsan içinden başkası da çıksa beğenmez o sıska çiroz tipler kaç paket margarin eder haberiniz var mı dersin bi dahakine
Şahsen ben 10 kilo verdiğimde pencereye pankart asacaguum ki bilsin herkes başarı nedir nasıl yapılır :halay:

Akşam yemeğim saat 19
6 kanat (kendi suyu yağıyla pişti)
1 kase yoğurt
Salata
(Wasaları yemedim)

IMG_20190429_191325.jpg

Duraklayınca vücut sıkılaşır deyyii bi şehir efsanesi vardır ona inan ona güven diyetine devam et sen 10 kilo da şahane bu arada yarılsan içinden başkası da çıksa beğenmez o sıska çiroz tipler kaç paket margarin eder haberiniz var mı dersin bi dahakine
Şahsen ben 10 kilo verdiğimde pencereye pankart asacaguum ki bilsin herkes başarı nedir nasıl yapılır :halay:
Dondurma yemeden önce geleydi bu mesaj eyiydi :KK45:

Dondurma yemeden önce geleydi bu mesaj eyiydi :KK45:
Şaşırttın vücudu da derler çok da şey etmemek lazım alt tarafı dondurma :dondurma:
Neliydi peki üstünde sosu da var mıydı kaç toptu çok da şaşırtmasaydın fucudunu :KK57:

Hayırlı olsun topiğin...Kilo vermenin ne kadar zor ve meşakkatli bir şey olduğunu en iyi ben bilirim :halay:Çünkü bir buçuk yıla yakın 95 ten 65 lere geldim :KK30:ama o son beş kilo yapıştı sanki yada ben sıkıldım saldım bilmiyorum. Benimde emzirme kilomdu ikizleri emzireyim diye ne bulsam yedim oldm davul gibi :KK70:

Günaydın günlükçüm naber nasılsın nassı gidiyor :KK53:
Akşam ekmeksiz sağlıklı bir öğün yaptığım için sabah kurt köpeeee gibi saldırmadım sağa sola, düşmedi şekerim yehhuuulumunn:KK73::KK71::KK73::KK71:

Bugün ölçülerimi alacaktım aç karnına lakin vaktim olmadı çünkü temizlikçi abla onu çağırmışım gibi bize geldi ehuheheh şimdi de temizlik yapıyor:temizlik:
Vallahi anlamadım bu işi ben. Pazartesi demiştik diyor EE bugün salı dedim ben size mesaj attım gelemicem diye diyor tövbeler olsun ya ben kendimden gizli izli kimselere bir şey demeden haberleşmişim ablayla ya da o yetti garı sen çağırmazsan ben geleceuuum dedi çıktı geldi ikisi de olabülür.:KK53::KK70:

Hayırlı olsun topiğin...Kilo vermenin ne kadar zor ve meşakkatli bir şey olduğunu en iyi ben bilirim :halay:Çünkü bir buçuk yıla yakın 95 ten 65 lere geldim :KK30:ama o son beş kilo yapıştı sanki yada ben sıkıldım saldım bilmiyorum. Benimde emzirme kilomdu ikizleri emzireyim diye ne bulsam yedim oldm davul gibi :KK70:

Çok iyi vermişsiniz maaşallah diyeyim vücut da sıkılmıştır diyetten uzun bi süre koruma yapın sonra diyete dönün detoksla birlikte bence güzel gidicektir son kilolarınız o zaman

Selam minnoş günlüğüm ben geldüm inşallah
Akşam yemeğim saat 19.30
4 kaşık taze fasulye
6 tavuk kanat
Salata ve yoğurt

Bugün temizlik vardı ve ben ortalıkta gezinmekten Yoruldum.
İnşallah bebeler zıbarıp kalırlar da duşumu muşumu rahatcana alıp ben de devrilebilirim. Allahım ne olur gece mece ekşın çıkarmadan uyusunlar, amiinnn

Günaydın günlükçüm işçi bayramın kutlu olsun :KK53:

Kahvaltım saat 9.30

2 haşlama yumurta
İki dilim domates
Uç zeytin
Bir adet wasa

Foto çekemedim alel acele evden çıkıyorduk ağzıma saniyeler içinde tepiştirdim hepsini bu süreçte alternatif olarak bi kaç poğaça alıp yolda yemem teklif edildi ama yooo yooo dedim bu bana yakışmaz :KK53:
O lezzetli buram buram tereyağı kokan mis sıcacık poğaçayı bana yakışır mı hiç nasıl yiyebilirim nasıl nasıl :skandal:

Selamlar benim taptatlı günlükçüm kedi geldi öğlen yemeğini yedi de geldi ehuhehe

Bugün parklara bahçelere saldık kendimizi ve feci acıktık bir baktık ki bebeler arabada uyuyakalmış ohhhh mis arabayı restaronın önüne parkettik biz de bahçede kebap keyfisi yaptık :KK53:

Öğlen menüm saat 13.00

Tavuk şiş (6 parça et)
Ayran
Domates ve biber ızgara
Az salata

Back