Esranın cicilerii...

çok büyük geliceğini sanmıyorum bende 37,5 gibi giyiyorum zaten topuk boyuda normal canım çok yüksek değil çok rahattır yalnız tavsiye ediyorum

çok büyük geliceğini sanmıyorum bende 37,5 gibi giyiyorum zaten topuk boyuda normal canım çok yüksek değil çok rahattır yalnız tavsiye ediyorum

Aslında almak istiyorum ama büyük gelirse diye tereddütte kaldım, büyük gelirse geri gönderme şansım da yok çünkü

Aslında almak istiyorum ama büyük gelirse diye tereddütte kaldım, büyük gelirse geri gönderme şansım da yok çünkü

evet tatlım kargo parası astarı yüzünden pahalıya gelir bu fiyata da sıfırdan farksız inan ayakkabılarım olur diye tahmin ediyorum en kötü içine kalıp koyarsın ya da burdan satarsın sende

evet tatlım kargo parası astarı yüzünden pahalıya gelir bu fiyata da sıfırdan farksız inan ayakkabılarım olur diye tahmin ediyorum en kötü içine kalıp koyarsın ya da burdan satarsın sende

Şöyle yapalım en iyisi ben yarın carsıya cıkacagım cıkmısken bı kac tane 38 deniyim bu modele benzer, eğer çok bir fark yoksa yarın yazıyım size detayları konuşalım çünük gerçekten beğendim

tamam canım olmadı yarın ayağını ölçersin baş parmaktan topuğa bende ayakkabıyı ölçerim daha garanti olur çünkü her ayakkabıda kalıp farklı olur

tamam canım olmadı yarın ayağını ölçersin baş parmaktan topuğa bende ayakkabıyı ölçerim daha garanti olur çünkü her ayakkabıda kalıp farklı olur

A evet buda çok iyi fikir, tamam o zaman hatta simdi ölcüp yazayım benn

fiyatlarda anlaşılır kızlaaar

Slm öncelikle yeni üyeyim henüz sadece fikir almak için geziniyordum ama bu resimdeki dördüncü siyah dantel detaylı elbiseyi begendim şu an ki durumu nedir satışta mı hala acaba ben de 40 tan 42 bedene çıktım aslında cok hoş takımlarım var benim de fırsat bulursam yükleme yapabilirim..bu ara da dükkanınız hayırlı olsun .. Güzel satışlar..:)

Pattywoman

şu 40 bedenleri yükleyin de bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…