Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok büyük geliceğini sanmıyorum bende 37,5 gibi giyiyorum zaten topuk boyuda normal canım çok yüksek değil çok rahattır yalnız tavsiye ediyorum
Aslında almak istiyorum ama büyük gelirse diye tereddütte kaldım, büyük gelirse geri gönderme şansım da yok çünkü
evet tatlım kargo parası astarı yüzünden pahalıya gelir bu fiyata da sıfırdan farksız inan ayakkabılarım olur diye tahmin ediyorum en kötü içine kalıp koyarsın ya da burdan satarsın sende
Şöyle yapalım en iyisi ben yarın carsıya cıkacagım cıkmısken bı kac tane 38 deniyim bu modele benzer, eğer çok bir fark yoksa yarın yazıyım size detayları konuşalım çünük gerçekten beğendim
tamam canım olmadı yarın ayağını ölçersin baş parmaktan topuğa bende ayakkabıyı ölçerim daha garanti olur çünkü her ayakkabıda kalıp farklı olur
A evet buda çok iyi fikir, tamam o zaman hatta simdi ölcüp yazayım benn
tamam canım ölç bakalım bende ayakkabıyı ölçiim
ölctüm basmarktan topuğa 22 cm
bende içini ölçtüm tatlım 24cm
Aslında arada cok bir fark yok gibi ama cıkar mı ki ayağımdan bilemedim şimdi[/QUO
sen bilirsin tatlım en kötü dediğim gibi kalıp koyarsın 2cm çıkcak gibi olmaz sanırım
Aslında arada cok bir fark yok gibi ama cıkar mı ki ayağımdan bilemedim şimdi[/QUO
sen bilirsin tatlım en kötü dediğim gibi kalıp koyarsın 2cm çıkcak gibi olmaz sanırım
ben dediğim gibi yaırn 1-2 model deniyim 38 no en azından fikir olur, uygun olursa alacağım
ben dediğim gibi yaırn 1-2 model deniyim 38 no en azından fikir olur, uygun olursa alacağım
Tamam canım hayırlısı olsun
Eki Görüntüle 1013022 Eki Görüntüle 1013023 Eki Görüntüle 1013024 Eki Görüntüle 1013025 Eki Görüntüle 1013026 Eki Görüntüle 1013027 Eki Görüntüle 1013028
yeşil takım sadece 75tl ayakkabıyı gördüğünüz gibi tertemiz sıfırdan farksız sadece toz olmuş evde giydim sadece çanta da aynı şekilde takım olarak 2kez ev gezmesinde giydim...38numara
fiyatlarda anlaşılır kızlaaar![]()
Slm öncelikle yeni üyeyim henüz sadece fikir almak için geziniyordum ama bu resimdeki dördüncü siyah dantel detaylı elbiseyi begendim şu an ki durumu nedir satışta mı hala acaba ben de 40 tan 42 bedene çıktım aslında cok hoş takımlarım var benim de fırsat bulursam yükleme yapabilirim..bu ara da dükkanınız hayırlı olsun .. Güzel satışlar..:)
Pattywoman