Esra ezmeci ve tuzlu su

Boyle üzerimizdeki negatifligi filan alıyor mu sadece cinsellikle mi ilgili biesey bu
Kadınsallığı artırıyor yada bende öyle oldu herhalde.. Tuzlu su yapınca insan rahatlıyor ama...
Banyo veya duşunu alıyorsun banyodan çıkarken 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz döküp iyice eritip omzunun sağ tarafından döküyorsun çıkıp giyiniyorsun işte...

Kadınsallığı artırıyor yada bende öyle oldu herhalde.. Tuzlu su yapınca insan rahatlıyor ama...
Banyo veya duşunu alıyorsun banyodan çıkarken 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz döküp iyice eritip omzunun sağ tarafından döküyorsun çıkıp giyiniyorsun işte...
Su soğuk mu olcak bir de sadece sağ tarafa mi dokulcek

Kizlar bu bayanı ilk defa simdi tesadüfen gördüm tuzlu su olayı hakkında pek açıklayıcı birsey bulamadım yapan fayda gören var mi
Bende bikac sefer yaptım eşim sanki biraz daha ilgili oldu , bilemiyorum yapan başkaları varsa yazsın emin olalım 😅

Yarin deniyorum ins bende ki isteğe de faydası olur 😀
Ya aslında yapınca sanki benim de stres seviyem düşüyor o yüzden eşim de bana karşı daha bir ilgili oldu , bence bu tuzlu su bizdeki enerjiyi düzeltiyor haliyle eşlerimiz bu halimizi seviyor ve daha çok yakınlaşıyorlar

Ya aslında yapınca sanki benim de stres seviyem düşüyor o yüzden eşim de bana karşı daha bir ilgili oldu , bence bu tuzlu su bizdeki enerjiyi düzeltiyor haliyle eşlerimiz bu halimizi seviyor ve daha çok yakınlaşıyorlar
Benim stres zirvede en iyisi deniyim ins sifa olur

X