- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Bu eski bir haber sanirim duymustum daha once sanki...
Diyecek lafim yok bu kisiye
Soru: Esra Erol hamileymis kizi olacakmis ama bebegini kaybetmis diye duydum. Dogrumu
öyleymiş galiba sabah diyorlardı :26: hayırlısı olsun..
Eki Görüntüle 928519
bahri beye ne diceksiniz, son günler sosyal medyada dolaşan tweetlerden sadece biri, daha çok eklemek istediklerim vardırda küfürlüydü ekleyemedim, bazılarını karısını bile vermeye hazır, nasıl oluyorsa
Eki Görüntüle 928519
bahri beye ne diceksiniz, Tayyip Erdoğanı kast ediyor, son günler sosyal medyada dolaşan tweetlerden sadece biri, daha çok eklemek istediklerim vardırda küfürlüydü ekleyemedim, bazılarını karısını bile vermeye hazır, nasıl oluyorsa
bahri emmi uçmuş iyice
yalnız esra erolda ki adam da aynı sapkınlıkta Atamız'ı sev inkılaplarına bağlı kal hepimiz gibi de Peygamberimizi ne karıştırıyosun nasıl kıyaslıyosun birbiri ile bu nasıl bi cahillik böyle? ama bu hep vardı saçma ötesi sorular biz lisedeyken bile sorulurdu önce Türk müsün Müslüman mı yok Atatürk mü önce gelir Peygamber Efendimiz mi diye de ben o yıllarda kaldı sanıyodum hala böyle şuursuz tipler varmış demek ki.
yok canım şekil değiştirdi, artık Peygamber ile Erdoğan kıyaslanıyor, hatta bahri bey örneğinde görüldüğü gibi Allah ile Erdoğan kıyaslanıyor
Eki Görüntüle 928519
bahri beye ne diceksiniz, Tayyip Erdoğanı kast ediyor, son günler sosyal medyada dolaşan tweetlerden sadece biri, daha çok eklemek istediklerim vardırda küfürlüydü ekleyemedim, bazılarını karısını bile vermeye hazır, nasıl oluyorsa
Badişim bu eski haber,Esra'yı takip etmediğin belli...
Saçma sapan konuştu işte...Her şeyin yeri ayrı.Kıyas yapmanın mantığı nedir anlamadım. Göz boyamaya çalıştı onu da beceremedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?