Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burak sonunda biriyle gidiyor
haydaa o daha önce biriyle anşalıp gitmemiş miydi yaa sonra uymadı arkadaş kalıcaz demişlerdi şööle rockçı bi kızdı :26: yok yok ben epey unutmuşum programı :90: bu arada tam hafize de mi gidiyo acaba istediği gibi bi talip geldi dicektim ki kraterime uymuyo dedi kesin paravan açtırmaz gene
Bende yanlış biliyor olabilirim daha önce biriyle gitmedi diye hatırlıyorumda o yüzden :)
Esra erol kızdı herhalde hafizeye :26:
Sevgiyi hiç sevmiyorum makyaj küpü kız
hafizeyi bilmem de sevgi için dile geldi sonunda aslında bazen ortaya ööle konuşuyo esra erol iyi de ediyo
Sevgiyi hiç sevmiyorum makyaj küpü kız
bacağı da mosmor bide gene etek giymiş bi karış hey yarabbim :90:
bunuda beğenmeyecek zaten
burdaki kızlar paslaşıyolar zaten kabul etmeyecekleri belli oluyor
bence hafize ve naz yakıştırdım demesinin tek sebebii göze batmamak
Nasıl birini arıyorlar merak ediyorum hafize bana tatlı geliyor ama nazla sevgi çok itici
daha paravan açmadan konuşmadan hmen yaşı söyledi ya adam senin için gelmiş kabul etme ama nezaketen konuş yani
bazı kelimelri hoş geliyordu hafizenin ama kızdım bu sefer hiç hoş davranmadı
doğukan yok mu .............................
evet yaa nazı görünce bi uyuz oluyorum nasılda belli ediyo aslında yüzünden gözünden içindekilri..Nasıl birini arıyorlar merak ediyorum hafize bana tatlı geliyor ama nazla sevgi çok itici
daha paravan açmadan konuşmadan hmen yaşı söyledi ya adam senin için gelmiş kabul etme ama nezaketen konuş yani
bazı kelimelri hoş geliyordu hafizenin ama kızdım bu sefer hiç hoş davranmadı
evet yaa nazı görünce bi uyuz oluyorum nasılda belli ediyo aslında yüzünden gözünden içindekilri..
sevgi ağlıyo muydu az önce bi gözleri dolmuştu esra erol bişi dedi de ben mi kaçırdım :26: