- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 31
AhahaHolladanın ineğini kestik,portakallarını bıçakladık bunu duyan İtalyan oğlanlar gelir mi artık bu ülkeye :)) Kapatılsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhahaHolladanın ineğini kestik,portakallarını bıçakladık bunu duyan İtalyan oğlanlar gelir mi artık bu ülkeye :)) Kapatılsın.
Payzin hanım, ben feveran etmiyorum, öncelikle görüşümü söylüyorum. Asıl feveran eden sizlersiniz. Bana gün içerisinde fayda/izleme oranı olan birkaç program söyleyin de ben de size hak vereyim. Hangi program faydalı ki? Adı üstünde hepsinin tek amacı var o da rating. Diziler mi faydalı? Yoksa ses yarışması programları mı? Hangisi? Öyle kuru kuruya bu prgram kaldırılsın la olmuyor bu işler maalesef. Bence al birini vur ötekine. O nedenle tek bri program üzerine gitmenin hiç bir anlamı yok gözümde. İsteyen istediğini izlesin...Bu kadar önemsiz olduğunun bilincinde olduğunuza göre insanlarımız içinde faydalı ve gerekli olan bir karar da neden bu feveran ediyorsunuz.Günün neredeyse tam 4 saatini bu tür programlar karşısında geçiriyor insanımız ki çoğunlukla oyunlar üzerine kurulmuş bir sistem.Aynı saat aralığında faydalı programlar koyulursa o insanlar yine geçimini sağlamış olur.
Ne rahatsızlığı efendim. İzliyorsunuz zaten. Ben ortadaki kişiyim.Ülke de bir bu konu mu kaldı? Size ne efendim neden rahatsız oluyorsunuz?
Bence deLa havle vela kuvvet !
Payzin hanım, ben feveran etmiyorum, öncelikle görüşümü söylüyorum. Asıl feveran eden sizlersiniz. Bana gün içerisinde fayda/izleme oranı olan birkaç program söyleyin de ben de size hak vereyim. Hangi program faydalı ki? Adı üstünde hepsinin tek amacı var o da rating. Diziler mi faydalı? Yoksa ses yarışması programları mı? Hangisi? Öyle kuru kuruya bu prgram kaldırılsın la olmuyor bu işler maalesef. Bence al birini vur ötekine. O nedenle tek bri program üzerine gitmenin hiç bir anlamı yok gözümde. İsteyen istediğini izlesin...
Kapatılsın..İnat değil mi kapatılacak iştePayzin hanım, ben feveran etmiyorum, öncelikle görüşümü söylüyorum. Asıl feveran eden sizlersiniz. Bana gün içerisinde fayda/izleme oranı olan birkaç program söyleyin de ben de size hak vereyim. Hangi program faydalı ki? Adı üstünde hepsinin tek amacı var o da rating. Diziler mi faydalı? Yoksa ses yarışması programları mı? Hangisi? Öyle kuru kuruya bu prgram kaldırılsın la olmuyor bu işler maalesef. Bence al birini vur ötekine. O nedenle tek bri program üzerine gitmenin hiç bir anlamı yok gözümde. İsteyen istediğini izlesin...
Maalesef izleyenlerden değilim Eşim hep evde, en irite olduğu şey evlilik programları, kanal değişirken açsam insanlıktan çıkıyorNe rahatsızlığı efendim. İzliyorsunuz zaten. Ben ortadaki kişiyim.
İşte belli ettiniz kendinizi. Boş bir kapatılsın lafı...niye, yerine ne gelsin....yok. Siz bence izleyin bu programları size iyi gelecek gibi geldi bana.Kapatılsın..İnat değil mi kapatılacak işte
Dolusunu da siz anlamıyorsunuz bize de günahİşte belli ettiniz kendinizi. Boş bir kapatılsın lafı...niye, yerine ne gelsin....yok. Siz bence izleyin bu programları size iyi gelecek gibi geldi bana.
Canım sen anlat ben anlarım....anlatabilirsen tabiiiDolusunu da siz anlamıyorsunuz bize de günah
Yok ben zirvede bırakmayı severim.Canım sen anlat ben anlarım....anlatabilirsen tabiii
Hımmm....şimdi siz benim programla ilgim mi olduğunu ima ediyorsunuz. Uzaktan yakından ilgim yok. Ne bu programla ne de televizyonculukla. Hani aklınıza gelmemiş ya....gelmesin diye söyledim:))K Kazen konuyu 28 Aralık 2016 da açmış.
G guzelolmaksakonu 28 Aralık 2016 da üye olmuş.
Hayır aklıma hiçbirşey gelmedi benim.
Son sözü ben söyliim de ne söylersem söyliyim yaklaşımı. Neyin zirvesi, zirveyle konunun ilgisi ne...hadi bir şey daha söyleyin ben susacağım...son söz sizde olsun...ne diyebilirim ki, bu kadar işte.Yok ben zirvede bırakmayı severim.
Sende seyretme be kardeşim kumanda elinizde istedginiz kanalı açın bakın
Ne güzel itham ediyorsunuzZaten kimsede tv yok herkesin kaynana kaynata seyrediyor zaten:) gelinlerde denk geldikçe zaten..valla kimse izlemiyorsa bu Reyting nereden geliyor acaba izleyip izleyip üç maymunu mu oynuyoruz acep
Buna asla katılmıyorum hele survivorla bu programları bir tutmakGereksizliği konusunda survivor ile bir, buna katılıyorum. Her ikiside bana çok uzak bunu da belirteyim. İzleyici kesimi de aynı türden bu programların.
Özellikle son cümlelerini iyi dinleyin.
Off gene mi bor hikayesi
Normal hayatta kimseyi arkasindan bıcaklamiyoruz kimseyle yarışmıyoruz survivor sayesinde ögrendik