• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı esqerden gelin başı modelleri :)

olabilir canım.. ben tacdan vazgeçtim orkide çiçek taktırıcam opuyorumnanaktan sen modeli belirledinmi?

cnm toplu olcak we su tarz bi model olcak..ben tac takıcam aslında bide kafamda olan bişi daha war hangisi gusel olur bilmıorum sac bandı gibi olan seyler warya cicekli onlarda cok hosuma gidıo da bakalım

5978.jpg

cok güzel modeller var hem öyle agır topuz degil bunlar
dogal duruyor ben nişanımdada dogal olsun istedim kuaförümde iyidi tam istedigim gibi yaptı
inşş dügünümde de istedigimgibi olur aldım bazı modelleri canım saolasın

sen bilirsin canım ama taç daha şık dururyerimseniben
kuaforde deneriz artık prowada war nasılsa cnm ole bi bakarız housma gideni yaptırım
cok güzel modeller var hem öyle agır topuz degil bunlar
dogal duruyor ben nişanımdada dogal olsun istedim kuaförümde iyidi tam istedigim gibi yaptı
inşş dügünümde de istedigimgibi olur aldım bazı modelleri canım saolasın

rica ederim cnm inş dugunndede istedign gibi olur sacın

Valla sÜper ıkı model begendım bugun ve yarın dugun var coookk saol aradıgım bunlradı ama tarıf edemıyrdum emegıne saglıkkk

ayyyyyyyyyyy ilk modele asik oldum resmeeeeeeeeeeen:asigim:
emegine saglik cnmmm opuyorumnanaktan

ben de ilk modeli beğendim. kayınımın düğününde şifon tuvalet üserine bu ya da benzeri bir model yaptıracağım. emeğine sağlık.

eva longarıa parkerin ki çok hoş zaten çok beğenirim o hatunu :)
paylaşım için teşekküler

esqer teşekkürler paylaşım için. çok hoş iki model var, ardarda koymuşsun, zamanı geldiğinde hiç kararsızlık yaşamayacağım sanırım, çok hoşuma gitti çünkü...ohaoldumsmile

kolaylıklar diliyorum.

iyide gelin başıyla hiç alakası yokki bunların:uhm:

bunlar gelin bası değil şekerim,topuz modelleri

sizin gelin başından anladığınız kafanın tepesine sımsıkı toplanıp bolca spreylenmiş saçlarsa yapacak bişey yok:1closedeyes:

bunlar bal gibide gelin başı...çoğu zaten gelinlikli fotoğrafların dikkat ettiysenizzzz

ha gelinlikli olmayanlarda bi taç,bi çiçek,bi duvakla gelin başı olabilecek tarzda....

modellerin çoğunu çok beğendim canım eline sağlık..çok zarif ,şık modeller var içlerinde...

bi kaç tanesini çaldımhihoyyyt

ben de ilk modele hasta oldum. esqer eklediğin gelinbaşlarının hepsi müthiş. tarzını çok beğendim :lepi:

Valla sÜper ıkı model begendım bugun ve yarın dugun var coookk saol aradıgım bunlradı ama tarıf edemıyrdum emegıne saglıkkk
tsk ederm cnm işine yaraduysa ne mutluopuyorumnanaktan
DUGUN ICIN BUNU DUSUNUYRUM SUPERsositososito
opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyyy ilk modele asik oldum resmeeeeeeeeeeen:asigim:
emegine saglik cnmmm opuyorumnanaktan
ben tsk ederım cnmmmmmm
ben de ilk modeli beğendim. kayınımın düğününde şifon tuvalet üserine bu ya da benzeri bir model yaptıracağım. emeğine sağlık.

opuyorumnanaktan

eva longarıa parkerin ki çok hoş zaten çok beğenirim o hatunu :)
paylaşım için teşekküler
opuyorumnanaktan
esqer muhtesemsın tek kelımeyle.tesekkurler

esqer teşekkürler paylaşım için. çok hoş iki model var, ardarda koymuşsun, zamanı geldiğinde hiç kararsızlık yaşamayacağım sanırım, çok hoşuma gitti çünkü...ohaoldumsmile
kolaylıklar diliyorum.

tsk ederım cnmopuyorumnanaktan

sizin gelin başından anladığınız kafanın tepesine sımsıkı toplanıp bolca spreylenmiş saçlarsa yapacak bişey yok:1closedeyes:

bunlar bal gibide gelin başı...çoğu zaten gelinlikli fotoğrafların dikkat ettiysenizzzz

ha gelinlikli olmayanlarda bi taç,bi çiçek,bi duvakla gelin başı olabilecek tarzda....

modellerin çoğunu çok beğendim canım eline sağlık..çok zarif ,şık modeller var içlerinde...

bi kaç tanesini çaldımhihoyyyt
alkisalkisalkistsk ederım cnmmmmopuyorumnanaktan
ben de ilk modele hasta oldum. esqer eklediğin gelinbaşlarının hepsi müthiş. tarzını çok beğendim :lepi:
begenmene sewındım cnmopuyorumnanaktan
yüreğine saplık cnm..harikalar..

tsk ederım opuyorumnanaktantatlımm

Back