• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı esqerden gelin başı modelleri :)

Styled&

ben de açık bir gelin saçı istiyorum nereden baksan 2 aydır model arıyodum standart şeylerden sıkılmıştım artık. çoookk sağol senin sayende baya model buldum göstericem kuaföre . çok güzel modeller bulup paylaşmışsın emeğine sağlık esqer

ben de açık bir gelin saçı istiyorum nereden baksan 2 aydır model arıyodum standart şeylerden sıkılmıştım artık. çoookk sağol senin sayende baya model buldum göstericem kuaföre . çok güzel modeller bulup paylaşmışsın emeğine sağlık esqer
rica ederim cnmmm opuyorumnanaktan
hiçbirini beğenmedim..

opuyorumnanaktan

ayy ayyy modeller süpeeerr bayıldım hepsine ayrıca hepside gelin başı yani bu saçını nasıl görmek istediğinle bağlantılı.. saçlarını açık sevenler için harika modeller war eline sağlık cnm...alkisalkisalkis

HEPSİ DE BİRBİRİNDEN GÜZEL ,EMEĞİNE SAĞLIK TATLIM,ÇOK FİKİR VERDİ BANA DA HERKES GİBİopuyorumnanaktan

valla bunlar bal gibi de gelinbaşı üstlik de cidden güzeller haftaya kuaförüme buradan seçtiğim resimlerle gidicem

Back