Gelinbaşı ve Gelin Tacı esqerden gelin başı modelleri :)

tsk ederım bidneemm saollopuyorumnanaktan
HEPSı DE BıRBıRıNDEN GÜZEL ,EMEĞıNE SAĞLIK TATLIM,ÇOK FıKıR VERDı BANA DA HERKES GıBıopuyorumnanaktan
saoll cnmm benm opuyorumnanaktan
valla bunlar bal gibi de gelinbaşı üstlik de cidden güzeller haftaya kuaförüme buradan seçtiğim resimlerle gidicem

bende burdan birine karar wercem cnm daha acık mı toplu mu ona karar weremedım bi prowaya gidiym de ole artık netleşir kafamda..herkesn fikrine saygım war ama bunlarada gelin başi dememek cok komik bence kaydirigubbakcemile3 begnmedım dese tamam dicem yerimseniben

Bazı arkadaşların ve yakın tarihe kadar kuaförlerimizin gelin saçından anladığı sanırım bir ton spreyle şekil verilmiş kaskatı saçlar. Doğal, sade, yapış yapış görünmeyen ve uçuşan gelin saçlarını oldum olası beğenmişimdir. Öyle de yaptıracağım saçımı allah nasip ederse.
Modelleri için sağ ol bir çoğu çok hoş. Ve diyorum ki, yabancılar bu işi biliyor. Nihayet bizim kuaförlerimz de bu anlayışa ulaştı gibi görünüyor.

Bu da benden olsun, nişan saçım:

tsklerrrrrr opuyorumnanaktanewet cnm ayenn senn soledıgın gibi saclara gelın bası dıolar ki bunlar gelın bası gibi gelmıo goslerıne..herkesn kendi zewkidr saygım war opuyorumnanaktan senn sacında cok hos olmus cnm nette buna benzer bi model wardı o model mi bu yoksa kuaforde mi begendn

Rica ederim canım.opuyorumnanaktan
İnternette beğenmiştim buna benzet bir model canım, sanırım aynı modelden bahsediyoruz. Bu arada ben de teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

+10000 diyerek katılıyorum sana... beğendiğim modelede gelin saçı değilde davet saçı denildi... ben sevmiyorum öle kabarık kabarık çoğu merinos koyunu gbi lülük duran saçları... sennde nişan saçın çok hoş çok zarif olmuş... kınama bende b öel bişey düşünüyorum...

otarz saç yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum iki hoplamada saç dağılıyo bozuluyo mesela bende böyle bi saç düşünüyodum vazgeçtim çünkü kuaförüm hemen bozulacağını söyledi

otarz saç yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum iki hoplamada saç dağılıyo bozuluyo mesela bende böyle bi saç düşünüyodum vazgeçtim çünkü kuaförüm hemen bozulacağını söyledi

ısrarla tavsiyeni anlıyorum... ama önemli olan nikahımda bozulmasın... oldum olası sevemedim derli toplu saçları ( biraz paspalım o yüzden sanırım kaydirigubbakcemile3 )
nikahı çıkaralım sonrası allah kerim... zemuszemus

biraz dağınık modeller çabuk bozuluor o doğru. ama bu biraz da kişisel bence. benim saçım hiç maşa falan tutmaz mesela bende toplu düzgün birşey uygun olur. ama dağınık daha doğal modelleri daha çok beğeniyorum :) hepsi çok güzel.

Rica ederim canım.opuyorumnanaktan
İnternette beğenmiştim buna benzet bir model canım, sanırım aynı modelden bahsediyoruz. Bu arada ben de teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
Şenizewet cnm o zamn bahsettıgmz model aynı onunda sacı sarıydı we papatyalar wardı sacında

hiç o yonunu dusunmnemiştim bide benm saclarım ince telli we cbk salıo kendini gerci bi duggune giderken yaptrmıstım we bi sprey sıkmıslardı sacıma we sacım hiç bosulmamıstı yani dalgalar salmamiştı kendnii..kuaforumede dogal dagınık topuz istedigimi solemiştm we gayet hos olur demişti hiç tawsıye etmm de demedi ama bakalım ya kafama takıldı bak şimdieyvahedigeldismile

Son düzenleme:
esqer nişanımda saçlarım çok güzel olmuştu bukleler yapıp yandan toplatmıştım çok doğal bi görünümü vardı ama oynadıkça ve sıcaktan biraz kendini bıraktı saç ince telli olduğu zaman çabuk bozuluyo benim kafamda çok karışık nasıl bişey yaptırıcama bi türlü karar veremedim:1no2:

cnm sanırım bu birazda kuafrle alakalı bişi niaşnmda yaptrdıgım sacım ilkbasta guseldi ama ewe geldigm andan itibaren bosulmaya basladı saldı kendini iice..yakınımn dugunndede yine masa yaotrıp yandan toplatmıstım we hiç bosulmamsıt sprey sıkmıstı bide sacıma ama o bildgimz spreyden deil baska bişimiş kuafr ii olunca sorun olmaz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…