:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende merak ettim gelin saçı nasıl oluyo..... topuzdan değil mi:))))
tsk ederım bidneemm saollopuyorumnanaktanayy ayyy modeller süpeeerr bayıldım hepsine ayrıca hepside gelin başı yani bu saçını nasıl görmek istediğinle bağlantılı.. saçlarını açık sevenler için harika modeller war eline sağlık cnm...alkisalkisalkis
saoll cnmm benm opuyorumnanaktanHEPSı DE BıRBıRıNDEN GÜZEL ,EMEĞıNE SAĞLIK TATLIM,ÇOK FıKıR VERDı BANA DA HERKES GıBıopuyorumnanaktan
valla bunlar bal gibi de gelinbaşı üstlik de cidden güzeller haftaya kuaförüme buradan seçtiğim resimlerle gidicem
buna karar verdim en sonunda kesin kez ve son kararım.... saol esqer yaaa sayende valla derdim kalktı üstümden... olumunekankayizsmile
buna karar verdim en sonunda kesin kez ve son kararım.... saol esqer yaaa sayende valla derdim kalktı üstümden... olumunekankayizsmile
cok sewındm cnm walla yardımcı olduysam ne mutlu opuyorumnanaktan bende eger toplu bişi yaptrrsam onu yaptrıcam aynı modelde karar kılmısız desene :)
çok güzel modeller var sağol canım bende aldım bikaç dene opuyorumnanaktan
Bazı arkadaşların ve yakın tarihe kadar kuaförlerimizin gelin saçından anladığı sanırım bir ton spreyle şekil verilmiş kaskatı saçlar. Doğal, sade, yapış yapış görünmeyen ve uçuşan gelin saçlarını oldum olası beğenmişimdir. Öyle de yaptıracağım saçımı allah nasip ederse.
Modelleri için sağ ol bir çoğu çok hoş. Ve diyorum ki, yabancılar bu işi biliyor. Nihayet bizim kuaförlerimz de bu anlayışa ulaştı gibi görünüyor.
tsklerrrrrr opuyorumnanaktanewet cnm ayenn senn soledıgın gibi saclara gelın bası dıolar ki bunlar gelın bası gibi gelmıo goslerıne..herkesn kendi zewkidr saygım war opuyorumnanaktan senn sacında cok hos olmus cnm nette buna benzer bi model wardı o model mi bu yoksa kuaforde mi begendn
Bazı arkadaşların ve yakın tarihe kadar kuaförlerimizin gelin saçından anladığı sanırım bir ton spreyle şekil verilmiş kaskatı saçlar. Doğal, sade, yapış yapış görünmeyen ve uçuşan gelin saçlarını oldum olası beğenmişimdir. Öyle de yaptıracağım saçımı allah nasip ederse.
Modelleri için sağ ol bir çoğu çok hoş. Ve diyorum ki, yabancılar bu işi biliyor. Nihayet bizim kuaförlerimz de bu anlayışa ulaştı gibi görünüyor.
otarz saç yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum iki hoplamada saç dağılıyo bozuluyo mesela bende böyle bi saç düşünüyodum vazgeçtim çünkü kuaförüm hemen bozulacağını söyledi
Şenizewet cnm o zamn bahsettıgmz model aynı onunda sacı sarıydı we papatyalar wardı sacındaRica ederim canım.opuyorumnanaktan
İnternette beğenmiştim buna benzet bir model canım, sanırım aynı modelden bahsediyoruz. Bu arada ben de teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
otarz saç yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum iki hoplamada saç dağılıyo bozuluyo mesela bende böyle bi saç düşünüyodum vazgeçtim çünkü kuaförüm hemen bozulacağını söyledi
esqer nişanımda saçlarım çok güzel olmuştu bukleler yapıp yandan toplatmıştım çok doğal bi görünümü vardı ama oynadıkça ve sıcaktan biraz kendini bıraktı saç ince telli olduğu zaman çabuk bozuluyo benim kafamda çok karışık nasıl bişey yaptırıcama bi türlü karar veremedim:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?