• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esprili davetiye modeller :)

gozde_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
313
2
96
35
İstanbul
esprilidavetiyeler2.jpg

esprilidavetiyeler4.jpg

esprilidavetiyeler3.jpg

esprilidavetiyeler5.jpg

esprilidavetiyeler6.jpg

esprilidavetiyeler7.jpg

esprilidavetiyeler8.jpg

sanatsaldavetiyemodelle.jpg

:roflol::roflol:

cok sirinler cok begendim
kizkardesimde allahin izniyle 10cu ayda evlenicek insallah ama onlar davetiyesinde siir diilde hikaye gibi bisey istiyolar yani damadimiz duygularini cok güzel ifade ediyo hikayelerini kendi yazicak ve davetiylerini ferman gibi yaptircaklar
allahim herkezin gönlüne göre versin insallah

şöyle kuzulu birşey yokmu :D ben sevgilime kuzum diyorum hep kesin kuzu modeli yaptıracağım

nikahsekeri1024.JPG

arkadaşlar çok ilginç bir nikah sekeri buldum ve hemen bu gün siparişini verdim.nikahsekerim iki adet polyester gelin damat bebekten olusuyor.uzun zamandır komik bir seker arıyordum buldum.davetiyemde ona takım oluyor.
buda onun takımı davetiyelerim
günesdavetiye.JPG

umarım beyenmişsinizdir.
başka alternatifler görmek için
sitesinden bakın arkadşlar http://www.nikahsekerimiz.com belki sizin zevkiniz farklıdır.daha çok ceşitli ürün vardı ben bunu sectim

Hani film şeridi gibi olan bi davetiye var ya,fotoğraf negatifi gibi de duran,ondan görmüştüm birinde ama üzerlerinde gelin ve damadın resimleri vardı...birer tane bebeklik resimleri,bi el ele normal resimleri,en son karede de gelin ve damat olmuş halleri,ve siyah beyazdı,çok otantik be hoştu..resimlerin altında da kısa cümleler vardı...fikir olabilir diye yazdım.

nikahsekeri1024.JPG

arkadaşlar çok ilginç bir nikah sekeri buldum ve hemen bu gün siparişini verdim.nikahsekerim iki adet polyester gelin damat bebekten olusuyor.uzun zamandır komik bir seker arıyordum buldum.davetiyemde ona takım oluyor.
günesdavetiye.JPG

umarım beyenmişsinizdir.
sitesinden bakın arkadşlar Nikah Şekeri - Nikah Şekeri Üretimi ve Satış belki sizin zevkiniz farklıdır.daha çok ceşitli ürün vardı ben bunu sectim

harikasın yaaa çok güzel seçim olmuş :lepi: :lepi:
çok beğendimkaydirigubbakcemile5
allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq: :nazar:

ay çok şekerler yaaa

benim zamanımda yoktu böyle mafoldumben

yada benim haberim yoktu :1rolleyes:

evet hepsi de çok güzeller ama ben yinede böyle bir davetiye yaptırmam heralde .

nikah şekerlerine bayıldım. benim davetiyemde böyle karikatürlüydü. benden sonra evlenen arkadaşlarımda çok beğenip hepsi aynı model yapmıştı. hem esprili hemde değişik duruyor :dance:

nikahsekeri1024.JPG

günesdavetiye.JPG

umarım beyenmişsinizdir.
sitesinden bakın arkadşlar Nikah Şekeri - Düğün Şekerleri - Davetiye Üretimi ve Satış belki sizin zevkiniz farklıdır.daha çok ceşitli ürün vardı ben bunu sectim

çok şirin.....nikah şekerini yerim...zemuszemus

xelyum cok sirinler gercekten.
Peki tepkiler nasildi, cok merak ettim.
Kesin cok tatli bulmuslardir.

Back