• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşofmanla uyuyabilir misiniz?

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Iyi gecelee hanimlar, normalde daima rahat pijamalarimla uyurum ,fakat bugün bide esofmanla uyumayi deniyim dedim. Olmuyor anam😂 o tatafa bu tarafa dön uyuyamiyordum. En son cektim rahat pijamami ustume ohh dünya varmis dedim😂. Benmi cok rahatim yoksa aranizda esofmanla da uyuyanilen var mi?🤗

Mutlaka % pamuklu olması gerekiyor uyku için giyilen gecelitke pamuklu olması uyku daha çabuk uyutuyor, bilimsel olarakta kanıtlanmıştır

Iyi gecelee hanimlar, normalde daima rahat pijamalarimla uyurum ,fakat bugün bide esofmanla uyumayi deniyim dedim. Olmuyor anam😂 o tatafa bu tarafa dön uyuyamiyordum. En son cektim rahat pijamami ustume ohh dünya varmis dedim😂. Benmi cok rahatim yoksa aranizda esofmanla da uyuyanilen var mi?🤗
Ben de uyuyamam oyle .ya pijama ya gecelik olucak.eskiden taytla uyurdum.gecelige gecince onlar da rahatsiz gelmeye basladi

2 çocuk annesi olarak her yerde ve her şekilde uyuyabilirim. Üzerimde o an ne olduğunun hiçbir önemi yok 😄

Back
X