- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
- Konu Sahibi Dilberimmm
-
HahahahaBenim annem 155 civarı bir kadın, cep annesi diye severim kendisini
Haşortmanını yan bağlama kurbanın olayım, sen kendini uzun sanma aaaaaaaaaaaaaaa
Valla turk kadınına göre gayet iyiyimortalama alırsak
ahh bu benayıptır söylemesi bazen yüzümü yıkamadan bırakıp geliyorum okula.maksat uykum kaçmasınnn
İnditexe bak jogger pantolon diye geçiyorlarEvet bu tarzı istiyorum. Tabıkıde pazar esofmanı sormuyorum dizi cıkmısbu tarzdan yapmak istiyorum ıyı bir esofman arayısı a cıkayım
benim ayaklar pedallara yetişmiyor en öne çekiyorum koltuğu.arabanın bile mini boyunu aldım kendime göre.paça boyu kestirmeye verdiğim paralarla da bir ev alırdım bugüne dekHahahaha
Bi kuzenim var acayip komik biridir, evlerine gitmiştim köyde evleri neyse işte, pencereden bir şey silkeleyecektim, duuuuur dedi ay noldu dedim sandalyeyi aldı önüme getirdi çık belki yetişemezsin dedi
Ben de beğeniyorum erkek montlarınıÖyle deme ya ben bi mont aldım erkek montu şişmelerden xxl oversize giyiyorum eşim onun xl cını giyiyor baya kilolu düşün ama çok güzel oluyor oylede altta aşortman
AushahehehehHahahaha
Bi kuzenim var acayip komik biridir, evlerine gitmiştim köyde evleri neyse işte, pencereden bir şey silkeleyecektim, duuuuur dedi ay noldu dedim sandalyeyi aldı önüme getirdi çık belki yetişemezsin dedi
göz var nizam var kısayız işte dümdükk.nasıl saklayalım?takma bacak mı edinelim sopaların üstünde mi yürüyelim?kısayız kısaaaaAy arkadaş grubuna bu konuyu attım arkadaşım ben kendimi kısa görmüyorum boyum gayet iyi Allaha hamdolsun yazmısçıldırıyorum ya bazı insanlar asla kabullenemiyor
Ahhahaha ya çok dalgacı komik biri ciddiye almadımAushaheheheh
Bu çok ağır olmuş ya
Bu arada ben kısa olmayı isterdim, yaşlanmıyor kısalar daima çıtır oluyorlar.
Malum uzunlar yerçekimine daha fazla maruz kalıyor, kilo alsa hükümet gibi görülüyor vs vs.
Böyle çıtı pıtı iyidir, bodur tavuk her dem piliçtir
Konu sahibi gibi hani çok kısa demiyelimde uzun da demiyelimAy arkadaş grubuna bu konuyu attım arkadaşım ben kendimi kısa görmüyorum boyum gayet iyi Allaha hamdolsun yazmısçıldırıyorum ya bazı insanlar asla kabullenemiyor
Ben de dedim vallahi billahi kısasıngöz var nizam var kısayız işte dümdükk.nasıl saklayalım?takma bacak mı edinelim sopaların üstünde mi yürüyelim?kısayız kısaaaa
Bak benim görümcem 1.80 abartmıyorum ama ciddiyim.Ben mesela yanında komplekse falan giriyorum.Arkadaşına ayıp olmasın amaAy arkadaş grubuna bu konuyu attım arkadaşım ben kendimi kısa görmüyorum boyum gayet iyi Allaha hamdolsun yazmısçıldırıyorum ya bazı insanlar asla kabullenemiyor
Kız 160Konu sahibi gibi hani çok kısa demiyelimde uzun da demiyelim
Bak benim görümcem 1.80 abartmıyorum ama ciddiyim.Ben mesela yanında komplekse falan giriyorum.Arkadaşına ayıp olmasın ama.
Ay bir de iki çocuk yapmış incecik hala.Fazla yanında durmamaya özen gösteriyorum
Görümcen mii nemesisAy bir de iki çocuk yapmış incecik hala.Fazla yanında durmamaya özen gösteriyorum.
uzun yıllar önce rahmetli Naim Süleymanoğlu ile bowling salonunda karşılaşmıştımşöyle yanında durdum .amanın dedim içimden ne uzun kadınımm bennnnnnn.Züğürt tesellisi olmuştu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?