Esofman 😃dertmı bilemedim

Benim annem 155 civarı bir kadın, cep annesi diye severim kendisini
Hahahaha
Bi kuzenim var acayip komik biridir, evlerine gitmiştim köyde evleri neyse işte, pencereden bir şey silkeleyecektim, duuuuur dedi ay noldu dedim sandalyeyi aldı önüme getirdi çık belki yetişemezsin dedi

Hahahaha
Bi kuzenim var acayip komik biridir, evlerine gitmiştim köyde evleri neyse işte, pencereden bir şey silkeleyecektim, duuuuur dedi ay noldu dedim sandalyeyi aldı önüme getirdi çık belki yetişemezsin dedi
benim ayaklar pedallara yetişmiyor en öne çekiyorum koltuğu.arabanın bile mini boyunu aldım kendime göre.paça boyu kestirmeye verdiğim paralarla da bir ev alırdım bugüne dek

Hahahaha
Aushaheheheh
Bu çok ağır olmuş ya

Bu arada ben kısa olmayı isterdim, yaşlanmıyor kısalar daima çıtır oluyorlar.
Malum uzunlar yerçekimine daha fazla maruz kalıyor, kilo alsa hükümet gibi görülüyor vs vs.
Böyle çıtı pıtı iyidir, bodur tavuk her dem piliçtir

Ay arkadaş grubuna bu konuyu attım arkadaşım ben kendimi kısa görmüyorum boyum gayet iyi Allaha hamdolsun yazmıs çıldırıyorum ya bazı insanlar asla kabullenemiyor
göz var nizam var kısayız işte dümdükk.nasıl saklayalım?takma bacak mı edinelim sopaların üstünde mi yürüyelim?kısayız kısaaaa

Ahhahaha ya çok dalgacı komik biri ciddiye almadım

Evet ben de boyumu seviyorum
16 17 duruyorsun dediklerinde çok mutlu oluyorum

Ay arkadaş grubuna bu konuyu attım arkadaşım ben kendimi kısa görmüyorum boyum gayet iyi Allaha hamdolsun yazmıs çıldırıyorum ya bazı insanlar asla kabullenemiyor
Bak benim görümcem 1.80 abartmıyorum ama ciddiyim.Ben mesela yanında komplekse falan giriyorum.Arkadaşına ayıp olmasın ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…