Hangisinden bahsediyorsun canim? Aslinda isinma icin esneme hareketlerini ben dogru bulmuyorum. Kaslarin zedelenme ihtimali artiyor. Bence isinma icin hafif kosma, yerinde ziplama, jumping jack , yürüme türü seyler daha uygun kaslar isinmis oluyor. Bu konuda da mi baslik acalim? Hay Allah forumdan atilacagim sonunda.Son ekledigin videoyu hem isinma hem siguma ivin kullanabilir miyiz canim?
Paylasim icin tesekkurler..
:))) cok yararli bir sey yapiyorsunHangisinden bahsediyorsun canim? Aslinda isinma icin esneme hareketlerini ben dogru bulmuyorum. Kaslarin zedelenme ihtimali artiyor. Bence isinma icin hafif kosma, yerinde ziplama, jumping jack , yürüme türü seyler daha uygun kaslar isinmis oluyor. Bu konuda da mi baslik acalim? Hay Allah forumdan atilacagim sonunda.
Evet senin yaptigin daha dogru. O videoya isinma yazmislar ama bence esneme icin daha uygun. Bir kere bu tür esneme hareketlerinden sonra kaslar cok gevseyip yumusuyor. Ardindan zor kas hareketleri ile spor yapinca bana göre sakatlanmalar daha fazla olur. Hafif kardio tarzi isinmalar daha uygun. Isinma basligi da actim. Videolari inceleye inceleye ekleyecegim canim.:))) cok yararli bir sey yapiyorsunisinma ve soguma yazmissin ya bi videonun basina ondan bahsettim.. Ben isinmak icin zunba tarzi seyler yapiyorum. Yanlis mi? Maksat kaslari calistirmak vucudu isitmak mi yoksa kaslari calistirmabin da dogru bir yolu var mi?