Esneme...

derya1970

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
4.588
3.315
Merhaba arkadaslar... Basliklarimin arasina esneme videolari ekliyorum hep ama bu konuda birkac soru aldim o yüzden bizim icin bu kadar önemli olan esneme de ayri bir basligi hakediyor dedim. Spor öncesi mutlaka isinmamiz gerektigi gibi spor sonrasi mutlaka esneme hareketleri de yapmamiz gerekli. Bu basit esneme hareketleri olur, yoga esneme hareketleri olur farketmez... Hatta vakit ayirabiliyorsak haftada 1-2 gün kisa sadece esneme iceren videolar yaparsak kaslarimizi cok mutlu etmis oluruz, tabii onlar da bizi mutlu eder. Sizlere buradan örnek esneme videolari paylasacagim.

Isinma ve soguma olarak yapilabilecek benim de cok sevdigim bir video...

Son ekledigin videoyu hem isinma hem soguma icin kullanabilir miyiz canim?
Paylasim icin tesekkurler..

Son ekledigin videoyu hem isinma hem siguma ivin kullanabilir miyiz canim?
Paylasim icin tesekkurler..
Hangisinden bahsediyorsun canim? Aslinda isinma icin esneme hareketlerini ben dogru bulmuyorum. Kaslarin zedelenme ihtimali artiyor. Bence isinma icin hafif kosma, yerinde ziplama, jumping jack , yürüme türü seyler daha uygun kaslar isinmis oluyor. Bu konuda da mi baslik acalim? Hay Allah forumdan atilacagim sonunda.

:))) cok yararli bir sey yapiyorsun isinma ve soguma yazmissin ya bi videonun basina ondan bahsettim.. Ben isinmak icin zunba tarzi seyler yapiyorum. Yanlis mi? Maksat kaslari calistirmak vucudu isitmak mi yoksa kaslari calistirmabin da dogru bir yolu var mi?

Evet senin yaptigin daha dogru. O videoya isinma yazmislar ama bence esneme icin daha uygun. Bir kere bu tür esneme hareketlerinden sonra kaslar cok gevseyip yumusuyor. Ardindan zor kas hareketleri ile spor yapinca bana göre sakatlanmalar daha fazla olur. Hafif kardio tarzi isinmalar daha uygun. Isinma basligi da actim. Videolari inceleye inceleye ekleyecegim canim.

Alt bacak icin esneme hareketleri. Özellikle o kismim kalin diyenlere...

Ic bacak, kalca yanlari, alt bacaga iyi gelen bir esneme yogasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…