- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.881
Tamam canımevet listemiz devam ediyor hatta yeniden başladık 15 mart pazartesi ilk bildirimler gelecek
bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim ama bildirimlerde bildirmediğiniz zaman tablodan siliyorum bilginiz olsun
Delirella
@Blue0Pink
@sPatz
@guziss35
@GuZeLHaTuN007
@zeynepp444
FitVenus
@sutlaacc
@cemus
@Rzgr_elf
@minnolocco
RedGirl
canlar esnek çalışmalar bitti
15 mart pazartesi günü tam gaz başlıyoruz inş
bilginiz olsun devam etmek isteyenlerde
istemeyenlerde lütfen çok rica ediyorum
bildirsin canlar çünkü istemeyenleri silicem tablomuz kalabalık olmasın
çünkü bildirilmeyince motivemiz bozulmasınn
15 mart pazartesi bildirim yapmayanları da salı günü silicem inş
Tamamdır o zamannnnbildirim günleri etiketliyeceğim unutursanız o gün görmezseniz 1 gün beklerim ertesi gün silerim
Bende boyum 1.65 1 hafta önce kilom 85 idi pazar günleri tartilabilirim ben ona gore tartı gününüz varsa eğer çünkü evimde yok kv orada tartılıyorum. Bende aralıkta başlamıştım o zaman 90 idim 6 kilo verebildim sadace 84 e düştüm 85 olmuşum hedefim benimde 65 olmakevet listemiz devam ediyor hatta yeniden başladık 15 mart pazartesi ilk bildirimler gelecek
bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim ama bildirimlerde bildirmediğiniz zaman tablodan siliyorum bilginiz olsun
ne demek canım benim ilerde yine başlamak istersen bekleriz çok öpüyorum sağol varolBeni de silebilirsin emeklerin için teşekkürler
Tamamdır hosbulduk saolunmuhursuzpusula , minnnnnak yeni arkadaşlarım sizide tablomuza ekledim bi kontrol edersiniz yanlış bişey yazdıysam düzeltirim bu ayki hedefinizede 2 kilo eksik yazdım bilginiz olsun tekrar hoşgeldiniz
Tatlım beni de alır mısın listeye..Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
���
No isimler Boylar baş. k.
3 şbthed.k. güncel 15.03 19.03 26.03 31.03 Aylık Hedef 1 eylemsevcan 1,58 61.3 53 devam - - - 59 2 Delirella 1.65 67 63 devam - - - 65 3 @Blue0Pink 1.70 64.8 55 - - - - 62 4 @sPatz 1.63 58.5 55 - - - - 57 5 muhursuzpusula 1.47 87 65 devam - - - 85 6 minnnnnak 1.65 85 65 devam - - - 83 7 @zeynepp444 1.74 80 70 devam - - - 76 8 - - - - 9 - - - - - 10 @cemus 1.70 77.5 68 - - - 76 11 @Rzgr_elf 1.60 70 60 - - - 69 12 @Minnolokko 1.67 69.2 55 - - - 68 13 RedGirl 60.7
Merhabalarrr Canlarrrrr
bizim özel kurallarımız yok biraz özgür takılıyoruz
iş beyinde bitiyor dikkat ama hep dikkatli olacaz işin sırrı burda yatıyor o kadar
herhangi bir diyet listesi de şart değil isteyen istediğini yapar
ama genede aşağıya örnek bir liste koydum
Örnek listemiz;
(Bu Ayça KAYA'nın 1 günde yarım kilo verdiren diyet listesi)
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Bir de günde yarım saat egzersiz veya yarımsaat tempolu yürüyüş...
Eki Görüntüle 1061447 bu halden:Eki Görüntüle 1061448 bu hale gelme isteğimizdir tüm çabamızz...
Kaçla başlamıştın?Şoktayım 62.10 diyor D tartım mi bozuldu acabaaaabu arada 23 haftalık oldum.
62 kilo ile hamile kaldım ama ilk 4 ay mide bulantısından dolayı 2 kilo verdim şimdi yine 62 kiloyum 28. Haftaya kadar ne kadar az aldım o kadar iyi çünkü sonrasını hesaplamak zor oluyor çocukta bayağa kilo almaya başladığı için plesantayla beraber.Kaçla başlamıştın?
Tabiiki alırım canım hoşgeldinn 15 mart pazartesi günü güncel kilonu bildirim yap inş senidebtablomuza eklerim hayırlı uğurlu olsunnTatlım beni de alır mısın listeye..
Boyum 1.64..85 kilo ile başladım. Şu an 84 üm.. Hedefim 55..
Ay ben de diyet haftasını söylüyorsun sandımdı62 kilo ile hamile kaldım ama ilk 4 ay mide bulantısından dolayı 2 kilo verdim şimdi yine 62 kiloyum 28. Haftaya kadar ne kadar az aldım o kadar iyi çünkü sonrasını hesaplamak zor oluyor çocukta bayağa kilo almaya başladığı için plesantayla beraber.
Teşekkür ederimmTabiiki alırım canım hoşgeldinn 15 mart pazartesi günü güncel kilonu bildirim yap inş senidebtablomuza eklerim hayırlı uğurlu olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?