Esnek Diyet Arkadaşlığı

evet listemiz devam ediyor hatta yeniden başladık 15 mart pazartesi ilk bildirimler gelecek
bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim ama bildirimlerde bildirmediğiniz zaman tablodan siliyorum bilginiz olsun

Tamam canım Boyum 1,47 kilomda 86,7 (en son geçen cuma tartılmıştım o yüzden bilemiyorum ama 87 desek daha doğru olur bence) Hedefim öncelikle 65 kilo olmak :)

Beni de silebilirsin emeklerin için teşekkürler

Bende boyum 1.65 1 hafta önce kilom 85 idi pazar günleri tartilabilirim ben ona gore tartı gününüz varsa eğer çünkü evimde yok kv orada tartılıyorum. Bende aralıkta başlamıştım o zaman 90 idim 6 kilo verebildim sadace 84 e düştüm 85 olmuşum hedefim benimde 65 olmak

Tatlım beni de alır mısın listeye..
Boyum 1.64..85 kilo ile başladım. Şu an 84 üm.. Hedefim 55..

Kaçla başlamıştın?
62 kilo ile hamile kaldım ama ilk 4 ay mide bulantısından dolayı 2 kilo verdim şimdi yine 62 kiloyum 28. Haftaya kadar ne kadar az aldım o kadar iyi çünkü sonrasını hesaplamak zor oluyor çocukta bayağa kilo almaya başladığı için plesantayla beraber.

canlar 15 mart pazartesi kiloları bekliyorum etiketlicem de çok sıkı giriyoruz o yüzden bildirmeyenleri salı silicem bilginiz olsun

Ay ben de diyet haftasını söylüyorsun sandımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…