• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sabah tartildim 63.10 çıktı
5 günde 1 kilo almışım gibi 🙀 ama bu sefer şişliğim de var bir kaç gündür... Neden bilmiyorum hiç. Yürüyüş te yapıyorum hâlbuki

Sabah tartildim 63.10 çıktı
5 günde 1 kilo almışım gibi 🙀 ama bu sefer şişliğim de var bir kaç gündür... Neden bilmiyorum hiç. Yürüyüş te yapıyorum hâlbuki
o şişliktir canım korkma bak benim 61.5 - 62 öçıkıyordu epeydir geçen 59.9 çıktı şimdi yine 62 çıkıyo sorund eğil demekki dikkat edince 59.9u yine görecem inş ve artık başladım onu bir an önce görmek istiyorum

o şişliktir canım korkma bak benim 61.5 - 62 öçıkıyordu epeydir geçen 59.9 çıktı şimdi yine 62 çıkıyo sorund eğil demekki dikkat edince 59.9u yine görecem inş ve artık başladım onu bir an önce görmek istiyorum
İnşallah ben dogurunca önce 59 sonra 50 görürüm😅 yolumsizinkinden çok daha uzun

Ellssa Ellssa canım seni ekledim tablomuza bir bilgilerini kotrol edersin yanlışlık falan varsa düzeltirim inş aylık hedefine de 80 yazdım iyimi zaten 14 gün kldı bu ay bitiyo ancak olur

eylemsevcan eylemsevcan merhaba canım.
benim güncel 54,9
Diyetisyene gidiyorum yazışmıştık seninle. 2 ayda 6 kilo verdim.
Darısı başınıza kızlar. O kadar keyifli ki aynada kendini zayıflamış görmek, beğendiğin şeyleri giyebilmek.

Beni de ekle lütfen canım.Biraz daha vermek istiyorum 2-3 kilo kadar .

benim güncel 54,9
Darısı başınıza kızlar. O kadar keyifli ki aynada kendini zayıflamış görmek, beğendiğin şeyleri giyebilmek.

tamamdır canım ses seda çıkmayınca silmiştim az önce boyunu tekrar yazsana canım

sPatz sPatz maşallah bu arada tebriklerr çok güzel vermişsin bi liste paylaşmıştın heralde dimi ona mı devam ettin hep??
birazda anlatsana bahsetsene neler yaptın kalori hesabı yaptınmı?

Son düzenleme:
benim güncel 54,9

neleryaptığını nasıl verdiğini biraz anlatırmısın canım??

canlar örnek liste paylaşırmısınız biraz ama 3 öğünlük ve işyerinde de yiyebileceğim yanımda götürlebilecek gibi bişeyler olan bi liste??

Back