- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #19.921
Sorma, midemde stresten devamlı bir kazinma hali...iş streside çok kötü yaaa
Allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma, midemde stresten devamlı bir kazinma hali...iş streside çok kötü yaaa
Allah yardımcınız olsun
o şişliktir canım korkma bak benim 61.5 - 62 öçıkıyordu epeydir geçen 59.9 çıktı şimdi yine 62 çıkıyo sorund eğil demekki dikkat edince 59.9u yine görecem inş ve artık başladım onu bir an önce görmek istiyorumSabah tartildim 63.10 çıktı
5 günde 1 kilo almışım gibi ama bu sefer şişliğim de var bir kaç gündür... Neden bilmiyorum hiç. Yürüyüş te yapıyorum hâlbuki
İnşallah ben dogurunca önce 59 sonra 50 görürüm yolumsizinkinden çok daha uzuno şişliktir canım korkma bak benim 61.5 - 62 öçıkıyordu epeydir geçen 59.9 çıktı şimdi yine 62 çıkıyo sorund eğil demekki dikkat edince 59.9u yine görecem inş ve artık başladım onu bir an önce görmek istiyorum
tebrikler canımmmm darısı başımızaaaBende 2 gün önce tartılmıştım 85,90 iken 84 olmuşum
BOŞVER SAĞLICAKLA DOĞURDA CANIM en önemlisi oİnşallah ben dogurunca önce 59 sonra 50 görürüm yolumsizinkinden çok daha uzun
Aynen ama kilo vermek de zor iş tabii.. yarın kontrolüm var bakalım kizcemiz ne yapıyorrrBOŞVER SAĞLICAKLA DOĞURDA CANIM en önemlisi o
ay ne güzel Mevlam sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş bak bakalım bizede yazıver merak ederiz artıkkkkAynen ama kilo vermek de zor iş tabii.. yarın kontrolüm var bakalım kizcemiz ne yapıyorrr
ay ne güzel Mevlam sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş bak bakalım bizede yazıver merak ederiz artıkkkk
tamamdır canım ses seda çıkmayınca silmiştim az önce boyunu tekrar yazsana canımeylemsevcan merhaba canım.
benim güncel 54,9
Diyetisyene gidiyorum yazışmıştık seninle. 2 ayda 6 kilo verdim.
Darısı başınıza kızlar. O kadar keyifli ki aynada kendini zayıflamış görmek, beğendiğin şeyleri giyebilmek.
Beni de ekle lütfen canım.Biraz daha vermek istiyorum 2-3 kilo kadar .
neleryaptığını nasıl verdiğini biraz anlatırmısın canım??eylemsevcan merhaba canım.
benim güncel 54,9
Diyetisyene gidiyorum yazışmıştık seninle. 2 ayda 6 kilo verdim.
Darısı başınıza kızlar. O kadar keyifli ki aynada kendini zayıflamış görmek, beğendiğin şeyleri giyebilmek.
Beni de ekle lütfen canım.Biraz daha vermek istiyorum 2-3 kilo kadar .
Tamam canımDelirella
Ellssa
RedGirl
muhursuzpusula
@minnnnnak
zeynepp444
sPatz
canlar pazartesi kiloları bekliyorum 22 mart pazartesi günü
ondan sonrada cumaları hep cuma günleri kilo bildirimi
pazartesi unutmazsanız sevinirim
1.yi belirleyeceğim lütfen bildirimi unutmayın
Ben annemlerdeyim burada tarti yok bu hafta geçen haftayı yaz vana olur mu
tamamdır canımm teşekkür ederim bildirdiğin içinBen annemlerdeyim burada tarti yok bu hafta geçen haftayı yaz vana olur mu