- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #19.661
boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerimMerhaba nasıl karılıyoruz gruba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerimMerhaba nasıl karılıyoruz gruba?
boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim
Ne zamandir ayniydum ben de 100 gram versem sevinir oldum59,2 yine aynı
Rica ederim canım. Senin samimiyetine dayanarak cevapladım. Bu arada ben ayın 9unda gidicem diyetisyene zaman yaklastikca heyecanlanıyorum ve endişeleniyorum ya diyetisyenle de yapamazsam diyeteşekkür ederim casnım cevaplamışsın hafta sonları bakamıyorum
canım öyle düşünme beyninde bir nevi diyetisyenide kapatıyorsun hayır ben gidicem ve diyetisyenle bu işi çözücemd de ve çözeceğine canı gönülden inan yoksa motiveni kaybedersin ve istesende veremezsin tam inan Bismillah de başla bak gerisi nasıl gelecek...Rica ederim canım. Senin samimiyetine dayanarak cevapladım. Bu arada ben ayın 9unda gidicem diyetisyene zaman yaklastikca heyecanlanıyorum ve endişeleniyorum ya diyetisyenle de yapamazsam diye
TMM CANIMCIMMM :)Delirella
Blue0Pink
sPatz
G guziss35
GuZeLHaTuN007
zeynepp444
canlar pazartesi kiloları göndermeyi unutmayın lütfen
gönderemeyecekler mazeret bildirirse sevinirim
yoksa bildirmeyenleri silicem tablodan motivemiz bozulmasın
EVET Yaa benimde durdu bu aralar 59.9larda geziniyom tık yokNe zamandir ayniydum ben de 100 gram versem sevinir oldum
günaydın canlar 61,50 kg
tşkler kuzumm ben 200 gr almışımmilk bildirim senden canım teşekkürlerrrr
aynen yaa bende hiç iyi gitmiyommtşkler kuzumm ben 200 gr almışımm
inşallah kuzummm ne iiş yapıyosunaynen yaa bende hiç iyi gitmiyomm
tekrar silkinip kasımda harika bir düşüş yaşamamız temennisiyle...
ben bir kurumda memurum canıminşallah kuzummm ne iiş yapıyosun
tebrikler canım süpersim darısı başıma nasıl indinn bi akıl ver takıldım kaldımmmGünaydın kızlar!
Ben de takılmıştım bir tık indim bu hafta. 58.7'yim.