- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.521
Aaa az dikkat et ama canım. Sensiz olmaztemelli boşladım misafirlerim de geliyor bun dan sonra sizin için devam edicem eylülün sonunda tam başlayabilicem inş sizlerde isterseniz eylül sonuna kadar mola verelim istemezseniz aynen devam ederiz sizin bilgiilerinizi takipetmeye devam ederiz canlar
ay inş bari ona dikkat edeyim de eylülde başlayınca çok zorlanmayımAaa az dikkat et ama canım. Sensiz olmaz
haydi kilo vermedin alma en azındanbu süreçte
Aynen motivasyonunu kaybetme bari cnm. Ben yıllık izinde almayayım diye sabahları kavun karpuz peynir bazen de 1 haşlanmış yumurta yedim sadece. Bir öğünü kurtar en azındanay inş bari ona dikkat edeyim de eylülde başlayınca çok zorlanmayım
ÇOK HAKLısın canımAynen motivasyonunu kaybetme bari cnm. Ben yıllık izinde almayayım diye sabahları kavun karpuz peynir bazen de 1 haşlanmış yumurta yedim sadece. Bir öğünü kurtar en azından
BİR ÖĞÜNÜMÜ ÇORBAYLA gEÇİŞTİRCEM İNŞ 1 DİLİMDE kepek ekmeğiyle
inşallah hep birlikte veririzbenıde ekler mısınız kılom 53 49 50 de sabıtlemek ıstıyorum yemegı fazla kacırınca dusmuyor..Seker caya kahveye kullanmıyorum.tatlı yerım arada cok fazla degıl..ama su nerdeyse 1 bardak bazen bu cok kotu bır alıskanlık..Belkı burası 4-5 kılo vermeme yardımcı olur
sağolasın canımmmSenden beklentimiz büyük, salıverme sakın :)
bu arada zaten kilonuz baya az iyice zayıflık bilmem ki takattan düşersiniz belkimbu arada boyum 1:58 kılo 49 hedefım
zayıf gorunuyorum ama gobek var plajda oturayım 3 kat oluyor 50 ye dusunce kayboluyorbu arada zaten kilonuz baya az iyice zayıflık bilmem ki takattan düşersiniz belkim
zayıf gorunuyorum ama gobek var plajda oturayım 3 kat oluyor 50 ye dusunce kayboluyor
anladım tamamdır ekledim tablomuza haydi hayırlı uğurlu olsun inşşşbu arada 3 kılo vermek ıstıyorum sonra yenıden cok yemeye baslayınca anında gerı alıyorum az ama kararında yeme alıskanlıgı edınınce stabıl kalıyor aslında..mıdem cok dolu olunca mıdem rahatsız kotu oluyorum asla yaramıyor bana
Tamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?