Esnek Diyet Arkadaşlığı

temelli boşladım misafirlerim de geliyor bun dan sonra sizin için devam edicem eylülün sonunda tam başlayabilicem inş sizlerde isterseniz eylül sonuna kadar mola verelim istemezseniz aynen devam ederiz sizin bilgiilerinizi takipetmeye devam ederiz canlar

Aaa az dikkat et ama canım. Sensiz olmaz

haydi kilo vermedin alma en azındanbu süreçte

ay inş bari ona dikkat edeyim de eylülde başlayınca çok zorlanmayım
Aynen motivasyonunu kaybetme bari cnm. Ben yıllık izinde almayayım diye sabahları kavun karpuz peynir bazen de 1 haşlanmış yumurta yedim sadece. Bir öğünü kurtar en azından

benıde ekler mısınız kılom 53 49 50 de sabıtlemek ıstıyorum yemegı fazla kacırınca dusmuyor..Seker caya kahveye kullanmıyorum.tatlı yerım arada cok fazla degıl..ama su nerdeyse 1 bardak bazen bu cok kotu bır alıskanlık..Belkı burası 4-5 kılo vermeme yardımcı olur

inşallah hep birlikte veririz
öncelikle hoşgeldiniz
sizide tablomuza ekliyorum

zayıf gorunuyorum ama gobek var plajda oturayım 3 kat oluyor 50 ye dusunce kayboluyor

benım boyumda bırı 50 nın ustune cıkınca cok bellı oluyor bırde bebek dusunuyorum hemen dıkkat edersem 3 kılo gıder o zamanda cok yemıycem cok hamurısı ekmek abanınca bebege gıtmıyor malum

bu arada 3 kılo vermek ıstıyorum sonra yenıden cok yemeye baslayınca anında gerı alıyorum az ama kararında yeme alıskanlıgı edınınce stabıl kalıyor aslında..mıdem cok dolu olunca mıdem rahatsız kotu oluyorum asla yaramıyor bana

anladım tamamdır ekledim tablomuza haydi hayırlı uğurlu olsun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…