- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.501
Canım aynı 66 yaz sen tatildeyim bilmiyorum kilomu
aa tabiki unutmam beybiiBeni unutmadığını için teşekkür ederim canım bugün kan verdim pazartesi sonuçların çıkacak.
Tamam tatilden gelince etiket atarsın hepimiz yazarız. Ben yarın başlıyorum zaten. Sonuçlarını bugün aldım. Hem demir eksikliği varmış hem de vucuttaki kanım çok azalmış. Bir de d vitamini eksikligim varmış o yüzden hep şişmişim. İlaari kullandıkça şişliğim iner diyet daha çok tat verireylemsevcan ben 15 ağustos - 1 eylül arası izin istiyorum tatlile çıkacağım
ANLADIM CANIMTamam tatilden gelince etiket atarsın hepimiz yazarız. Ben yarın başlıyorum zaten. Sonuçlarını bugün aldım. Hem demir eksikliği varmış hem de vucuttaki kanım çok azalmış. Bir de d vitamini eksikligim varmış o yüzden hep şişmişim. İlaari kullandıkça şişliğim iner diyet daha çok tat verir
tabiiki canım ne demek tamam artık bundan sonra seni izinli yazıyorum 1 eylüle kadareylemsevcan ben 15 ağustos - 1 eylül arası izin istiyorum tatlile çıkacağım
ayyyyyyyy çok mutlu oldumm :)Haftanın 1. si
@GuZeLHaTuN007
Tebriklerrrrr
Aa canım çok etiketledim baktım yine cevapta gelmeyince sildim tamam o zaman bilgilerini yeniden yolla yarın işyerinde eklerimCanm listede bende vardım sanırım sildin ama hiç bildirim gelmiyo bende unuttum zaten bayram falanda girince pek nete giremedim
Yok canm nedense genelde gelen kutusu kendiliğinden mesaji açıyo gibi oluyo . Yoksa görünce hemen geri dönüyorumAa canım çok etiketledim baktım yine cevapta gelmeyince sildim tamam o zaman bilgilerini yeniden yolla yarın işyerinde eklerim
Boy 1.68Aa canım çok etiketledim baktım yine cevapta gelmeyince sildim tamam o zaman bilgilerini yeniden yolla yarın işyerinde eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?