Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar duydunuz mu bugün gizli çekim yaptılar 290 larda gösterilmesi azmış eğer 300lerde olursa maden kapatılırmış ama ne 18 i aşağıda en az 200 ölü daha var diyo aşağıda çalışan madenciler arama kurtarmada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç afiyet olmadi inanki azimin tadimi kalmadi diyet psikolojisi mi mutsuzluktan uzgunluktenmi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen yaa dün kayınvalidemler geldi benim revanime bayılırlar
bende aylardır yapmmamıştım hadi onlar seviyor diye yapayım dedim
tabii bu arada yeter artık aylar oldu yemedim yapmışken bende yiyecem dedim
evet yemeye yedim ama ne tad aldım nede tuz onlar gene bayıldı
her zamanki gibi gene çok güzel olmuş dediler
nerdeyse 1 tepsiyi bitirdiler maşallah
ama ben inanın o eski tadıyla ymedim öylesine yedim
zevk sıfırdıııııııı

evet kesinlkle bir başka sitede biri yazmış benim amcamın oğlu sağ kurtuldu demiş
o çok iyi biliyor ve diyorki aslında ölü sayısı 500-600 leri bulacak söylemiyorlar diyor

Son düzenleme:

Eger oyle birsey varsa cikar ortaya canım 3-5kisi deyilki saklasinlar aileri gelir yuzlerce kisi hani cocugumuz esimiz nerde diye inşallah dogru deyildir

Eger oyle birsey varsa cikar ortaya canım 3-5kisi deyilki saklasinlar aileri gelir yuzlerce kisi hani cocugumuz esimiz nerde diye inşallah dogru deyildir

inşalllahhhhhhhhhhhhhh bencede inşşalllahhhhhhhhhhhh
doğru olmassııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!....

Yaşam odaları yapmak kanunlarca zorunlu değilmiş biliyo musun

evet kesinlkle bir başka sitede biri yazmış benim amcamın oğlu sağ kurtuldu demiş
o çok iyi biliyor ve diyorki aslında ölü sayısı 500-600 leri bulacak söylemiyorlar diyor

Hayır çok acı bişi ya ben 200 ü duyduğumda şok olmuştum şaka gibi böyle diyince sanki az gibi ama can bu ya can

Ben inanmiyorum inanmakta istemiyorum saklayamazlar kizlar yalan haber

100lerce kisi diyorsunuz orda her kanaldan2-3 haberci var insanlarin elinde telefonlar nasil cikaracaklar gizleyecekler
Bunlar siyasi oyunlar

Ben inanmiyorum inanmakta istemiyorum saklayamazlar kizlar yalan haber

100lerce kisi diyorsunuz orda her kanaldan2-3 haberci var insanlarin elinde telefonlar nasil cikaracaklar gizleyecekler
Bunlar siyasi oyunlar

Tatlım daha 2 galeri daha var ve orası tampon bölge basın mensuplarına artık geçit vermiyorlar onları çok uzakta tutuyorlar birde bugün provokasyon olur diye üst düzey güvenlik önlemi vardı

Yaşam odaları yapmak kanunlarca zorunlu değilmiş biliyo musun

Evet canim malesef Türkiyemi cok seviyorum ama cok gelismis bir ülke deyiliz malesef

Almanya da son 50 İtalya da son 30 yyıldır hiç maden kazasında ölen olmamış biliyo musunuz

Ve şirket sahibinin Maslak ta 56 katlı gökdeleni varmış bunun 1 tanesinin fiyatıyla 4 yaşam odası yaptırılıp 200 kişi kurtarılabilirmiş bir daire 200 can ya nasıl bi dünya burası

İnşallah yoktur canim oyle temenni ediyorum

Dedigim gibi bide aileleri var yani onları nasil sakliyacaklar aileleri yigilmis olmasi gerekmiyormu orda pek mantikli gelmiyor bana yada inanmak istemiyorum

Hay bide bugün açıklama yapıyorlar yandaki işletme müdürleri diyo ki ben 363 kişi kurtardım diğeri ben 100 kişi kurtardim e kardeşim kurtarma ekipleri de bi o kadar kurtardı nerde kaldı bu şehit olan 300 kişi ne yani

Bugün ailelere 500 lira yatırılmış canım benim adamlar diyo ki iyilik olsun diye yatırdık ama ben pek inandırıcı gelmiyor açıkçası kazadan 3 gün sonra nerden çıktı bu cömertlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…