- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #1.701
Hiç afiyet olmadi inanki azimin tadimi kalmadi diyet psikolojisi mi mutsuzluktan uzgunluktenmi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar duydunuz mu bugün gizli çekim yaptılar 290 larda gösterilmesi azmış eğer 300lerde olursa maden kapatılırmış ama ne 18 i aşağıda en az 200 ölü daha var diyo aşağıda çalışan madenciler arama kurtarmada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım çok kötü deyildir insallah
Kızlar duydunuz mu bugün gizli çekim yaptılar 290 larda gösterilmesi azmış eğer 300lerde olursa maden kapatılırmış ama ne 18 i aşağıda en az 200 ölü daha var diyo aşağıda çalışan madenciler arama kurtarmada
Geçmiş olsun canım çok kötü deyildir insallah
Eger oyle birsey varsa cikar ortaya canım 3-5kisi deyilki saklasinlar aileri gelir yuzlerce kisi hani cocugumuz esimiz nerde diye inşallah dogru deyildir
Eger oyle birsey varsa cikar ortaya canım 3-5kisi deyilki saklasinlar aileri gelir yuzlerce kisi hani cocugumuz esimiz nerde diye inşallah dogru deyildir
evet kesinlkle bir başka sitede biri yazmış benim amcamın oğlu sağ kurtuldu demiş
o çok iyi biliyor ve diyorki aslında ölü sayısı 500-600 leri bulacak söylemiyorlar diyor
evet kesinlkle bir başka sitede biri yazmış benim amcamın oğlu sağ kurtuldu demiş
o çok iyi biliyor ve diyorki aslında ölü sayısı 500-600 leri bulacak söylemiyorlar diyor
Ben inanmiyorum inanmakta istemiyorum saklayamazlar kizlar yalan haber
100lerce kisi diyorsunuz orda her kanaldan2-3 haberci var insanlarin elinde telefonlar nasil cikaracaklar gizleyecekler
Bunlar siyasi oyunlar
Yaşam odaları yapmak kanunlarca zorunlu değilmiş biliyo musun
Evet canim malesef Türkiyemi cok seviyorum ama cok gelismis bir ülke deyiliz malesef
Almanya da son 50 İtalya da son 30 yyıldır hiç maden kazasında ölen olmamış biliyo musunuz
Tatlım daha 2 galeri daha var ve orası tampon bölge basın mensuplarına artık geçit vermiyorlar onları çok uzakta tutuyorlar birde bugün provokasyon olur diye üst düzey güvenlik önlemi vardı
İnşallah yoktur canim oyle temenni ediyorum
Dedigim gibi bide aileleri var yani onları nasil sakliyacaklar aileleri yigilmis olmasi gerekmiyormu orda pek mantikli gelmiyor bana yada inanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?