• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ay yok ben vazgeçtim gene aynı devam edicem şimdiden acıktımben biliyorum sonra gece saldırcam yiceklere 5 e kadar ye sonra yeme taktiğine devam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen yaa canımcım
boşver o kadar az yedikten sonra zaten
neyi okadar az yesende kilo verirsin
o kadar detaylı şeyleri aramaya bulmaya da hiç gerek yok

aman aman azalsında gerisi önemli değil
çok güzel kilo verip sonra küt diye tekrar alanlar var aman öyle
olmasında az gitsin uz gitsin boşver
birde kahvaltıdan sonra tartıldınya onan az olmuştur kahvaltıdan önce tartılaydın baya farklı olurdu

3 haftada 3 kilo vermiş oldum :51:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399885351.697607.jpg
Kahvaltım

Benim diyete kimler başladı ben başladım bugün

bugün geçti galiba sabah bir bardak sütle iki çifte kavrulmuş lokum yemiştim.yarın başlarım artık napalım

çünkü salı çarşamba perşembe gene niyetlenecem
inşallah cumada kızım işyerime gelcek birlikte yer içeriz
cumartesi pazar asla yapamıyom hiç bir diyet o yüzden pazartesi inşallah
bu bizim topiğin başındaki diyeti uygulayacam en akla yatan diyet o benim için
uygulayım zaten haftaya perşembe de kilo bildirim günümüz
3 gün uygulayacam bakalım ne olacak perşembede yazarım sizlere
vermeye başlarsam devam ederim aynen diğer bildirim gününe kadar hiç bırakmam

Son düzenleme:
66 ile başlamıştım 63 oldum. 3 haftadan fazla oldu sanırım dimi bu diyet programına başlayalı ? 4 haftada mı verdim acaba

heralde hatta 4 haftadanda fazladır canım çünkü bize ilk başladığında 64,5 dayım demişsin
yanlış olmadıysa bu durumda az daha fazladır ama çok önemli değil be canım önemli
olan sürekli verebilmen bir verip bir almıyorsan bu çok güzel

heralde hatta 4 haftadanda fazladır canım çünkü bize ilk başladığında 64,5 dayım demişsin
yanlış olmadıysa bu durumda az daha fazladır ama çok önemli değil be canım önemli
olan sürekli verebilmen bir verip bir almıyorsan bu çok güzel

şöyle oldu ben eski konu sayfasındaydım nisanda başlayan 66 ile başladım diyete.sonra yeni link attınız artık bu sayfadayız diye .bu sayfaya geçtiğimde 64.5 olmuştum.o yuzden burada 64.5 ile başlıyor görünüyorum.:8:

şöyle oldu ben eski konu sayfasındaydım nisanda başlayan 66 ile başladım diyete.sonra yeni link attınız artık bu sayfadayız diye .bu sayfaya geçtiğimde 64.5 olmuştum.o yuzden burada 64.5 ile başlıyor görünüyorum.:8:

ok canım anladım ondan kaynaklandı demekki
3 kilo çok güzel aslında
Baksana banaaaaaaa 1 ayda ancak 2.2 verebilmişimmmmmmmm

Ben kendimi keşfettim yok liste uygulayamıyorum kafama göre yiyip az yemek daha iyi hissettiriyor bana

Ben kendimi keşfettim yok liste uygulayamıyorum kafama göre yiyip az yemek daha iyi hissettiriyor bana

aynen aslında bende senin gibiyim daha hayatımda hiç diyet listesi uygulamış değilimmmmm
ama dedimki bu sefer uygulayımda mecbur kalayım az yemeye
dur bakalım yapabilcemmi onuda bilmiyom

normal ama bu kilo.ben zaten hesapladım şimdi 1 buçuk ayda 3 kilo vermişim.sende bi 15 gün içinde 800 gr. verirsen eşit olmuş oluruz :13::13:

vaaavvvvvvvv evet inşallahhhhhh verecemmmmmmmm verecemmmmmmmm
veeeee 15 günde 58 li rakamı görecemmmm inşallahhhhhhhh 58,9 bilem olsam
göbek atacammmmm

Kızlar ben daha sizle tanışmadan kalori sayımıyla başlamıştım 62.5 kiloyla 24 Mart'ta 47 günde 3 kilo mu yoksa 4 kilo mu vermiş oluyorum bende 58.6 şuan

Back