Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canım naptın sen :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugünkü menüm
sabah yarım simit kkbüy peynr 5 zeytin
öğlen haşlanmış patates ve yumurtayla salata kkbüy peynir çeyrek ekmek
ara 1 elma 15-20 kabak çekirdeği
akşam 3 kaşık yoğurt salata nesfit
kocam zorla ağzıma tek küçük parça çikolata dayadı
bu kadannnnnn

evett çok teşekkür ederim cnm bu hafta başarabildim .çok direndi kilolarım benden ayrılmamak için

he he ah bu kilolarrrrrrrrr
benimkide durduuuu
şimdide leslie yaptım tekrar yarım saat kadar sabah işte de 45 dk yapmıştım ohh bu günü yüzümün akıyla tamamladımmmmm

Bugün ki menumu sana hitap ediyorum pamukcum :))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün ne çok menü gönderme oldu bana süper süper :))) bnm gibi halsiz düşmeyesiniz sonra ben de bu aralar bi iştah bi iştah :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kullandığım baharatlardan sonra sanki bende Bi değişiklik oldu, böyle Bi rahimde batma gibi Bi karıncalanma oluyo sanki.sen hiç kullandın mı birini?

yok canım yazdım ama unuttum almayı şimdi sen deyince haıtrladım inankii:26::26::26::26::26:
rahatsız edici bi şekilde mi çok hafif bi his mi

pamukkkkk kız dönme normal bir yol izle Allah korusun sağlığın elden gitmesin kızzzzzz

He bak bugün kü menümü gördün mü :))) normale döndüm :)) ama kilo vermem lazım ben de bilmiyorum ne yapıcam bir hafta çok kaçamak yaptım ama sonra topladım haftanın sonlarına doğru kiloda veremedim :))) anlamadım kaçamaklardan mı vermedim sağlık sorunlarından mı kafamda deli sorular

Son düzenleyen: Moderatör:

regl döneminmi yaklaştı yoksa yada canım o kaçamaklardan sonra vucud kendini hemen toplayamıyor biraz sürüyor yaniiii

kizlar dayanamadim cips yedim bu saatte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o cipsler kolalar hiç sevemedim gitti hayatım boyunca keyifle yemedim o yüzdende hiç aramadım canımda çekmedii
beni yemekler mahvediyor mantıııııı makarna pirinç pilavı gecenin bu saatinde 1 tencere yerimmmmmmm
aaahhhhhhhhh ahhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…