Esnek Diyet Arkadaşlığı

hic bisey yemiyorum meyve bile cunku meyvelerle pek aram yok ve acken meyve yiyemiyorum. aslinda ben de hic beceremem aksam biseyler yemeye bayilirim ama bu sefer cok hırs yaptim ve iki kisiyle büyük iddalara girdim vermem lazim :))

hic bisey yemiyorum meyve bile cunku meyvelerle pek aram yok ve acken meyve yiyemiyorum. aslinda ben de hic beceremem aksam biseyler yemeye bayilirim ama bu sefer cok hırs yaptim ve iki kisiyle büyük iddalara girdim vermem lazim :))

bravoooooo hakikaten bravoo sanaaaaaaa

Son düzenleme:
Merhabalarr kilo bildirimi yapacagim heycanliyim

Kilomm 94.9

4uncu gunum.

800 gr vermisim (benim icin her gram buyuk bir basari haha)

Son düzenleme:

Kizlar bu adam tam 203 kilo vermis hemde diyetisyensiz 32ayda tuttugu eski pantolonu vallhi ayakta alkislanacak bi durum

Eklentiler

• $1398332303583.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ben sabah tartıldm 58.1 geldim sindirimimde bi sıkıntı var malesef o yüzden gitmedi kilolaarr haftaya artıkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni atabilirsiniz, kilo alan bir ben varım sanırım. Belki adet dönemiyle alakalıdır, tartıdan da şüpheleniyorum:) 65.1kg çıktım sabah, 500 gram almışım boy da 1.62
Yine de devam edicem bakalım... Kilo veren arkadaşları tebrik ederim

Kizlar bu adam tam 203 kilo vermis hemde diyetisyensiz 32ayda tuttugu eski pantolonu vallhi ayakta alkislanacak bi durum

Fotoya aynen soyle baktim O_O MasaAllahh nasil vermis ..

Buarada arkadaslar bidahi tartilma tarihi nezaman ??

Son düzenleme:
Fotoya aynen soyle baktim O_O MasaAllahh nasil vermis ..

Buarada arkadaslar bidahi tartilma tarihi nezaman ??

Adam gunde 4 ekmek yiyormus ayda 4ekmege dusurmus gunde2kup sekerden 20tane cay iciyormus artik sekersiz cay iciyormus hic tatli tuketmiyormus ve daha bir suru sey kitap çıkarmis adam sumdi bide diyet yemekleri kitabi cikariyormus

yok yok canım neden atalım kilo bildirimi yapmaya devam et sakın olmuyor nasıl olsa diyede bırakayım edeyim deme bildirimlerinizi bekliyoruz

gene ikincisin kızzz 1700 le bilem birinciliği kapamadın kızzzzz
şansın yaver gitmiyor aanacımm
aman olsun iki haftadır ikinciliği yakalamakda güzel

kilo bildirim günümüz 30 nisanya 6 gün oluyor 1 mayıs yapsak olmuyor mu ? 1 gün 1gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…