- Konu Sahibi eylemsevcan
-
akşam yememeekkkkkkk süpperrrrrrrrrrrrrrr
ama ben onu hiç becerememmmmmmm keşke yememeyi başarabilsemmmmmmmm
hiç mi bişey yemiyorsun yoksa meyva salata yoğurt falanmı yiyorsun gerçi ben onlarıda yiyememde neyse bir örnek olsun
hic bisey yemiyorum meyve bile cunku meyvelerle pek aram yok ve acken meyve yiyemiyorum. aslinda ben de hic beceremem aksam biseyler yemeye bayilirim ama bu sefer cok hırs yaptim ve iki kisiyle büyük iddalara girdim vermem lazim :))
hic bisey yemiyorum meyve bile cunku meyvelerle pek aram yok ve acken meyve yiyemiyorum. aslinda ben de hic beceremem aksam biseyler yemeye bayilirim ama bu sefer cok hırs yaptim ve iki kisiyle büyük iddalara girdim vermem lazim :))[/QU
ben kilo verirken hep 10 gibi kahvaltı yapıyorum bir ara öğün birde 4 gibi yemek yiyorum 2 ana öğün (dün cağnan karatayıda izledim oda günde 2 ana öğün)diyor sonrada gitsin kilolar nesfiti brakıyorum sıkıldım
hic bisey yemiyorum meyve bile cunku meyvelerle pek aram yok ve acken meyve yiyemiyorum. aslinda ben de hic beceremem aksam biseyler yemeye bayilirim ama bu sefer cok hırs yaptim ve iki kisiyle büyük iddalara girdim vermem lazim :))[/QU
ben kilo verirken hep 10 gibi kahvaltı yapıyorum bir ara öğün birde 4 gibi yemek yiyorum 2 ana öğün (dün cağnan karatayıda izledim oda günde 2 ana öğün)diyor sonrada gitsin kilolar nesfiti brakıyorum sıkıldım
canım zaten o sürekli yapılabillecek bişey değil kilo verimi durduğunda vücudu şaşırtmak için devam edilmeli bence o kadar
birde canım çalışmıyormusun 10 da ve 4 de nasıl yiyebiliyorsun evdeysende nasıl oluyor herkes toplanabiliyormuki 4 de
birde canım çalışmıyormusun 10 da ve 4 de nasıl yiyebiliyorsun evdeysende nasıl oluyor herkes toplanabiliyormuki 4 de
ev hanımıyım canım çocuklarla kahvaltı yapıyorum küçük oğluma öğle yemeği yediriyorum ben 4 gibi yiyorum (yemek denirse tabiki 3-4 lokma ) özel diyet yemeği felan yapmıyorum evde ne varsa akşamda çocuklar eşim güzel akşam yemeği sofrasını hazırlıyorum pilaviyla, böreğiyle ,çorbası salatası bende sofraya oturuyorum ufaklığa yardımcı oluyorum amaaaa yemiyorummmm o çok zor oluyor :18::18:
birde çocuklarım pasta kurabiye çok sever misafirimde eksik olmaz pastalarımıda yapıyorum ama yiyemiyorumm
ayrıca nesfit programı 14 gün yapılıyor canım
ben öğrenciyim yine bu sitede bulduğum bir diyet programını uyguluyorum. sabah 7 30 da kalkıp süt içiyorum geri yatıyorum 9 da kahvaltı 10 30 da ara öğün 12 30 da öğlen yemeği 15.00 ara öğün 17.00 ara öğün 19.00 ana yemek. ama ben genelde tam 7 ye denk getiremiyorum biraz önce yiyorum ve bir daha bişey yemiyorum programda 21.00 da meyve var ama meyve pek sevmiyorum dediğim gibi. öğrenci olduğum için hep tek yiyorum akşam yemeğini yani akşa m toplanacak bir ailem yok yanımda :) yakın zamanda da sabahları pilates yapmayı akşamları da okuldan yürüyerek dönmeyi düşünüyorum (tabii becerebilirsem)
Kizlar bu adam tam 203 kilo vermis hemde diyetisyensiz 32ayda tuttugu eski pantolonu vallhi ayakta alkislanacak bi durum
Fotoya aynen soyle baktim O_O MasaAllahh nasil vermis ..
Buarada arkadaslar bidahi tartilma tarihi nezaman ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beni atabilirsiniz, kilo alan bir ben varım sanırım. Belki adet dönemiyle alakalıdır, tartıdan da şüpheleniyorum:) 65.1kg çıktım sabah, 500 gram almışım boy da 1.62
Yine de devam edicem bakalım... Kilo veren arkadaşları tebrik ederim
Fotoya aynen soyle baktim O_O MasaAllahh nasil vermis ..
Buarada arkadaslar bidahi tartilma tarihi nezaman ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gene ikincisin kızzz 1700 le bilem birinciliği kapamadın kızzzzz
şansın yaver gitmiyor aanacımm
aman olsun iki haftadır ikinciliği yakalamakda
Olsun canim hic onemli deyil gercekten kilolarim böyle cok cok gitsin (benim icin gercekten cok) 5. Oluyum gerekirse onemli olan istikrar surekli olsun yeter
gene ikincisin kızzz 1700 le bilem birinciliği kapamadın kızzzzz
şansın yaver gitmiyor aanacımm
aman olsun iki haftadır ikinciliği yakalamakda
Olsun canim hic onemli deyil gercekten kilolarim böyle cok cok gitsin (benim icin gercekten cok) 5. Oluyum gerekirse onemli olan istikrar surekli olsun yeter
evet gerçekten bence de öyle sanada bravo maşallah çok iyi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?