- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Hosbulduk tsk ederim , adim zehra yasim 24 boy 1.68 kiloom 95.7 :S:SS
24 burdayimm kesinlikle
hoşgeldin canım hep birlikte vereceğiz bu kiloları bugun mü başladın diyete ben 20 günde 6 kilo verdim hiç canını sıkma pko ve hipotiroidim var ilk kilolar çok hızlı gidiyor kafanda bitirdin mi olayı o zaman sıkıntı yok
Hosbulduk tsk ederim , adim zehra yasim 24 boy 1.68 kiloom 95.7 :S:SS
24 burdayimm kesinlikle
Evet bugun basladim. Cumadan aklimdaydi haftasonu babyshower vardi arkadasin ve kermes vardi o yuzden baslayamadim .
Cok iyi kilo vermisin 20 gunde super !!
Sigarayi biraktim 2 hafta kadar once, o yuzden aldim son zamanda vee cocuk istiyoruz mecbur zayiflamam lazim. Takip edecegim burayi hep beraber bol bol zayiflariz insallahh fena gaza geldim suan zayifliyacam hihi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bugun basladim. Cumadan aklimdaydi haftasonu babyshower vardi arkadasin ve kermes vardi o yuzden baslayamadim .
Cok iyi kilo vermisin 20 gunde super !!
Sigarayi biraktim 2 hafta kadar once, o yuzden aldim son zamanda vee cocuk istiyoruz mecbur zayiflamam lazim. Takip edecegim burayi hep beraber bol bol zayiflariz insallahh fena gaza geldim suan zayifliyacam hihi
BUGÜN MENÜM
08:00
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
5 çatal light reçel
1 dilim peynir
1 yumurta sarısı
10:00
1 Sek çilekli süt
12:00
2 dilim tb ekmek
1 kâseden az light yoğurt
13:20
1 küçük paket eti form portakallı bisküvi
18:00
1 tabak patlıcan yemeği
3 köfte
2 lt su
1 yçay
Kızlar fazla mı ya :S
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim diyet gitti annem geldi yemeklerini yaptı 3 tane köfte yemedim ama 1 tabak patlıcan yemeği salata yoğurt 4 kaşık pilav 2 kaşık makarna yedim çok üzgünümherkese dedim dedim eve gelince hafta sonu bozmadım bile ;(
Kız boşver arada olur okadar sende
Şeymacım ya bundan sonra çok az yemem lazım ay kötüyüm
Kızlar benim diyet gitti annem geldi yemeklerini yaptı 3 tane köfte yemedim ama 1 tabak patlıcan yemeği salata yoğurt 4 kaşık pilav 2 kaşık makarna yedim çok üzgünümherkese dedim dedim eve gelince hafta sonu bozmadım bile ;(
2 parça da bitter
Bir sederden bisey olmaz canim sen cok az yemeye o kadar alismissinki bu cok geliyo aslında çok değil
Bir sederden bisey olmaz canim sen cok az yemeye o kadar alismissinki bu cok geliyo aslında çok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?