- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Ben çorba kaşığıyla katıyom bal eklemiyom allahım çıtırlık niyetine diyip içmeye başlıyom içerken gözümün önünden fit fit karı kız geçiyo senin neyin eksik diyom bi bakıyom bitmiş bardak
he he he
ama canım çok içmeyin falan diyorlar hiç duydunmu
yok işte çok içincede reflü falan yaparmış mideyi bozarmış falan diyorlar bilmiyomda
Kizlarrrrrr yardimm ben cok kotuyum yaaaa
Dun aksam guzelce karnimi doyurdum bu akdam oyle offff aslinda yarim tabak pav yarim tabak tavuklu patlican yemegi yedim ama midem cok kuculmus sanki 1ekmek yemisim gibi sistim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben kendimi zorlaya zorlaya en fazla 1 litre su içebiliyordum kızlar.onda bile midem bulanmaya başlardı fazla sudan.Bi çözüm bulmak lazım bu işe dedim ve artık 500 ml pet şişedeki suyuma 1 limonun suyunu sıkıyorum üzerinede kuru nanemden atıyorum şişeme.öyle içiyorum suyumu.hem limon yağ yakımını hızlandırıyor hemde nane mideye dost nir bitki biliyorsunuz.Sizde benim gibi çok fazla su tüketemiyorsanız böyle denemenizi tavsiye ederim
Çok şükür artık alıştım su içmeye önce bende öyleydim. 1 dal taze nane de güzel olur
Eeee kızlar nerelerdesiniz naptınızbugün
Kızlar ben de çikolata yedim veeee 1 saat önce meyveli pasta(( hem şu eşimin yüzünden
Şimdi sirkeli suyu içiyorum
Arada kacamaktan bisey olmaz ama ben iki akşamdir yiyorum ama bugun bugun sabah nesfitimi yedim tekrar sahalara dondum çok şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nesfiti banada anlatırımısın mesela ne kadar süte ne kadar nesfit koyup yemek gerekiyor bir seferde
ne kadarı aşmamak gerekyior bende denemek istiyorum pazartesiden itibaren
birde nesfitle verdiğin kilolarını sonra hemen geri aldınmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?