- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #2.921
He eylem nerdesin kız çok mu kötüsün Allah şifa versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminnn canımmmm azıcık bir hastalıktan ne hale geldim
bu kötü hastalıklara yakalananlar naapıyor aman Allahım yaaa
he he he o ne kız öyle maşallah sende bu azim varken her hafta birinci olman normal tabiii
(tostumu yedim bekliyorum Çağla şikel yıllar önce bir sansasyon olmuştu onu hatırlattın şimdi bana)
aman iyi etmişsin boşver yaa
sen yaşama uyma onun acıkma duyguları alınmışş anacım
sen ye boşver azda olsa ye
evet canım düne nazaran baya iyiyim
çok şükür ama sadece çorba tarzı yumşak şeyler yiyebiliyorum
boğazım çok batıyor
dünden beri sadece çorba içiyiyorum bu sabahta sadece çorba içtim ekmeksiz
öğlende öyle yapacam
birde kafamı kaldıramıyordum
ama şimdi oda düzelmiş çok şükür
saedece az bir boyun ağrım kaldı o kadar
he he he bu gidişle olacağı o
acıkma duygum felan alınmadı canım açlıktan geberiyorummmmama hedefime bukadar yaklaşmışken g.tmü sıkacam biraz aylarcaaaa 5 kilo vermeye çalıştmaktansa 1 ay aç kalıcammmm mecburrrr :18::18::18:
ben sadece dünden beri çorbayı da hastalık için içiyom yoksa şimdiye kadar neler neler yediydimmmmmm
ama bugünde çorbayla geçecek mecbur boğazım düzelmedi
iyi oldu bu sayede diyette olmuş olacak inşallah
Afiyet olsun
Kahvaltım
Zeytin salatasi (5 zeytin domates salatalık kekik limon)
1lokma peynir
2 parmak büyüklüğünde simit
Sekersiz cay
Çok sinirliyim reglimin günü geldi sanırım ondan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben sadece dünden beri çorbayı da hastalık için içiyom yoksa şimdiye kadar neler neler yediydimmmmmm
ama bugünde çorbayla geçecek mecbur boğazım düzelmedi
iyi oldu bu sayede diyette olmuş olacak inşallah
Günaydın kızlarrr
eylemcim geçmiş olsun daha iyisin bugün inşallah ? çalışıyor musun ?
ben tekrar tartıldım sabah pek bir fark yok 63,6 kg not etmek istersen edebilirsin ama 200 gr fark etmiyor benim için demek ki yediklerim baya yaramış :)
bende dün aksam: bir tabak domatez çorbası az bir salata yedim
ama gece oğluma kalktığımda bir tatlı krizi tuttu 1 parmak kadar çıkolata yedim :18: dayanamadım yaaa
aslında diyorum ki azcık tatlıyı katsam mı diyetime çünkü tatlıyı kesmeye çalışıyorum çünkü tatlı çok aldırıyor bana
ama bir yandan da kilolarımı vermek için fedakarlık yapmam gerek offff ekmeği kestim mesela hiç aramıyorum ama tatlıyı arıyorum işte böyle
önerileriniz nedir kızlar ???
Afiyet olsun
Kahvaltım
Zeytin salatasi (5 zeytin domates salatalık kekik limon)
1lokma peynir
2 parmak büyüklüğünde simit
Sekersiz cay
Çok sinirliyim reglimin günü geldi sanırım ondan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlarrr
eylemcim geçmiş olsun daha iyisin bugün inşallah ? çalışıyor musun ?
ben tekrar tartıldım sabah pek bir fark yok 63,6 kg not etmek istersen edebilirsin ama 200 gr fark etmiyor benim için demek ki yediklerim baya yaramış :)
bende dün aksam: bir tabak domatez çorbası az bir salata yedim
ama gece oğluma kalktığımda bir tatlı krizi tuttu 1 parmak kadar çıkolata yedim :18: dayanamadım yaaa
aslında diyorum ki azcık tatlıyı katsam mı diyetime çünkü tatlıyı kesmeye çalışıyorum çünkü tatlı çok aldırıyor bana
ama bir yandan da kilolarımı vermek için fedakarlık yapmam gerek offff ekmeği kestim mesela hiç aramıyorum ama tatlıyı arıyorum işte böyle
önerileriniz nedir kızlar ???
1 parmak çikolatadan bişey olmaz canım şerbetli tatlılar yeme tatlı isteği tamamen alışkanlıktan canın tatlı istediğinde elma ye elma kan şekerini yükseltip çok uzun süre yüksek tutuyor hatta üzerine bide tarçın atarsan ohhh missss
şişşştt şişşstt sakin ol sinirlerine hakim ol....
ohhh nede az bir kahvaltııııı
kız bari kahvaltıyı güzel yap be canımmmmmmmm
gayet güzel doydum ki bence daha fazla olmamalı birazdaha peynir yiyebilirdim belki bide üzerine 6 tane balık kraker 1 kaşik dondurma yedim eeeeeeee daha ne olsun
şimdide kalkıp biraz ev işi yapayım üzerinede bölgesel sporrrrspor yaparsam sinirim geçer belki
yap yap kesin geçer birde arkasından duş all ohhhhhh rahatlarsınnnnnn
ooo beybiiiiiii çok güzel bir yöntemo süppiirrrrrr
bayıldım ben bu yöntemeeee
tuttum ben bunuuuuuuu
1 parmak çikolatadan bişey olmaz canım şerbetli tatlılar yeme tatlı isteği tamamen alışkanlıktan canın tatlı istediğinde elma ye elma kan şekerini yükseltip çok uzun süre yüksek tutuyor hatta üzerine bide tarçın atarsan ohhh missss
oohh evet evde olmak vardı şimdi Yaşam tadını çıkar bak biz bunları yapamıyoruz hele ben hiç bir şeye zamanım yok
şimdi biraz araştırma yaptım zencefl tarçın acı biber metebolizmayı hızlandırıyormuş kk de bi topik vardı sencefil ve tarçını karıştırıp yiyodun bende denemiştim bi sure hatta başlığı günde 500 grm verdiren kür diye geçiyordu ben ona başlıycam bu gün
allah gücünüzü arttırsın canım çalışan kadın olmak zor hele bide anneysen dahada zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?