Esnek Diyet Arkadaşlığı

acıkma duygum felan alınmadı canım açlıktan geberiyorummmm ama hedefime bukadar yaklaşmışken g.tmü sıkacam biraz aylarcaaaa 5 kilo vermeye çalıştmaktansa 1 ay aç kalıcammmm mecburrrr :18::18::18:

acıkma duygum felan alınmadı canım açlıktan geberiyorummmm ama hedefime bukadar yaklaşmışken g.tmü sıkacam biraz aylarcaaaa 5 kilo vermeye çalıştmaktansa 1 ay aç kalıcammmm mecburrrr :18::18::18:

he he afferim kız sana
biz senin kadar azimli değiliz anacım
hele ben hiç dayanamıyom
ama bravo sana aynen devam et gülümmm

ben sadece dünden beri çorbayı da hastalık için içiyom yoksa şimdiye kadar neler neler yediydimmmmmm
ama bugünde çorbayla geçecek mecbur boğazım düzelmedi
iyi oldu bu sayede diyette olmuş olacak inşallah

ben sadece dünden beri çorbayı da hastalık için içiyom yoksa şimdiye kadar neler neler yediydimmmmmm
ama bugünde çorbayla geçecek mecbur boğazım düzelmedi
iyi oldu bu sayede diyette olmuş olacak inşallah

Afiyet olsun

Kahvaltım

Zeytin salatasi (5 zeytin domates salatalık kekik limon)
1lokma peynir
2 parmak büyüklüğünde simit
Sekersiz cay

Çok sinirliyim reglimin günü geldi sanırım ondan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlarrr

eylemcim geçmiş olsun daha iyisin bugün inşallah ? çalışıyor musun ?

ben tekrar tartıldım sabah pek bir fark yok 63,6 kg not etmek istersen edebilirsin ama 200 gr fark etmiyor benim için demek ki yediklerim baya yaramış :)

bende dün aksam: bir tabak domatez çorbası az bir salata yedim

ama gece oğluma kalktığımda bir tatlı krizi tuttu 1 parmak kadar çıkolata yedim :18: dayanamadım yaaa
aslında diyorum ki azcık tatlıyı katsam mı diyetime çünkü tatlıyı kesmeye çalışıyorum çünkü tatlı çok aldırıyor bana
ama bir yandan da kilolarımı vermek için fedakarlık yapmam gerek offff ekmeği kestim mesela hiç aramıyorum ama tatlıyı arıyorum işte böyle

önerileriniz nedir kızlar ???

ooohh afiyet olsun , regl zamanı bende çok sinirli oluyorum hatta artık eşim diyor ki sen hasta olduğun zaman görüşmeyelim hiç çekilmiyorsun :))

evet bak hastalık bahanesiyle az yiyorsun ama tabi hastalık olmasa daha iyi olur, ne yersek yiyelim sağlık gibisi var mı,
Allah bütün hastalarımıza şifa versin çok zor (

ok canım eklerim olsun 200 gram 200 gramdır yani boşver
bence tatlıyı temelli kesme bir parça bir parça çikolatanı her zaman ye onlar yüksek kalorili değiller
tatlı krizine girmeni engellerler
ben baklavaları ekmek tatlılarını kestim mecbur ama bir parça çikolata günde 1-2 sefer her zaman yiyorum canım istedikçe kilo vermeme engel olmuyor yani canım için rahat olsun yani
evet canım çalışıyorum geldim gene işe mecbur
dün annecğim için sabahtan izin alıp hastaneye gitmiştik tekrar izin alamam o yüzden naapayım çok şükür ama düne göre iyiyim

şişşştt şişşstt sakin ol sinirlerine hakim ol....
ohhh nede az bir kahvaltııııı
kız bari kahvaltıyı güzel yap be canımmmmmmmm

1 parmak çikolatadan bişey olmaz canım şerbetli tatlılar yeme tatlı isteği tamamen alışkanlıktan canın tatlı istediğinde elma ye elma kan şekerini yükseltip çok uzun süre yüksek tutuyor hatta üzerine bide tarçın atarsan ohhh missss

ooo beybiiiiiii çok güzel bir yöntemo süppiirrrrrr
bayıldım ben bu yöntemeeee
tuttum ben bunuuuuuuu

şişşştt şişşstt sakin ol sinirlerine hakim ol....
ohhh nede az bir kahvaltııııı
kız bari kahvaltıyı güzel yap be canımmmmmmmm

gayet güzel doydum ki bence daha fazla olmamalı birazdaha peynir yiyebilirdim belki bide üzerine 6 tane balık kraker 1 kaşik dondurma yedim eeeeeeee daha ne olsun

şimdide kalkıp biraz ev işi yapayım üzerinede bölgesel sporrrr spor yaparsam sinirim geçer belki

yap yap kesin geçer birde arkasından duş all ohhhhhh rahatlarsınnnnnn

ooo beybiiiiiii çok güzel bir yöntemo süppiirrrrrr
bayıldım ben bu yöntemeeee
tuttum ben bunuuuuuuu

şimdi biraz araştırma yaptım zencefl tarçın acı biber metebolizmayı hızlandırıyormuş kk de bi topik vardı sencefil ve tarçını karıştırıp yiyodun bende denemiştim bi sure hatta başlığı günde 500 grm verdiren kür diye geçiyordu ben ona başlıycam bu gün

peki yapılışı nasıl ben anlamadım, nasıl içeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…