Esnek Diyet Arkadaşlığı

iyi valla bende aşağı yukarı seninle aynı yapıyorum diyebilirim ha bide leslie ye 10 gündür yapıyorum haftada 4 gün olucak şekilde bakalım azcık sıkılaşsam yeter

yeter canım çoğa gerek yok zaten bende ondan çok kendimi hiç sıkmadım
hiç aşırı aç kalmadım yoksa millet benim verdiğim kiloyu
1 ayda veriyor ama ne gereği var sağlımızı da sarsmaya da gerek yok
az gitsin tam gitsin ben tam 3 ayda verdim yeterli

bu arada bir ara ara öğünleri kestim
daha az kalori almama rağman kilo vermem durdu
ara öğünleri başlattığımda tekrar başladı yani ara öğünler
benim bünyem için kesinlikle gerekliymiş onu anladım

Tamam bundan sonra yazıcam tek basima olmuyor surekli bosluyorum
Yurtta kalıyorum ben yurtta bi diyetisyen liste yapti ona basladim bugun liste bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400759570048.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 47
Tamam bundan sonra yazıcam tek basima olmuyor surekli bosluyorum
Yurtta kalıyorum ben yurtta bi diyetisyen liste yapti ona basladim bugun liste bu

hiç okunmuyor başka şekilde yüklemen mümkünmü
yaz canım mutlaka o zaman boşlamazsın hiç

tamam tamam okudum canım
klasik diyet listelerinden hadi bakalım Allah yardımcın olsun hemen başla
2 hazirana güzel bir sonuç bekliyoruz sendennnnnnn
bize yazamasanda yediklerini bir defter tut yaz
kendin gör neerlerde fazla yiyorsun nerelerde hata yapıyorsun çıkıyor zamanla

hafta sonları beni mahvediyor tam teşekküllü kahvaltılar gezmeler dışarda yemeler
ama daha dikkatli olacam inşallah
hafta sonları 800 kaloriyi geçmezsem
hafta içide 1000 kaloriyi o zaman ortalamam iyi olacak ve daha çok kilo verebilecem inşallah
hadi bakalım hayırlısı becerebilirsem ne mutlu bana...

O hesaplara bide uyabilsek. Bugün maşallah hiç iştahım yok benim ne yesem diye düşünüyorum canım hiçbirşey çekmiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O hesaplara bide uyabilsek. Bugün maşallah hiç iştahım yok benim ne yesem diye düşünüyorum canım hiçbirşey çekmiyo

ah ah şimdiye kadar hiç uyamadım ama artık uyacam inşallahhhhhhh
ne iştahın yokmu amanınn kızzz kafana saksı flanmı düştü nerde görülmüş iştahımızın olmadığı???

ah ah şimdiye kadar hiç uyamadım ama artık uyacam inşallahhhhhhh
ne iştahın yokmu amanınn kızzz kafana saksı flanmı düştü nerde görülmüş iştahımızın olmadığı???

Ben de şoktayım 3 dilim ıslak kek vardı önüme aldım hepsini yicem dedim çay yaptım sadece küçük dilimle yarım bardak çay içtim sonra tatlı vardı ondan yiyim dedim iki ısırdım yok istemiyo canım ayran içtim 1 bardak. Sabah'ta 2 dilim ekmekle sıradan kahvaltı yapmıştım. Noli la bana

o zaman iştahın kapanmış demekki ciddi ciddi
bunu kullan hiç zorlama nasıl olsa en kısa zaamanda açılır nasıl olsa

Su ana kadar yedikelrimi yazayim sabah iki ince dilim ekmek cok az menemen beyaz peynir sosis oglen yarim sandvic birazdan seftali yiyip sut icecegim aksam da hazir aldigim barunya pilakiyi yiyecegim ve gunu tamamlayacagin

sosis çok değildiyse sabahki başkada herhangi sorun teşkil eden bişey yok canım

kızlarrrrrrrrrrr merhaba piknikten yeni geldik nelerrrrrrrrrrr yedim nelerrrrrrrrrr en az 3 bardak kola içtim normalde hiç içmem:2: ama cok top oynadık

kilomuda bildireyi 69.9 aslında daha azdı ama çok yedim bu ara

kızlarrrrrrrrrrr merhaba piknikten yeni geldik nelerrrrrrrrrrr yedim nelerrrrrrrrrr en az 3 bardak kola içtim normalde hiç içmem:2: ama cok top oynadık

kilomuda bildireyi 69.9 aslında daha azdı ama çok yedim bu ara

yavrum naaptın sen be ya ne güzel kilo veriyordunnn
hani bu sefer nazar boncuğunu sen alacakttınn yaz geliyor diye gevşediniz dimiiiiiiiiiii????

yavrum naaptın sen be ya ne güzel kilo veriyordunnn
hani bu sefer nazar boncuğunu sen alacakttınn yaz geliyor diye gevşediniz dimiiiiiiiiiii????

yok canım bundan sonra böyle bu ara çok sağlık sorunları yaşadım hepsi az yemek yemekten azımda yaralar çıkıyor ve geçmiyor bundan sonra sağlıklı beslenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…