- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.601
TamamdırAy çok sevindim
Boyum 160
Güncel kilom 70,2
Hedefim 60
Muhtemelen öyledir o zaman canım çok geçmiş olsunnAsimiz var büyük ihtimal eşimin iş yerinden geldi çünkü oda arkadaşları falan hepsi covid
Teşekkür ederimMuhtemelen öyledir o zaman canım çok geçmiş olsunn
Çok geçmiş olsun. Pazartesi toparlanalım.Kizlar selam
Biz de hastalandik 76,6 ciktim en son tartida ama hastaliktan da olabilirneyse en azindan 76 yi gordum
canım yok bir kere başlandı mı bir daha bırakmak yok müsaade etmemmmAy ben diyete başlayacağım derken daha çok yeme isteği oluştu iyi miçabucak toparlanmalıyım
Beni bırakmayın , arada yoklayın
öncelikle hoşgeldinizMerhaba kızlarben de katılmak istiyorum. Boyum 1.59
Kilom 55
Hedef kilom 50
Yoo 5 kilo versem öpüp başıma koyucamNeseliolki
Iremizm
canlar ikinizin aylık hedefinizi 1-2 kilo eksik yazdım
aşırı düşük yazmadım ancak verebilirsiniz diye farklı bir aylık hedef belirlediyseniz yazarsınız değiştiririm
Bİ AYDA 5 kilo olmaz canım olsa da sağlıksız olur boşverYoo 5 kilo versem öpüp başıma koyucam
Çok geçmiş olsun. Pazartesi toparlanalım.yediklerimizi burda paylaşırsak daha dikkatli olabiliriz
iyi yapmissiniz . Ben bu sabah tartida 71 kg çıktımNeseliolki
Iremizm
canlar ikinizin aylık hedefinizi 1-2 kilo eksik yazdım
aşırı düşük yazmadım ancak verebilirsiniz diye farklı bir aylık hedef belirlediyseniz yazarsınız değiştiririm
78 le basladim 77 yim bari 1 subata tam 76,0 olsaydimEylemsevcan boy 1.58 kilo 60 hedef 56-aylık hedef 58
Redgirl boy 1.70 kilo 61 hedef 53 aylık hedef 60
Ugurbocuuu boy 1.58 kilo 61.3 hedef 57 aylık hedef 60
Deltavealfa boy 1.68 kilo 77 hedef 55 aylık hedef 74
Meyraayse boy 1.60 kilo 70 hedef 50 aylık hedef 68
İremizm boy 1.59 kilo 55 hedef 50 aylık hedef 54
tabiiki canım hoşgeldinnizzzGunaydin kizlar, ben de araniza katilabilir miyim? Her sabah baslayip her aksam bozuyorum kendi basima
Kilom 73 civarinda, hedefim 60. Boyum 168
canım tabiikiGünaydın canlarburaya yazınca kendime verdiğim sözü tazelemiş oluyorum sanki kahvaltımı yaptım . Akşama da sağlıklı bir sebze yemeğiyle günü kapatmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?